Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar,
Kışlık yaptığımız menemenliklerle hangi yemekleri yapıyorsunuz? Nelerde kullanıyorsunuz?
Kayınvalidemde yaptı bana bu sene, hangi yemeklerde kullanacağımı çok bilemedim. Cevaplarınızı bekliyorum :)
Selam kızlar,
Kışlık yaptığımız menemenliklerle hangi yemekleri yapıyorsunuz? Nelerde kullanıyorsunuz?
Kayınvalidemde yaptı bana bu sene, hangi yemeklerde kullanacağımı çok bilemedim. Cevaplarınızı bekliyorum :)
Selam kızlar,
ya keşke sadece domates yapsaymışın o herşeye kullanılıyor menemende biber oldğu için dolmaya sarmaya olmaz da ben mesela sebzeli bulgur pilavına et soteye mantar yemeğine falan kullanıyorum
ya keşke sadece domates yapsaymışın o herşeye kullanılıyor menemende biber oldğu için dolmaya sarmaya olmaz da ben mesela sebzeli bulgur pilavına et soteye mantar yemeğine falan kullanıyorum
Bizde koruz maydanoz. Sarma dolma içine hatta bizde dolma sarma içi kavrulmaz. Domates. Maydanoz. SOĞAN sarımsak bol Salça. Baharat koruz vs nane bile konur.
Bizde koruz maydanoz. Sarma dolma içine hatta bizde dolma sarma içi kavrulmaz. Domates. Maydanoz. SOĞAN sarımsak bol Salça. Baharat koruz vs nane bile konur.
Ben iki türlü de yapıyorum.
Biz kendimiz Bulgar göçmeniyiz.
Babaannemler sarma ve dolma içini pirinç ve bulguru karıştırarak yaparlar.
İçine sadece kıyma, salça, varsa taze nane yoksa kuru nane ve baharat ekleyerek yaparlar.
Ve pilav gibi pişirirler doldurmadan önce.