• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmet kapalılığı diye bi şey var mı

Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşında bekar bi bayanım nerden başlayacağımı bilmiyorum çok uzun süredir yalnızım sevgili anlamında değil her konuda bu böyle ben neye heveslensem bi anda bıçak gibi kesiliyo resmen hiç arkadaşım yok, hayatımda hiç hareketlilik yok. Birisi bana çok ilgi gösteriyo sonra noluyosa açıklama bile olmadan kopuyolar benden. Kimin ahını aldım nerde yanlış yaptım bilmiyorum ben hiç sevilmeyecek miyim? Tanıdıklarımın çoğu bebeklerine isim düşünüyolar :KK43: bu bi imtihan mı yoksa ben de davranış yanlışlığı mı var ama aksine çok naif ve cana yakın biriyim lütfen bana nasıl bi yol izlemem gerektiğini anlatın
Ne var bunda benim de sözlüm 21 yaşımda çıktı karşıma ilk sevgilim hemde okul bitmeden sevgililik düşünmezken çıktı karşıma, yaşınız daha çok genç, kimler kimler çıkar daha karşınıza, okuyor musunuz ?

Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşında bekar bi bayanım nerden başlayacağımı bilmiyorum çok uzun süredir yalnızım sevgili anlamında değil her konuda bu böyle ben neye heveslensem bi anda bıçak gibi kesiliyo resmen hiç arkadaşım yok, hayatımda hiç hareketlilik yok. Birisi bana çok ilgi gösteriyo sonra noluyosa açıklama bile olmadan kopuyolar benden. Kimin ahını aldım nerde yanlış yaptım bilmiyorum ben hiç sevilmeyecek miyim? Tanıdıklarımın çoğu bebeklerine isim düşünüyolar :KK43: bu bi imtihan mı yoksa ben de davranış yanlışlığı mı var ama aksine çok naif ve cana yakın biriyim lütfen bana nasıl bi yol izlemem gerektiğini anlatın

fake misin yoksa sen yeni üye ?

Şimdilik evlenmediğim her günü kendime kâr sayıyorum kız ben :KK53: 21 yaşındayım bende. Çok erken daha böyle düşünmek için. Arkadaş konusunda bişey diyemem de

Ya en ufak şeylerde boyle kısmetim kapalı şanssızım diyenlere çok tavım.. Bi arkadaşımda var en ufak lafında derenin onune gitsem dere kurur der der der ama gayette ballı.. Şahsen boyle cumlelerin şukursuzluk olduğunu duşunuyorum. Yuce rabbimin gucune gider, bunca nimete verilen cevap bu olmamalı.

şakamısın sen ne bebeği ne kocası daha 22 yaşındaymışsın bir de kısmetim kapalı yazmışsın ne meraklıymışsın evlenmeye evlen de gör gününü sen de
Yok canım evlilik meraklısı değilim ama çok yalnızım mesela birisi bana yalvarıyo sonra benimde içime siniyo sonra noluyosa işler kesiliyo, nereye gitsem herkes bi tuhaf davranıyo hiç sosyal hayatım yok 4 duvarın arasından doğru düzgün çıkamıyorum durum bu işe bile giremiyorum yoksa amacım koca kafeslemek değil

22 yaşında bu derde düşülür mü?
Daha çok vakit var endişelenmeniz için.
Evlilik bebek elbette güzel şeyler ancak çok zor.
Ben şu yaşımda cesaret edemiyorum üstesinden gelebilir miyim diye.
Muhtemelen gençliğinizin verdiği duyguyla hayalperest ya da pembe gözlüklerle bakıyorsunuz hayata.
Profilinize baktım avukatmışsınız. Şu aşamada sizin bir sürü sınavınız, mülakatınız, kariyer planınız olması lazım.
İşinize yönelin kısmetiniz de çıkar bir yerden.

