kıslar yardııııım

sevval17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
907
141
133
yardım edın arkadaslar tup bebek yaptıranlar nerelerde yaptırdınız ve memnun olanlar doktor tavsıye edermısınız

yardım edın arkadaslar tup bebek yaptıranlar nerelerde yaptırdınız ve memnun olanlar doktor tavsıye edermısınız

Bu başlığı tüp bebek bölümünde açsan daha fazla cevap alabilridin. Ben ankara Gen-artta yaptırdım Allah razı olsun çok ilgililer, enerjileri çok güzel Sertaç hoca, Aysun Hoca, Volkan hoca hepsi birbirinden değerli kesinlikle tavsiye ederim. (Bu arada ben tüp bebek sonrası normal yolla gebe kaldım) :nazar:

ayyy ne guzel yaaa bende bı tup bebek denedım olmadı tutmadı bu ay

İnşallah sende kendiliğinden hamile kalırsın.Ablam memorial'da yaptırmıştı.2.de tuttu.Gerçi 4 sene oluyor.Doktorların ilgisinden memnun değildi.Ama sonuç önemli.Yüzdeleri çok yüksek diye duydum.Kuzenim de orada yaptırdı tutmadı.Ama 2.yi yaptırmaya gidecekti ki kendiliğinden hamile kaldı.Arkadaşım da 2 sene önce orada yaptırdı. O da sonrasında kendi hamile kaldı.Olacağı varsa ben her hastanede olur diye inanıyorum ama senin kafanın çok rahat olması lazım.Yolun başındasın daha.İnşallah mutlu bir şekilde yolu tamamlayacaksın.

saol canım ya insallah bende kendılıgınden hamıle kalırım...senın bebişin varmı

Back
X