Evlenmeyi garipsemedim.arkadaşlık uygulamasından tanışmayı garipsedim.evliliğin neresini garipseyeyim.Sakin lütfen, sadece yorumuna cevap verdim . Hergun başka biri ile birlikte olabilecek kadar çok erkek hayatına girmesini normal karşılayıp evlenmeyi bu kadar garipsemen ilginç geliyor sadece .
Kısmet kapalılıgi diye bir şey yoktur.Nasibinizi Rabbim karşınıza çıkarmamış daha.Cevrenize evlenmek istediğinizi belirtin.sixi birileriyle tanistirlar.Lutfen evleneyim diye acele etmeyin.Bakin bu sayfa boşanmak isteyip bosananayan kardeslerimizle doluMerhabalar. Ben artık evleneyim, yuva kurayım diyorum ama yıllardır hiç kimse ile tanışamadım. Yani bazen acaba kısmetim mi kapalı diye düşünüyorum ama sonra da böyle birşey var mı diye de düşünüyorum. Yani belki 6-7 yıldır ne benimle tanışmak isteyen oldu, ne de ben birini beğendim. Değişik ortamlara da giriyorumhalbuki ama olmuyor.
Ailenize falan söyleyen olmuyor mu acaba,yada aileniz size söylemiyor olabilir mi,kısmet kapalılığına inanmıyorum açıkçası,ama6-7 yıldır kimsenin tanışmak istememesi de garip,dışarıdan çok sert mi görünüyorsunuz acaba korkuyor olabilirler miMerhabalar. Ben artık evleneyim, yuva kurayım diyorum ama yıllardır hiç kimse ile tanışamadım. Yani bazen acaba kısmetim mi kapalı diye düşünüyorum ama sonra da böyle birşey var mı diye de düşünüyorum. Yani belki 6-7 yıldır ne benimle tanışmak isteyen oldu, ne de ben birini beğendim. Değişik ortamlara da giriyorum halbuki ama olmuyor.
Gözünü aç yani,birileri belki de konuşmak görüşmek istiyordur siz anlamıyorsjnuzdur.algı derken bundan bahsediliyorBana bunu hep söylüyorlar. Algılarını açık tut diyorlar. Ama ben algılarım nasıl kapalı bilmiyorum. Yani onu nasıl açacağımı da bilmiyorum.
Tüm sırrı bozdunuz.Yani herkes evlenecek diye bir olay yok .
Kısmet kapalılığı diye Bir şey varımdır onu bilmiyorum. Bilinç altımızda bazı şeylere blokaj oluşturuyoruz. Ve blokajlar gerçekleşmesini istediğimiz bazı şeylerin gerçekleşmesini engelleyebiliyor. Bu blokajları çözmek içinde bilinç altını temizlemek gerekir. Tabi buda düzenli uğraş isterMerhabalar. Ben artık evleneyim, yuva kurayım diyorum ama yıllardır hiç kimse ile tanışamadım. Yani bazen acaba kısmetim mi kapalı diye düşünüyorum ama sonra da böyle birşey var mı diye de düşünüyorum. Yani belki 6-7 yıldır ne benimle tanışmak isteyen oldu, ne de ben birini beğendim. Değişik ortamlara da giriyorum halbuki ama olmuyor.
Bilinçaltı temizliği nasıl yapılır . Tüm çabaya rağmen gerçekleşmeyen şeyler blokajdan kaynaklı mı ? Merak ettim deneyimleriniziKısmet kapalılığı diye Bir şey varımdır onu bilmiyorum. Bilinç altımızda bazı şeylere blokaj oluşturuyoruz. Ve blokajlar gerçekleşmesini istediğimiz bazı şeylerin gerçekleşmesini engelleyebiliyor. Bu blokajları çözmek içinde bilinç altını temizlemek gerekir. Tabi buda düzenli uğraş ister
Şöyle örnek vereyim diyelim ki evlenmek istiyorsun fakat istediğin gibi biri çıkmıyor karşına ve evlenemiyorsun. Belki bilinç altında evlilik mutsuzluk getirir, kavga şiddet getirir, evlilik aşkı öldürür gibi birçok örnek verilebilir. Bu şekilde düşünceler var. Blokajlar oluşmuştur ve biz bunun farkında bile olmayız. Bilinç altındaki blokajları kaldırmak için bilinç altında kalıplaşmış düşünceleri temizlemek gerekiyor. Ho pono pono yöntemi diye bir şey var (internetten bulabilirsiniz ve ayrıca kitapları var kitaplar daha açıklayıcı ) Bilinç altında kalıplaşmış düşünceleri değiştirmeye dönüştürmeye yardımcı olur. bu yöntem.Bilinçaltı temizliği nasıl yapılır . Tüm çabaya rağmen gerçekleşmeyen şeyler blokajdan kaynaklı mı ? Merak ettim deneyimlerinizi
Ben de ona çok şaşırıyorum valla
Eskiden insanlar internet dedin mi tepki çekerdi, şimdi de tam tersi.arkadaşlık uygulaması diyen bile var.benim de aklım almıyor.oralardan evlenilecek biri nasıl çıkar?. Bir de ilk buluşmada yatıp, evlenenler var.hava ata ata anlatıyorlar.gerçekten bu işler çok garip bir hâl aldı.akıl sır ermiyor.eskiden olsa en azından bir genelleme yapabiliyorduk.
Evet oFerhans sen misin?
