Kısmet işleri

15 yasinda gibi gostermek derken ne demek istedin.Ayaklarinin geri geri gitmesinin sebebi kendine guvenmemenden kaynakli.

15 yasinda gibi gostermek derken ne demek istedin.Ayaklarinin geri geri gitmesinin sebebi kendine guvenmemenden kaynakli.
Herkes 15-16 yaşında gösterdiğimi çok küçük olduğumu söylüyor. Çocuk gibi gösteriyorsun yüz olarak diyorlar. Gittiğim yerlerde kaale almıyorlar vs gibi sorunlardan özgüvenim kırıldı. E tabi kadınsı olmayınca erkekler de beğenmiyor. Kendimi çok severdim beğenirdim oysa.böyle diye diye kapandım içinme. İnşallah çocuğum senin gibi ufak olmaz diyeni bile duydum. 160 boy 53 kilom var. Yüzüm çok küçük bebeksi

Once kendine saygi duyup özgüvenin yerinde olmali ki bir adayla tanistigin zaman kriter koyabil .Ben boyleyim esimin boyle olmasını isterim diye konusabil .Degilse diyelim ki biri cikti evlendin ezilebilirsin

Herkes 15-16 yaşında gösterdiğimi çok küçük olduğumu söylüyor. Çocuk gibi gösteriyorsun yüz olarak diyorlar. Gittiğim yerlerde kaale almıyorlar vs gibi sorunlardan özgüvenim kırıldı. E tabi kadınsı olmayınca erkekler de beğenmiyor. Kendimi çok severdim beğenirdim oysa.böyle diye diye kapandım içinme. İnşallah çocuğum senin gibi ufak olmaz diyeni bile duydum. 160 boy 53 kilom var. Yüzüm çok küçük bebeksi

İlginçsin
Senden bir tane var mı?
Lütfen kendini sev, bedenimiz ve sağlığımız bize sunulmuş birer armağandır.
1.55 boyundayım... ben seçilmem seçerim:halay:kimmiş o beni beğenmeyecek adam he heyyttt:sopa:

.Ben boyleyim esimin boyle olmasını isterim diye konusabil.
Bunu söyleyebiliyorum aslında. Ama yeni tanıştığım insanlar yaşımı duyunca “ay yazık niye böyle gelişmemişki” tarzında tavır takınıyorlar. Buna üzülüyorum çünkü hepsi böyle. Ama tanıyınca ne kadar bilgili, donanımlı vs olduğumu söylüyorlar.

Bunu söyleyebiliyorum aslında. Ama yeni tanıştığım insanlar yaşımı duyunca “ay yazık niye böyle gelişmemişki” tarzında tavır takınıyorlar. Buna üzülüyorum çünkü hepsi böyle. Ama tanıyınca ne kadar bilgili, donanımlı vs olduğumu söylüyorlar.

Ay ne güldüm ya şu seslendirmene kusura bakma :D

Niye gelişmemiş desin ki insanlar ya alemsin.

Birşey söyliyim mi 15 gösteriyorsun falan yalandır emin ol.
Genç duruyorsun, fitsin demeye kibirleri el vermiyordur da ondan öyle diyorlardır.

Küçük göstermek her zaman iyidir.
İlerde çocuğun olur abla kardeş gibi gezersin.
Belki kendinden yaşça küçük eş nasip olacak
Küçük göstermen avantaj olacak
Nereden biliyorsun?

Sen bi görüş bi tanımaya çalış bakalım.
Daha görmeden geri çevirme kimseyi.

Gelişmemiş mi?
Bunu diyenlerin zekası gelişmemiş.
Gayet Türkiye ortalamasından bir kadınsınız. 1,60 çok kısa bir boy değil. Ayrıca kilonuz boyunuza göre oldukça uygun.
Evlendiğimde 49 kiloydum, ahhh keşke 53 olsam.

Ben de 1.58 boyundayım 48 kgyum, hiç dediğin gibi hissetmiyorum silkelen kendine gel,önce kendini beğen bence,ki ben kg almiim diye yediklerime bile dikkat ediyorum o kadar memnunum kendimden düşün. Bence tanışmalısın usulüne uygun bi kahve gayet ii olur

Kim demiş kadınsı olmayınca erkekler de beğenmiyor. Her erkeğin isteği beğenisi ayrı, ayrıca sonuçta dış görünüş dışında sizin bir kişiliğiniz var evlilikte önemli olan da budur. Bence yaşını göstermeyen kadınları erkekler daha çok beğeniyor. Ben de 16 yaşımdan beri 22-23 gösteriyorum. 29 yaşındayım hala aynı 22-23 diyolar. :D lisedeyken büyük şimdi küçük duruyomuşum . İlginç değil mi :D Öncelikle evlilikten çekinmenizi anlarım ancak, tanımaya çalışın karşınızdakini ciddi düşünmeden önce kendinize ve karşınızdakine bir şans verin.

Merhabalar 28 yaşındayım evlenmek istiyorum fakat yakınlarım bana biri var tanıştıralım deyince ayaklarım geri geri gidiyor. İçimi bir korku kaplıyor ve evlenme isteği gidiyor kızlar. Halbuki daha o kişi hakkında tek kelime etmeden, görmeden oluyor bunlar. Sonunda da reddediyorum.Tabi burada okuduğum konuların, çevremdeki mutsuz evliliklerin ve 15 yaşında gibi göstermenin (beğenilmeme korkusu) de etkisi var. Böyle durumları yaşayan var mı? O kişi nasibim olsa içime böyle düşünceler gelmezdi diyorum yanlış mı düşünüyorum?
evet nasibin olsa su akar yolunu bulur

ben de 1,60 kg yum
kilom da 53

eşimin boyu 1,92 cm
kliosu da 90 kg

adam bana bayılıyor
küçük göstermek avantajdır
bunu diyenler seni kıskanıyor bariz belli

Benzer vücut ölçülerinde kuzenim var. Hiç öyle anormal kısa durmuyor. O bile yeri gelir kendi boyuyla dalga geçer ama bu işin şakası bencr çok güzel ölçüler. Bunu problem etmen çok saçma. Herkes üzüm olacak diye birşey yok. Minyon kadınlar da çok güzel bence.
Ufak göstermeni ve kadınsı olmamanı avantaj olarak kullan bence. Emin ol erkeklerin evlenecekleri kadında ilk aradıkları özellik kadınsı ve seksi olmaları değil. Yaşından küçük göstermen kesinlikle bir avantaj. Saç makyaj vs. İle bunu değiştirmek de mümkün.
Seni kaale almıyorlarsa bu küçük gösterdiğin için değil özgüvensiz durduğun içindir. Yani demem o ki senin sorun ettiğin şeyler hepsi özgüven eksikliğinden kaynaklanan saçma sapan şeyler. Önce kendine güvenmeyi öğren

ben de 1,60 kg yum
kilom da 53

eşimin boyu 1,92 cm
kliosu da 90 kg

adam bana bayılıyor
küçük göstermek avantajdır
bunu diyenler seni kıskanıyor bariz belli
ben hiç bi erkek tarafından sevilmedim değer görmedim. O duygulardan eksiğim ama inşallah eşim de bana bayılır, birbirimizi çok severiz. Siz nasıl tanıştınız merak ettim?

Back
X