• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kışlık

Oylebiri54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
İyi günler hayırlı cumalar tursularda alt tabakasinda beyazlama neden olur bide tursularin ustundede beyazlama olusuyor neden acaba ?

Hava almıstır küf olmustur yemeyin zehirleme ihtimali olabilir bence

Fotograf eklesem anlarmisiniz ben ilk defa yapiyorumda anlayamadim :)

Fotograf eklesem anlarmisiniz ben ilk defa yapiyorumda anlayamadim :)
Elinizi soktuğunuz için barlanma olmuş.Eldeki bakterilerden kaynaklı.Zehirlemez ama maşa ile felan alırsanız turşunuz stabil kalır.

Turşuya genelde bar olmasın diye ilaç koyuyorlar turşu ilacı diye satılıyor baharatçılarda .
koymuşmuydunuz ?

İyi günler hayırlı cumalar tursularda alt tabakasinda beyazlama neden olur bide tursularin ustundede beyazlama olusuyor neden acaba ?
Hava alıyor ya da sıcak ortamda bekletiyorsunuzdur.

Kullandığın sirke ve tuz la ile alakalı bozuk değil turşun
Sadece tam olarak ölçüsü tutmamış üstünün beyazını al at

Onunla alakali olduğunu düşünmüyorum cunku ayni sirkeyle tuzla biber turşusu kurdum onda hiçbir sıkıntı yok

Sicaktan dolayi olabilir evet
Dolapta yerin varsa dolaba koy. Bir de küçük kavanozlara sıcak suyla yap bir dahaki sefere. Hem iki üç seferlik oluyor hem de vakumlandigi için bozulma olmuyor.

Onunla alakali olduğunu düşünmüyorum cunku ayni sirkeyle tuzla biber turşusu kurdum onda hiçbir sıkıntı yok
Yok biber turşusu daha az tuz ister ama karışık tursularda biraz daha arttırmak gerekli tam fermente de olmadan açılınca da olabiliyor

Dolapta yerin varsa dolaba koy. Bir de küçük kavanozlara sıcak suyla yap bir dahaki sefere. Hem iki üç seferlik oluyor hem de vakumlandigi için bozulma olmuyor.
Hepsini sicak suyuyla yaptim kaynamis suyla kapaklari şişmiş hatta bitanesini bugün açtım sıkıntı yok tadinda ama niye oyle oldu onu merak ettim

Hepsini sicak suyuyla yaptim kaynamis suyla kapaklari şişmiş hatta bitanesini bugün açtım sıkıntı yok tadinda ama niye oyle oldu onu merak ettim
Güzel kapatamamissin. Kapaklar yenimiydi ?

Back
X