Düşüncelerime ters birşey yazmadım ki.evlenmekten konuşuyoruz, ilişki yaşamaktan değil.Bir an icin arkadasi mi yazdi ecep diye supheye dustum
yaşla hiç ilgisi yokOlay bence bizde bitiyor. Belli bir yaşa kadar ya her şeyde bir kusur buluyoruz ya da evlenmek istemiyoruz. Yaş ilerledikçe de yaşımıza göre talipler baya azalıyor. Mesela benimde çevremde bekar yaşıtım neredeyse kalmadı hatta benden küçükler bile kalmadı. Çok zor oluyor yaşıtın bekar birini bulmak. Sonrada kısmetim kapalı mı diye düşünüyoruz. Biz elimizin tersiyle zamanında itiyoruz aslında
Internetten tanışılan insanlara pek güven olmuyor malesef. Belki çevrenizde annenize, teyzenize söylerseniz onlar birilerini bulabilirler.
İnsanlar pişman olsun diye yazmadım, aklımdan dahi geçmedi. Sadece çevremden gördüklerimden örnekler verdim. En basitinden bir talip geliyor ailen iletiyor sen bir fotoğrafına bakıyorsun ve dış görünüşü ilgini çekmediği için direk reddediyorsun. Belki bir iki kere görüşüp konuşsan düşünce yapısı hoşuna gidecek, sonradan ona ilgin olup seveceksin. Veya sana gelen talipleri direk görmeden reddedeceksin ben aşkı kendim bulmak istiyorum diye, halbuki bir şans versen belki de o kişi olabilirdi hayat arkadaşın. Kadere inanıyorum ben ama biraz da bizim elimizde bu. Bende çoğu saydığım şeyi yaptım mesela.yaşla hiç ilgisi yok
benim çevremde 40tan sonra evlenen ve sanki ilk aşkını yaşarmış gibi mutlu olan bir sürü insan var
o kastettiğin belirli yaş nedir bilmiyorum ama o yaşa kadar insan birilerini reddettiyse (evlenmek için) mutlaka kendine göre haklı sebepleri vardır
kimse kimseyi gözünün üstünde kaşı var diye reddetmiyor yani
elinin tersiyle zamanında ittiğin kişileri hangi sebeplerden ittin bunu düşünmek lazım
sanki insanlar pişman olsunlar diye yorum yazmışsınız :)
yaştan ziyade ne istediğini bilmek , kriterler belirlemek ve doğru insanı doğru yerlerde aramak /doğru insanla doğru yerlerde denk gelmek vs
Okudum yorumlari
ha siz görücü sisteminden bahsediyorunuzİnsanlar pişman olsun diye yazmadım, aklımdan dahi geçmedi. Sadece çevremden gördüklerimden örnekler verdim. En basitinden bir talip geliyor ailen iletiyor sen bir fotoğrafına bakıyorsun ve dış görünüşü ilgini çekmediği için direk reddediyorsun. Belki bir iki kere görüşüp konuşsan düşünce yapısı hoşuna gidecek, sonradan ona ilgin olup seveceksin. Veya sana gelen talipleri direk görmeden reddedeceksin ben aşkı kendim bulmak istiyorum diye, halbuki bir şans versen belki de o kişi olabilirdi hayat arkadaşın. Kadere inanıyorum ben ama biraz da bizim elimizde bu. Bende çoğu saydığım şeyi yaptım mesela.
Yaş konusu ise tabiki insanlar her yaşta gerçek aşkı, sevgiyi bulabilir. Ancak bir gerçek var ki oran olarak otuzların ortasından sonra bulabilmek daha zor oluyor çünkü zaten çoğu kişi evlenmiş, barklanmış oluyor. Kriterlerine göre biri bulunması daha da zor oluyor. Çok nadirdir bence tam istediği gibi, her şeyi hayal ettiği biriyle kişinin evlenmesi. Çoğu kriteri uyuyorsa, uymayan kriterler göz ardı edilebilecek seylerse, duzelebilecek seylerse devam ediliyor.
Hayy ağzına sağlık.sanki aklımızdan zorumuz mu var ki bize uygun olan sevebileceğimiz birini reddedelim.olay sadece özellik meselesi değil ki.sanki elimizde 10,15 maddelik kriterler listesiyle geziyoruz da o madde var, bu madde yok diye işaretliyoruz. Bir kişiye gönlün yaa ısınır ya ısınmaz.olay bu.olacak olan tam tersi kaçsan da, istemesen de oluyor.siz de kriter yazmışsınız ama ne anlattiğiniz belli.ben de katılmıyorum bu görüşe.yaşla hiç ilgisi yok
benim çevremde 40tan sonra evlenen ve sanki ilk aşkını yaşarmış gibi mutlu olan bir sürü insan var
o kastettiğin belirli yaş nedir bilmiyorum ama o yaşa kadar insan birilerini reddettiyse (evlenmek için) mutlaka kendine göre haklı sebepleri vardır
kimse kimseyi gözünün üstünde kaşı var diye reddetmiyor yani
elinin tersiyle zamanında ittiğin kişileri hangi sebeplerden ittin bunu düşünmek lazım
sanki insanlar pişman olsunlar diye yorum yazmışsınız :)
yaştan ziyade ne istediğini bilmek , kriterler belirlemek ve doğru insanı doğru yerlerde aramak /doğru insanla doğru yerlerde denk gelmek vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?