Yok fikir almaya geldim tecrube yasayan varmi nette medyum yorum diye yazdim bisuru tuhaf olaylar var kafam karistiIyi kaptir o zaman
Dua ediyorum AMA hep islerim ters gidiyor birde stresten panik atak oldum dua okuyorum gunde 15 dakika filam esmaokuyorum AMA bir noktada icsikintisi basliyor napcambenAllah aşkına az para mı?
Madem illa hocaya gideceksin bir kuruş almadan gerçekten Allah için sana yardım edecek olanlar var. İyice araştır. Onun dışında asla gitme o hocalara aksi halde sende o durum yokken iyice başına salarlar ki bu kadında para var sürekli şüphe duyup bize geldin diye. Bir hoca para istiyorsa orda dur ve düşün. İslam parayla çalışmıyor ki.. Olmadı sürekli dua edeceksin. Sürekli dualara sarıldın da mı dualarım kabul olmadı acaba diye düşünüp hocaya gittin ki? Yoksa hiç dua etmedin de hiç işim yerinde gitmiyor diyorsun? Bunları da düşün bence.
Kısmet açılmazsa para iadesi oluyor mu?Bide parayi hemen havale et dedi 4gunde kismet acicam dedi
Demekki içselleştirmiyorsum. Eger gerçekten okuduklarımızın anlamına güvensek gerçekten o stres ya da başka bir şey kalmaz. Öncelikle o para isteyenlerden uzak dur lütfen yoksa başına daha büyük iş alırsın. Zaten o hastalıkların sebebi stres büyük oranda. Duayı görev olarak görme gerçekten seni sarıp sarmalayan bir güç olarak gör ki üstünde başka hiçbir güç olmayan. Knedinğ rahatlatmaya çalış. Bu tarz konulardan uzak dur. Elinden galdigince başka işle meşgul ol ki zihnin farklı yana kaydıkça bunları unutsun.Dua ediyorum AMA hep islerim ters gidiyor birde stresten panik atak oldum dua okuyorum gunde 15 dakika filam esmaokuyorum AMA bir noktada icsikintisi basliyor napcamben
Ama evli mutlu bir suru insane var hem isleride iyi bazilari neye el atsa kuruyor iste arada bir fark bir sebep var .acaba bizde topluca buyumu var!yani mutsuzlardaNedense hiç hacıya hoca sorup da "sende büyü yok, sıkıntılarının sebebi başka" cevabı alan duymadım.
1300 tl'ye açılıyorsa bu kısmet denen şey, ben de açtırayım.
Bir kere evlenmişsiniz hiç evlenemeyen napsın? Artık her evliliğin 3'te 1'i bitiyor, sizinki de bitmiş işte.
İşten çıkmanız da ekonomik sebeplerden, tüm ülkede mi büyü var?
Zaten işsizmişsiniz bir de bu köpeklere para kaptırmayın.
Yok yemin etti acicam 4 gunde kismet dediKısmet açılmazsa para iadesi oluyor mu?
Acele havale et, hımmmm.Valla acele havale et dedi npcagimi sasirdim dur azdaha arastiriyim dedim birilerine sorim dedim.adam papaz buyusu var seytani 40 dugum atilmis dedi resminden bakti korktumya
Ama evli mutlu bir suru insane var hem isleride iyi bazilari neye el atsa kuruyor iste arada bir fark bir sebep var .acaba bizde topluca buyumu var!yani mutsuzlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?