- 20 Eylül 2024
- 14
- 3
- 21
- Konu Sahibi Oylebiri54
İyi günler hayırlı cumalar tursularda alt tabakasinda beyazlama neden olur bide tursularin ustundede beyazlama olusuyor neden acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Turşusu elinizle mi koyuyorsunuz yoksa temiz bir maşa vs ile mi ?Actim baktim kufe benzemiyor acaba tuzdan dolayi olabilirmi
Elimle koydum ama tursuyu bugun actim ne bi yumusama var nede koku anlamadim yani herseyi duzgun yaptımTurşusu elinizle mi koyuyorsunuz yoksa temiz bir maşa vs ile mi ?
Elinizi soktuğunuz için barlanma olmuş.Eldeki bakterilerden kaynaklı.Zehirlemez ama maşa ile felan alırsanız turşunuz stabil kalır.Fotograf eklesem anlarmisiniz ben ilk defa yapiyorumda anlayamadim :)
Hava alıyor ya da sıcak ortamda bekletiyorsunuzdur.İyi günler hayırlı cumalar tursularda alt tabakasinda beyazlama neden olur bide tursularin ustundede beyazlama olusuyor neden acaba ?
Kullandığın sirke ve tuz la ile alakalı bozuk değil turşunİyi günler hayırlı cumalar tursularda alt tabakasinda beyazlama neden olur bide tursularin ustundede beyazlama olusuyor neden acaba ?
Yok koymadim hicTurşuya genelde bar olmasın diye ilaç koyuyorlar turşu ilacı diye satılıyor baharatçılarda .
koymuşmuydunuz ?
Kullandığın sirke ve tuz la ile alakalı bozuk değil turşun
Sadece tam olarak ölçüsü tutmamış ü
Sicaktan dolayi olabilir evetHava alıyor ya da sıcak ortamda bekletiyorsunuzdur.
Dolapta yerin varsa dolaba koy. Bir de küçük kavanozlara sıcak suyla yap bir dahaki sefere. Hem iki üç seferlik oluyor hem de vakumlandigi için bozulma olmuyor.Sicaktan dolayi olabilir evet
Yok biber turşusu daha az tuz ister ama karışık tursularda biraz daha arttırmak gerekli tam fermente de olmadan açılınca da olabiliyorOnunla alakali olduğunu düşünmüyorum cunku ayni sirkeyle tuzla biber turşusu kurdum onda hiçbir sıkıntı yok
Hepsini sicak suyuyla yaptim kaynamis suyla kapaklari şişmiş hatta bitanesini bugün açtım sıkıntı yok tadinda ama niye oyle oldu onu merak ettimDolapta yerin varsa dolaba koy. Bir de küçük kavanozlara sıcak suyla yap bir dahaki sefere. Hem iki üç seferlik oluyor hem de vakumlandigi için bozulma olmuyor.
Doğrudur izledigim kadariyla yaptım onlarda oyle olduYok biber turşusu daha az tuz ister ama karışık tursularda biraz daha arttırmak gerekli tam fermente de olmadan açılınca da olabiliyor
Güzel kapatamamissin. Kapaklar yenimiydi ?Hepsini sicak suyuyla yaptim kaynamis suyla kapaklari şişmiş hatta bitanesini bugün açtım sıkıntı yok tadinda ama niye oyle oldu onu merak ettim
Güzel kapatamamissin. Kapaklar yenimiydi ?