Kızlar herkese merhaba..Hepinize iyi pazarlar diliyorum ve hemen konuma geçiyorum.Beğendiğim biri vardı.Öyle aman aman bi hoşlanma yok ama içimden de geçirmiştin iyi çocuk efendi çocuk diye.Çocuk komşumuzun oğlu, annesiyle ben çok iyiyiz,annemle annesi iyi falan.Çocuğa kız bakıyorlar falan daha önce sevgilisinden ayrılmış şimdi yalnız baya olmuş tabi taa askerden önce olmuş daha sonrada çıktıkları falan olmuş sanırım annesi öylesine anlatırken duymuştum.En son öğretmen bi kız bakmışlar çocuk bakmaya gitmemiş ailesi çok istiyor evlenmesini ama çocuk istiyor mu bilmiyorum.Neyse bu arada çocuk 26 yaşında bende 25 yaşındayım ve boy olarak o benden baya bir uzun ne bileyim sanki olacak olsa komedi gibi mi oluruz dedim içimden de:)O ikizler ben yengeç burcuyum.Şimdiden araştırdım hiç uyumlu bile değiliz.Neyse işte bana dediler ki diğer komşular sen şu çocuğa bi alıcı gözüyle bak bakalım dediler.Bende şaşırmış gibi yaptım falan.E dedim ben baksam beğensem bakalım çocuk beni beğenecek mi dedim güldüm:) Başkada bişey demedim şimdiyse evde değilim üniversite okuduğum şehirdeyim başkada bir muhabbet geçmedi bana bunu söyleyen komşu ablayla.Annemede söylemişler sizin aileler bu kadar uyumluyken neden olmasın falan demişler annemde bişey dememiş komşuluk ilişkilerimiz bozulur demiş..Hem demiş bakalım çocuklar birbirlerini beğenip sevecek mi bu işler zor demiş ben hiç bir yorumda bulunmam demiş annem,biz demiş çocuğun annesiyle oturup kalkıyoruz iyiyz demiş olamayacak olursa soğukluk olur ben bilmem demiş..Neyse işte benim anlamadığım durum bu konuyu komşular dile getiriyor da neden çocuğun annesi dile getirmiyor ya da komşulara o mu söyletiyor bi anla veremedim.Bana gelince ben çocuğu beğendim faceden gördüm efendi düzgün biri, ama içi nedir ne değildir bilemem.Okulun bitmesine az kaldı bir daha konuyu açarlar mı bilmiyorum..İşin gerçeği de ben hemen evlenmek istiyorum, yengeç burcu olduğumdan heralde sıcak bir yuvanın özlemini hep hissediyorum.Sizce bu işten birşey çıkar mı, daha ortada birşey yokken ben çok mu heveslenmişim..Birde şu var bu çocuğun küçük oğlan kardeşi var daha üniversiteye yeni başladı hep onla görüşüoz mesajlaşıoruz çocuğun bir niyeti olsa zaten o kardeşine söylemez miydi şu kızla beni tanıştır diye.Bu arada bi açıklama komşuyuz ama farklı bloklardayız öyle olmasa bi merabalaşmamız olurdu, görmedik yakından hiç birbirimizi çocuk sabah gidip akşam geliyo zaten öyle kızlar..bi yorumunuz varsa alayım..