- 14 Mart 2025
- 1.210
- 1.659
- 48
yok yok ben gaza gelip döşemişim aklıma da bi şeyler çağrışım yaptı hep feylesof havasına girdim ama senin 2-3 cümlede paketSizde mukemmel aciklamissiniz ben de sizi tebrik ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok ben gaza gelip döşemişim aklıma da bi şeyler çağrışım yaptı hep feylesof havasına girdim ama senin 2-3 cümlede paketSizde mukemmel aciklamissiniz ben de sizi tebrik ederim![]()
oyleyse tesekkurleryok yok ben gaza gelip döşemişim aklıma da bi şeyler çağrışım yaptı hep feylesof havasına girdim ama senin 2-3 cümlede paketsüper ahaha
geçen birisi modern family önermişti bir konudaKizlar keyifli izlediginiz bir seyler var mi? Ben bazen gibi, kizilcik, bu aralar da kral kaybederse izliyorum. Izleyince agiz dolusu guldugunuz, dramatik olmayan onerileriniz var mi?
Hayalet avcıları 2016 yapımını izleyinKizlar keyifli izlediginiz bir seyler var mi? Ben bazen gibi, kizilcik, bu aralar da kral kaybederse izliyorum. Izleyince agiz dolusu guldugunuz, dramatik olmayan onerileriniz var mi?
Yalnızsız olmak birili olmak ahaha komedi dükkanın dan alıntıdırBu soruyu gercekten soruyorum. Birisi beni aydinlatsin. Yalniz olmamak ne demek? Ne olunca yalniz olunmuyor?
Ben bu yaklaşımı doğru bulmuyorum sürekli erkek cinsellik düşür kadın kullanılmış olur algısı bence hatalı inan kadınlar daha çok cinsellik düşünür oldu artık erkekler evlenince özellikle kadınlar resmen peşine düşer oldu.demek istediğim kadınlarında cinsel ihtiyacını karşılıyor sonuçta adam kendi kendine sevişmiyor.kadın uygun bulmuş bu işine gelmiş birlikteler bence bu açıdan bakmak daha doğru ama tabi en nihayetinde sizin fikrinizO yanında ki sadece cinsellik düşünen adam için mi yalnız değilim diyosun
Ben de kitap okumaya sardım son zamanlarda.vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun.bir bakmışsın 2 saat geçmiş.bir de kitap bitince başarı hissi geliyor ya çok hoş.Yalnızlık hissetmiyorum tercihim yalnızlık sahtelerde uzağım onun bunun arkasından konuşup yüzlerine can ciğer kuzu sarması olanlardan uzağımöyle güzel öyle dinginlik ki tavsiye ederim kitap kahve kafe üçlüsü en sevdiğim arkadaşlarım
Bakış açın çok güzel teşekkür ederim.evet eskiden, birkaç sene önce sırf eğlencesine, çapkınlık olsun diye yaşadığım birçok ilişki vardı ama seneler geçtikçe uzaklaştım bu tarz şeylerden.şuanda da hayatımda erkekler var ama güzel bir çizgi dahilinde ilişkiye devam ediyoruz.gayet doyurucu oluyor.arayan soran kişiler oluyor ama yeterince hoşlanmadığım kişilerle görüşemiyoruz artık.insan olgunlaşıyor. Her evlilik düşünülmeden ilişki de yalnızca seks üzerine kurulu değil.yaşam tarzı tercihi olarak değerlendirilebilir.saygıya sevgiye engel bir durum değil.ama arkadaşlara da hak veriyorum birkaç yıl önce çok aykırı bir hayatım vardı gerçekten.Ben bu yaklaşımı doğru bulmuyorum sürekli erkek cinsellik düşür kadın kullanılmış olur algısı bence hatalı inan kadınlar daha çok cinsellik düşünür oldu artık erkekler evlenince özellikle kadınlar resmen peşine düşer oldu.demek istediğim kadınlarında cinsel ihtiyacını karşılıyor sonuçta adam kendi kendine sevişmiyor.kadın uygun bulmuş bu işine gelmiş birlikteler bence bu açıdan bakmak daha doğru ama tabi en nihayetinde sizin fikriniz![]()
Sana yetiyorsa yani mutsuz olmayacak kadar sevgi, saygı, fiziksel temas elde edebiliyorsan yalnız olmuyorsun.yani kıstas zihinsel sağlık.Bu soruyu gercekten soruyorum. Birisi beni aydinlatsin. Yalniz olmamak ne demek? Ne olunca yalniz olunmuyor?
Hayatımda erkekler var diyosun hala . Ve evet seks üzerine kurulu seninki kendini kandırma ya. Bu kadar sevgiye aç birisin ama hâlâ aynı devam ediyosun. Kendine yapma bunuBakış açın çok güzel teşekkür ederim.evet eskiden, birkaç sene önce sırf eğlencesine, çapkınlık olsun diye yaşadığım birçok ilişki vardı ama seneler geçtikçe uzaklaştım bu tarz şeylerden.şuanda da hayatımda erkekler var ama güzel bir çizgi dahilinde ilişkiye devam ediyoruz.gayet doyurucu oluyor.arayan soran kişiler oluyor ama yeterince hoşlanmadığım kişilerle görüşemiyoruz artık.insan olgunlaşıyor. Her evlilik düşünülmeden ilişki de yalnızca seks üzerine kurulu değil.yaşam tarzı tercihi olarak değerlendirilebilir.saygıya sevgiye engel bir durum değil.ama arkadaşlara da hak veriyorum birkaç yıl önce çok aykırı bir hayatım vardı gerçekten.