Ya en ufak şeylerde boyle kısmetim kapalı şanssızım diyenlere çok tavım.. Bi arkadaşımda var en ufak lafında derenin onune gitsem dere kurur der der der ama gayette ballı.. Şahsen boyle cumlelerin şukursuzluk olduğunu duşunuyorum. Yuce rabbimin gucune gider, bunca nimete verilen cevap bu olmamalı.
Her şeye hamd ederim her zaman tabiki de benim sağlam Allah sevgim var ama hayatımdaki durgunluğu görsen anlarsın niye böyle dediğimi :(

22 yaşında bu derde düşülür mü?
Daha çok vakit var endişelenmeniz için.
Evlilik bebek elbette güzel şeyler ancak çok zor.
Ben şu yaşımda cesaret edemiyorum üstesinden gelebilir miyim diye.
Muhtemelen gençliğinizin verdiği duyguyla hayalperest ya da pembe gözlüklerle bakıyorsunuz hayata.
Profilinize baktım avukatmışsınız. Şu aşamada sizin bir sürü sınavınız, mülakatınız, kariyer planınız olması lazım.
İşinize yönelin kısmetiniz de çıkar bir yerden.
Yok canım stajım bitmek üzere ama iş bulamam şirket avukatı olmak istiyorum çok zor büro açacak kadar büyük bi çevrem de yok.

Kismet kapaliligi degil canim hersey vakit zamani bekliyor.. olucagin onu kesilemedigi gibi olmayacagada care yok.. hayat bu yarin ne cikcagi belli olmaz.. cok gencsin.. insallah guzel gunler seninle olur..

Her şeye hamd ederim her zaman tabiki de benim sağlam Allah sevgim var ama hayatımdaki durgunluğu görsen anlarsın niye böyle dediğimi :(
benim hayatımda da beni yaralayan o kadar buyukbir derdim varki. Hatta kimin hayatı drrtsiz onu soyle. Ama rabbim bi yerden verio bi yerden alıo. İmtihan da bu ya zaten

Avukat sın ve

Kısmetim kapalı diye konu açıyorsun

Otur ders çalış yüksek lisans yap olmadı kpss yap her neyse kocayı ne yapacaksın

20 yaşımdan beri sevgilim vardı 26 yaşında evlendim de herkes erkekleri arkadaşlar 30 dan sonra evlendi

Bırakın şu kısmeti vs yi

Dört duvar vs diyorsun stajyer avukatın dört duvar arasını bulacak vakti nasıl oluyor ki işe gidip gelmek yeter adama

Avukat sın ve

Otur ders çalış yüksek lisans yap olmadı kpss yap her neyse kocayı ne yapacaksın

20 yaşımdan beri sevgilim vardı 26 yaşında evlendim de herkes erkekleri arkadaşlar 30 dan sonra evlendi

Bırakın şu kısmeti vs yi

Dört duvar vs diyorsun stajyer avukatın dört duvar arasını bulacak vakti nasıl oluyor ki işe gidip gelmek yeter adama

işte ben de onu anlamadım ya ondan dedim fake misin diye

Yok canım evlilik meraklısı değilim ama çok yalnızım mesela birisi bana yalvarıyo sonra benimde içime siniyo sonra noluyosa işler kesiliyo, nereye gitsem herkes bi tuhaf davranıyo hiç sosyal hayatım yok 4 duvarın arasından doğru düzgün çıkamıyorum durum bu işe bile giremiyorum yoksa amacım koca kafeslemek değil
Eger bunun xevabini bulursan bende istiyorum dedigin dogru basta cok istiyolar sonra bicak gibi kesiluyo ben kendimin lanetlenmis olduguna inanmaya basladim artik

işte ben de onu anlamadım ya ondan dedim fake misin diye
Avukat sın ve

Bırakın şu kısmeti vs yi

okulum bitti ve stajım da bitmek üzere ben dava alıp duruşmalardan duruşmalara koşmuyorum ve burda bi derdimi anlattım her yönden yalnız kaldım diye sadece farklı insanların düşüncelerini öğrenebilmek için her şeyde kötü niyet arayacak kadar ne yaşattı hayat size? Herkes şen şakrak yaşıyo benim hayatımda hiçbir mutluluk yok sadece duruyorum böyle. Kısmet kapalılığını sormamın sebebi de cahillik değil bildiğim başka şeyler vardı

Back
X