- 21 Mart 2023
- 361
- 837
- 33
- Konu Sahibi almanyalibirgelin
-
Haklısınhiç sorma ya üzücü bende erken evlendim sonradan insan hayatı kaçırdım diye çok üzülüyor
Tavsiyeye bak, yokluğun dibi resmen.Instagram'dan istek gönder beğendiklerine şimdi öyle bulunuyor diyorum yok yollamiyor.
Tavsiyeye bak, yokluğun dibi resmen.
Geçe kalsa da koca bulamadım diye üzülürdün.sana öyle geliyor.ne var sanki bekarlıkta?Haklısın
Öyle evlenen çok.kaç kişi yazdı buralara.Tavsiyeye bak, yokluğun dibi resmen.
Öyle tanışıp evlenen çok.kaç kişi yazdı buralara.Anlık, sosyal medyama istek atanların yalnızca bir ekran görüntülük bölümü
Yazık çocuğa ya ablasının tavsiyesiyle daha çok tehdit alır
Eee yani?Öyle evlenen çok.kaç kişi yazdı buralara.
Yani evlenebilir ama bir istatistik yapsak tanışıp niyeti ciddi olmayan sayısı elbet daha yüksektir sankiÖyle evlenen çok.kaç kişi yazdı buralara.
Bunu ciddi olarak mı söyledinGeçe kalsa da koca bulamadım diye üzülürdün.sana öyle geliyor.ne var sanki bekarlıkta?
Bravo size aman red falan etmeyin sakın görsel olarak cok uzun bi liste haline gelsin ego fln tatmin olur belkiAnlık, sosyal medyama istek atanların yalnızca bir ekran görüntülük bölümü
Yazık çocuğa ya ablasının tavsiyesiyle daha çok tehdit alır
Bravo size aman red falan etmeyin sakın görsel olarak cok uzun bi liste haline gelsin ego fln tatmin olur belki
ne yaşıyosunuz? Ne alaka şimdiSize az takip istediği geldiği için yanlış empati kurdunuz
Silseniz bile tekrar ekleyebiliyorlar tek çare engellemek ya da isteği tutmakne yaşıyosunuz? Ne alaka şimdinerden anladınız ki
Hiç öyle bi isteğim olmadı ben istemediklerimi geldigi zaman siliyorum öyle bi kıstasım yok bana tuhaf geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?