Kismet kapali degil ekonomi bozuk.paran yok.bi de falcilara kaptirma.Arkadaslar Benim kismetim kapali.bir evlilik yaptim 1 yilda bosandim yeniden evlnmek istiyorum olmuyor .ise giriyorum isyeri kapandi sonrakinde maasim odenmedi hep stres huzursuzluk..bnde birsey mi var diye internrtten medyum hoca arastirdik ve birkac tane bulduk. Onlara telefonda durumu anlattim.ikiside bnde papaz buyusu oldugunu kismetimin bundan bagli oldugunu AMA 1300 Veya 1500 lira verirsem muska yazacaklarini kismetimi acacaklarini soylediler .Boyle birsey olabilirmi basina gelen varmi lutfen cevap yazin ruh durumum bozuldu neye atsam elimi kuruyor yada Boyle kismet acan iyi bir hoca varmi ?lutfen yargilamadan yorum yazin denize dusen yilana sarilir biktim hastalik dert biktim vallahi
Yasakmi bilmiyordum AMA niye Boyle belki bnm gibi olanlsr vardir diye dusundumKaç kez uyarılıyor. Büyü, hacı, hoca konuları yasak bu platformda diye. Forum kurallarını bir zahmet okuyun canlarım yaMune bu sefer erkenden al gardını bacım.
Dua Biise yaramiyorInsanlar butun olumsuzluklari neden bir nedene baglamaya calisirlar? Inancli iseniz dua edin birakin bu haci hoca islerini.
Birikmisim varKismet kapali degil ekonomi bozuk.paran yok.bi de falcilara kaptirma.
Dua Biise yaramiyor
Valla hep dua ediyorum sonuc hep ayni!Haci hoca sana dua etmeyecek mi? Neden baskalarindan medet umuyorsun? Git parani kaptir madem.
Bide parayi hemen havale et dedi 4gunde kismet acicam dedi
Valla acele havale et dedi npcagimi sasirdim dur azdaha arastiriyim dedim birilerine sorim dedim.adam papaz buyusu var seytani 40 dugum atilmis dedi resminden bakti korktumyaTamam sen bana havale yap ben 2 gunde acicam o kismetisakamisiniz ya komedi.
Valla acele havale et dedi npcagimi sasirdim dur azdaha arastiriyim dedim birilerine sorim dedim.adam papaz buyusu var seytani 40 dugum atilmis dedi resminden bakti korktumya
Iyi kaptir o zamanBirikmisim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?