Kısmetim bu değilse eğer; sevmek istemiyorum, bunu istemiyorum !!!

o bölümü istemişsin ki yazmışsın.eğer istemiyorsan neden yazıp başkalarının hakkına giriyorsunuz.belki de senin gibi yapanlar yüzünden o bölümlere giremeyenler,üzülenler vardır:34:

Yetenek sınavıyla alıyor o bölüm tercihle değil.
Ve kurstaki hocalarımız yönlendirmişti bizi bende pek bilmiyordum yazdım.
Emin ol ben şuanda kul hakkına girdiysembile diğer şehirlerde torpille benim hakkıma girenler vardı en azından onların yaptığından daha etik benim yaptığım.
Kimsenin hakkınada girmedim zaten.
Ha giricek olsam torpilin alasını bulurdumda serimik değil resim-iş öğretmenliği kazanırdım. Veya grafik kazanırdım. İstedikten sonra o torpili çok rahat bulurdum.
Bu yetenek sınavlarında o kadar torpul var ki baraj 140ken 130 puanla öğrenci grafik kazanıyor bu nasıl iştir o öğrencinin sınava girmemesi lazım.
Bu arada
1.grafik
2.resim
3.seramiktir
Yani barajı bile aşamayanlar grafige yerleşiyor yetenek sınav puanı 50veya 60 olması gerekiyor yetenek sınavının barajını geçmek için bunların aldığı 40 ama grafikte ?!
Benim yaptığım daha etik kul hakkıysa bile onlar kadar değil.
Pişmanda değilim bu konuda.

canım seramiğe gitmemekle dogru yapmıssın keske en basta yazmasaymıssın ama olmus bitmiş gecmiş sorun bu degil.sana bakarız ona göre diyen birinden ne bekliyosun yani kazanamazsan bırakacakmı seni.millet uzakta asklarını sürdürürken. o okuyomu calısıyomu ne yapar ne eder

Yanlış yönlendirmeyle oldu zaten.
Onunda açıklamasını sen sevgime inanmadığın için dedim sinirle dedim diyo.
Zaten ben rahatladığımda bırakıcam.
Okuyo birde bi takımda futbolcu

Back
X