Kısmet kapalılığı diye birşey var mı?

Sakin lütfen, sadece yorumuna cevap verdim . Hergun başka biri ile birlikte olabilecek kadar çok erkek hayatına girmesini normal karşılayıp evlenmeyi bu kadar garipsemen ilginç geliyor sadece .
Evlenmeyi garipsemedim.arkadaşlık uygulamasından tanışmayı garipsedim.evliliğin neresini garipseyeyim.

Kis
Kısmet kapalılıgi diye bir şey yoktur.Nasibinizi Rabbim karşınıza çıkarmamış daha.Cevrenize evlenmek istediğinizi belirtin.sixi birileriyle tanistirlar.Lutfen evleneyim diye acele etmeyin.Bakin bu sayfa boşanmak isteyip bosananayan kardeslerimizle dolu

Ailenize falan söyleyen olmuyor mu acaba,yada aileniz size söylemiyor olabilir mi,kısmet kapalılığına inanmıyorum açıkçası,ama6-7 yıldır kimsenin tanışmak istememesi de garip,dışarıdan çok sert mi görünüyorsunuz acaba korkuyor olabilirler mi

Bana bunu hep söylüyorlar. Algılarını açık tut diyorlar. Ama ben algılarım nasıl kapalı bilmiyorum. Yani onu nasıl açacağımı da bilmiyorum.
Gözünü aç yani,birileri belki de konuşmak görüşmek istiyordur siz anlamıyorsjnuzdur.algı derken bundan bahsediliyor

Kısmet kapalılığı diye Bir şey varımdır onu bilmiyorum. Bilinç altımızda bazı şeylere blokaj oluşturuyoruz. Ve blokajlar gerçekleşmesini istediğimiz bazı şeylerin gerçekleşmesini engelleyebiliyor. Bu blokajları çözmek içinde bilinç altını temizlemek gerekir. Tabi buda düzenli uğraş ister

Bilinçaltı temizliği nasıl yapılır . Tüm çabaya rağmen gerçekleşmeyen şeyler blokajdan kaynaklı mı ? Merak ettim deneyimlerinizi

Bilinçaltı temizliği nasıl yapılır . Tüm çabaya rağmen gerçekleşmeyen şeyler blokajdan kaynaklı mı ? Merak ettim deneyimlerinizi
Şöyle örnek vereyim diyelim ki evlenmek istiyorsun fakat istediğin gibi biri çıkmıyor karşına ve evlenemiyorsun. Belki bilinç altında evlilik mutsuzluk getirir, kavga şiddet getirir, evlilik aşkı öldürür gibi birçok örnek verilebilir. Bu şekilde düşünceler var. Blokajlar oluşmuştur ve biz bunun farkında bile olmayız. Bilinç altındaki blokajları kaldırmak için bilinç altında kalıplaşmış düşünceleri temizlemek gerekiyor. Ho pono pono yöntemi diye bir şey var (internetten bulabilirsiniz ve ayrıca kitapları var kitaplar daha açıklayıcı ) Bilinç altında kalıplaşmış düşünceleri değiştirmeye dönüştürmeye yardımcı olur. bu yöntem.

Kalıplaşmış düşünceler değiştiğine inandığında. Temiz bir sayfa açtığına inanarak. Nasıl biriyle evlenmek istiyorsun o insanla nasıl bir evlilik hayal ediyorsun. Ve hayalindeki evlilik gerçekleştiğinde neler hissedersin sanki bunları yaşıyormuş gibi ayrıntılarıyla bir deftere yazmanı tavsiye ederim. Yazının gücü denebilir (Tabi burada püf nokta beklentiye girememek) Meditasyonlarla isteğini derinleştirmek ve 5+55 ve 3+33 teknikleri var Tuncay Yeşilpınar detaylı anlatıyor (internetten bulabilirsin) Ve olumlamalardan da faydalanabilirsiniz (internetten bakarsınız )

Ferhans sen misin?

yaşla hiç ilgisi yok
benim çevremde 40tan sonra evlenen ve sanki ilk aşkını yaşarmış gibi mutlu olan bir sürü insan var
o kastettiğin belirli yaş nedir bilmiyorum ama o yaşa kadar insan birilerini reddettiyse (evlenmek için) mutlaka kendine göre haklı sebepleri vardır
kimse kimseyi gözünün üstünde kaşı var diye reddetmiyor yani
elinin tersiyle zamanında ittiğin kişileri hangi sebeplerden ittin bunu düşünmek lazım
sanki insanlar pişman olsunlar diye yorum yazmışsınız :)
yaştan ziyade ne istediğini bilmek , kriterler belirlemek ve doğru insanı doğru yerlerde aramak /doğru insanla doğru yerlerde denk gelmek vs

Kısmet kapalılığı diye bir şey vardır. Halk arasında Allah yazmadı diyoruz

İnsanlar pişman olsun diye yazmadım, aklımdan dahi geçmedi. Sadece çevremden gördüklerimden örnekler verdim. En basitinden bir talip geliyor ailen iletiyor sen bir fotoğrafına bakıyorsun ve dış görünüşü ilgini çekmediği için direk reddediyorsun. Belki bir iki kere görüşüp konuşsan düşünce yapısı hoşuna gidecek, sonradan ona ilgin olup seveceksin. Veya sana gelen talipleri direk görmeden reddedeceksin ben aşkı kendim bulmak istiyorum diye, halbuki bir şans versen belki de o kişi olabilirdi hayat arkadaşın. Kadere inanıyorum ben ama biraz da bizim elimizde bu. Bende çoğu saydığım şeyi yaptım mesela.
Yaş konusu ise tabiki insanlar her yaşta gerçek aşkı, sevgiyi bulabilir. Ancak bir gerçek var ki oran olarak otuzların ortasından sonra bulabilmek daha zor oluyor çünkü zaten çoğu kişi evlenmiş, barklanmış oluyor. Kriterlerine göre biri bulunması daha da zor oluyor. Çok nadirdir bence tam istediği gibi, her şeyi hayal ettiği biriyle kişinin evlenmesi. Çoğu kriteri uyuyorsa, uymayan kriterler göz ardı edilebilecek seylerse, duzelebilecek seylerse devam ediliyor.

ha siz görücü sisteminden bahsediyorunuz
yahu taş devrinde kalmadı mı o :)
böyle demode yöntemlerle hiç işim olmadı
açıkladığınız için teşekkür ederim
lakin dış görünüşü ilgimi çekmeyen insanı tabii ki reddederim, dış görünüş çok önemli
dışını beğenmediğimizin içini merak etmiyoruz , üzgünüm
diğer verdiğiniz örnekte görmeden reddetme durumunu bilemiyorum herhalde görücü, tanıştırma durumlarına tamamen kapalı olan insanlar yapıyor olabilir

ben siz öyle yazınca çok daha derin tarafından ele aldım konuyu
hiç görmeden reddetme olayı banada abartı geldi , yani ben hiç yapmadım ama öyle tanışıp aşık olanlar var çevremde

Hayy ağzına sağlık.sanki aklımızdan zorumuz mu var ki bize uygun olan sevebileceğimiz birini reddedelim.olay sadece özellik meselesi değil ki.sanki elimizde 10,15 maddelik kriterler listesiyle geziyoruz da o madde var, bu madde yok diye işaretliyoruz. Bir kişiye gönlün yaa ısınır ya ısınmaz.olay bu.olacak olan tam tersi kaçsan da, istemesen de oluyor.siz de kriter yazmışsınız ama ne anlattiğiniz belli.ben de katılmıyorum bu görüşe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…