Bu durumda bazilarimiz kimse yokken bile yalniz degil, bazilarimizsa yaninda bir suru kisi varkende yalniz.Sana yetiyorsa yani mutsuz olmayacak kadar sevgi, saygı, fiziksel temas elde edebiliyorsan yalnız olmuyorsun.yani kıstas zihinsel sağlık.
Amin arkadasimBen uzun süredir böyleyim... Kahve içmeye çağıracak dostum yoktu bir süre, eve kapatmıştım kendimi, hayat bazen çekilmez oluyor ama bu bahar hepimize güzel gelsin![]()
Ben sizin enerjinize bayiliyorum, bayadir fark ediyorum. Yeni nasip oldu soylemekO ne demek ya kafadan sakat mı o elemanlar![]()
Ben sizin enerjinize bayiliyorum, bayadir fark ediyorum. Yeni nasip oldu soylemekMa cherie
![]()
ne kadar birbirinden farklı şeyler yaşıyoruz inanılmaz yaöncelikle erkek olsun taştan olsun diye sacma sapan adamlari bastaci eden büyük bir kitle var. onlari saymadan gecmek istemem.
bir de bambaska bir kitle var;
o da kendisinden coook daha iyisini isteyen- bekleyen bir kitle. benim de böyle cok arkadasim var. sanki siradan gecip onu cok da mutlu edemeyen ömrü bir anda mucizeyle inanilmaz yakışıklı, tatli dilli, zengin, düşünceli bir adami çıkartıp verecekmis gibi bulduğunu begenmeyenler :)
sebebine gelince bence bizim insanımız kendinden haberdar degil - cocukluktan gelen özguvensizligin vermis oldugu içi bos (ve kirilgan) bir ego var ve kendi en iyi degilken en iyisini istiyor - beklentilerini cok yüksek tutuyor.
misal kendi asgari ucretin iki katini aliyor, babasi yirmi senedir ayni arabayi kullaniyor - alt orta ekonomide kit kanaat geciniyor. ama istiyor ki evlenecegi adamin ailesi (birkacyuz bin tutacak) düğünü kolaylikla yapsin, (birkacyuz bin tutacak) altinlari alsin, sevgiliyken hep tarz yerlere gidelim aç gibi yiyeyim ama asla hesap odemeyeyim, avm gezelim , ben alisveris yapayim o ödesin:)
haliyle kendine denk gelirde biriyle tanistirmak istesen orali olmuyor. e ailesinin herseyin en iyisini yapabilecegi kisinin de alicisi cok - onu secmiyor.
ya da kendi tipi 6/10 - kendi gibi averajda bir adam gösteriyorlar "ben buna mi kaldim" :)
ya da tek yaptigi trip atmakken adamdan kendine aşiri ilgi göstermesini, tüm nazini cekmesini bekliyor.
nedense ulkecek cok gereksiz bir "her seyin en iyisine layigim" egosu var. ama nedense bunu hayata yansıtmıyoruz. basit bir ego olarak kaliyor.
benim cok sevdigim bir kuzenim var. kirklarin ortasında bekar, aski arıyor. geleneksel tiplerdeki erkekleri hic sevmiyor. ne kadar tanistirsa da cevresi tiyatro sergi seyahat aliskanligi olmayan memur muhendisleri falan hep reddetti - hatta dalgalarini gecti. sevdigi insanlar daha bir aktivist - tutkusu olan insanlar falan. ama şöyle bir sey var kuzenimin babasi imam, kendi kapali ve dini hassasiyetlerine cok bagli, ne kadar cevresine belli etmekten utansa da hep mevcut hükumete oy veren birisi. entel dantel aktivist erkeklerden böyle birisini es olarak secmek istemesi ihtimali piyangoyla esdeger.
gibi gibi gibi...
benim görüşüm bu.
daha önce bir kere "cok yalnizim" diye dolanip duran, sirf yalnizliktan kurtulmak icin kurs kurs dolasip birileriyle tanismaya calisan boylu poslu - iyi bir isi deniz gören evi olan arkadasimi zengin koca arayan arkadaşımla tanistirmak istedim. o kadar yalnizliktan kurs kurs gezen adam gayet güzel renkli gözlü, akça pakça kizin tipini beğenmedi.
mesela :)
böyle yani bence, bu yüzden herkes yalnizken hala herkes yalniz.Eki Görüntüle 3567464
en iyisi akisina birakmak - karsina cikmasini beklemek. çünkü bu sekilde olunca zaten gönlün kayniyor fazla seçici olamiyorsun:)
olsa yetinmeyeceğiz de yok işte yüksek profilli adam...Sakın kendinizden daha düşük profildeki adamlarla evlenmeyin. Seçici olacaksınız tabii ki, evlilik çocuk oyuncağı değil. Herkes kendi dengiyle evlenmeli, kimse daha azına yetinmek zorunda değil. Bazen kendi denginizle evlenseniz bile evlilik yürümüyor, bunu yakında boşanacak biri olarak söylüyorum.
O zaman yalnızlık daha iyi, emin olun.olsa yetinmeyeceğiz de yok işte yüksek profilli adam...