- 13 Şubat 2017
- 85
- 34
- 38
- 35
- Konu Sahibi umitvar olmak
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes 15-16 yaşında gösterdiğimi çok küçük olduğumu söylüyor. Çocuk gibi gösteriyorsun yüz olarak diyorlar. Gittiğim yerlerde kaale almıyorlar vs gibi sorunlardan özgüvenim kırıldı. E tabi kadınsı olmayınca erkekler de beğenmiyor. Kendimi çok severdim beğenirdim oysa.böyle diye diye kapandım içinme. İnşallah çocuğum senin gibi ufak olmaz diyeni bile duydum. 160 boy 53 kilom var. Yüzüm çok küçük bebeksi15 yasinda gibi gostermek derken ne demek istedin.Ayaklarinin geri geri gitmesinin sebebi kendine guvenmemenden kaynakli.
Herkes 15-16 yaşında gösterdiğimi çok küçük olduğumu söylüyor. Çocuk gibi gösteriyorsun yüz olarak diyorlar. Gittiğim yerlerde kaale almıyorlar vs gibi sorunlardan özgüvenim kırıldı. E tabi kadınsı olmayınca erkekler de beğenmiyor. Kendimi çok severdim beğenirdim oysa.böyle diye diye kapandım içinme. İnşallah çocuğum senin gibi ufak olmaz diyeni bile duydum. 160 boy 53 kilom var. Yüzüm çok küçük bebeksi
Bunu söyleyebiliyorum aslında. Ama yeni tanıştığım insanlar yaşımı duyunca “ay yazık niye böyle gelişmemişki” tarzında tavır takınıyorlar. Buna üzülüyorum çünkü hepsi böyle. Ama tanıyınca ne kadar bilgili, donanımlı vs olduğumu söylüyorlar..Ben boyleyim esimin boyle olmasını isterim diye konusabil.
Bunu söyleyebiliyorum aslında. Ama yeni tanıştığım insanlar yaşımı duyunca “ay yazık niye böyle gelişmemişki” tarzında tavır takınıyorlar. Buna üzülüyorum çünkü hepsi böyle. Ama tanıyınca ne kadar bilgili, donanımlı vs olduğumu söylüyorlar.
Gelişmemiş mi?Bunu söyleyebiliyorum aslında. Ama yeni tanıştığım insanlar yaşımı duyunca “ay yazık niye böyle gelişmemişki” tarzında tavır takınıyorlar. Buna üzülüyorum çünkü hepsi böyle. Ama tanıyınca ne kadar bilgili, donanımlı vs olduğumu söylüyorlar.
Herkes 15-16 yaşında gösterdiğimi çok küçük olduğumu söylüyor. Çocuk gibi gösteriyorsun yüz olarak diyorlar. Gittiğim yerlerde kaale almıyorlar vs gibi sorunlardan özgüvenim kırıldı. E tabi kadınsı olmayınca erkekler de beğenmiyor. Kendimi çok severdim beğenirdim oysa.böyle diye diye kapandım içinme. İnşallah çocuğum senin gibi ufak olmaz diyeni bile duydum. 160 boy 53 kilom var. Yüzüm çok küçük bebeksi
evet nasibin olsa su akar yolunu bulurMerhabalar 28 yaşındayım evlenmek istiyorum fakat yakınlarım bana biri var tanıştıralım deyince ayaklarım geri geri gidiyor. İçimi bir korku kaplıyor ve evlenme isteği gidiyor kızlar. Halbuki daha o kişi hakkında tek kelime etmeden, görmeden oluyor bunlar. Sonunda da reddediyorum.Tabi burada okuduğum konuların, çevremdeki mutsuz evliliklerin ve 15 yaşında gibi göstermenin (beğenilmeme korkusu) de etkisi var. Böyle durumları yaşayan var mı? O kişi nasibim olsa içime böyle düşünceler gelmezdi diyorum yanlış mı düşünüyorum?
ben de 1,60 kg yumHerkes 15-16 yaşında gösterdiğimi çok küçük olduğumu söylüyor. Çocuk gibi gösteriyorsun yüz olarak diyorlar. Gittiğim yerlerde kaale almıyorlar vs gibi sorunlardan özgüvenim kırıldı. E tabi kadınsı olmayınca erkekler de beğenmiyor. Kendimi çok severdim beğenirdim oysa.böyle diye diye kapandım içinme. İnşallah çocuğum senin gibi ufak olmaz diyeni bile duydum. 160 boy 53 kilom var. Yüzüm çok küçük bebeksi
Şimdi asosyalim ama eskiden çok sosyal, konuşkan, neşeliydim. Anlattıklarım yüzünden bu hale geldim. Çünkü yeni bir ortama girdiğimde ne duyacağımı çok iyi biliyorum. özgüvenim yerle bir olduBiraz asosyal biri olabilir misin ?
Yine eski haline dönmeye bakŞimdi asosyalim ama eskiden çok sosyal, konuşkan, neşeliydim. Anlattıklarım yüzünden bu hale geldim. Çünkü yeni bir ortama girdiğimde ne duyacağımı çok iyi biliyorum. özgüvenim yerle bir oldu
Benzer vücut ölçülerinde kuzenim var. Hiç öyle anormal kısa durmuyor. O bile yeri gelir kendi boyuyla dalga geçer ama bu işin şakası bencr çok güzel ölçüler. Bunu problem etmen çok saçma. Herkes üzüm olacak diye birşey yok. Minyon kadınlar da çok güzel bence.Herkes 15-16 yaşında gösterdiğimi çok küçük olduğumu söylüyor. Çocuk gibi gösteriyorsun yüz olarak diyorlar. Gittiğim yerlerde kaale almıyorlar vs gibi sorunlardan özgüvenim kırıldı. E tabi kadınsı olmayınca erkekler de beğenmiyor. Kendimi çok severdim beğenirdim oysa.böyle diye diye kapandım içinme. İnşallah çocuğum senin gibi ufak olmaz diyeni bile duydum. 160 boy 53 kilom var. Yüzüm çok küçük bebeksi
ben hiç bi erkek tarafından sevilmedim değer görmedim. O duygulardan eksiğim ama inşallah eşim de bana bayılır, birbirimizi çok severiz. Siz nasıl tanıştınız merak ettim?ben de 1,60 kg yum
kilom da 53
eşimin boyu 1,92 cm
kliosu da 90 kg
adam bana bayılıyor
küçük göstermek avantajdır
bunu diyenler seni kıskanıyor bariz belli