Kısmetim kapandı galiba..

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
48
İzmir
Kızlar herkese merhaba..Hepinize iyi pazarlar diliyorum ve hemen konuma geçiyorum.Beğendiğim biri vardı.Öyle aman aman bi hoşlanma yok ama içimden de geçirmiştin iyi çocuk efendi çocuk diye.Çocuk komşumuzun oğlu, annesiyle ben çok iyiyiz,annemle annesi iyi falan.Çocuğa kız bakıyorlar falan daha önce sevgilisinden ayrılmış şimdi yalnız baya olmuş tabi taa askerden önce olmuş daha sonrada çıktıkları falan olmuş sanırım annesi öylesine anlatırken duymuştum.En son öğretmen bi kız bakmışlar çocuk bakmaya gitmemiş ailesi çok istiyor evlenmesini ama çocuk istiyor mu bilmiyorum.Neyse bu arada çocuk 26 yaşında bende 25 yaşındayım ve boy olarak o benden baya bir uzun ne bileyim sanki olacak olsa komedi gibi mi oluruz dedim içimden de:)O ikizler ben yengeç burcuyum.Şimdiden araştırdım hiç uyumlu bile değiliz.Neyse işte bana dediler ki diğer komşular sen şu çocuğa bi alıcı gözüyle bak bakalım dediler.Bende şaşırmış gibi yaptım falan.E dedim ben baksam beğensem bakalım çocuk beni beğenecek mi dedim güldüm:) Başkada bişey demedim şimdiyse evde değilim üniversite okuduğum şehirdeyim başkada bir muhabbet geçmedi bana bunu söyleyen komşu ablayla.Annemede söylemişler sizin aileler bu kadar uyumluyken neden olmasın falan demişler annemde bişey dememiş komşuluk ilişkilerimiz bozulur demiş..Hem demiş bakalım çocuklar birbirlerini beğenip sevecek mi bu işler zor demiş ben hiç bir yorumda bulunmam demiş annem,biz demiş çocuğun annesiyle oturup kalkıyoruz iyiyz demiş olamayacak olursa soğukluk olur ben bilmem demiş..Neyse işte benim anlamadığım durum bu konuyu komşular dile getiriyor da neden çocuğun annesi dile getirmiyor ya da komşulara o mu söyletiyor bi anla veremedim.Bana gelince ben çocuğu beğendim faceden gördüm efendi düzgün biri, ama içi nedir ne değildir bilemem.Okulun bitmesine az kaldı bir daha konuyu açarlar mı bilmiyorum..İşin gerçeği de ben hemen evlenmek istiyorum, yengeç burcu olduğumdan heralde sıcak bir yuvanın özlemini hep hissediyorum.Sizce bu işten birşey çıkar mı, daha ortada birşey yokken ben çok mu heveslenmişim..Birde şu var bu çocuğun küçük oğlan kardeşi var daha üniversiteye yeni başladı hep onla görüşüoz mesajlaşıoruz çocuğun bir niyeti olsa zaten o kardeşine söylemez miydi şu kızla beni tanıştır diye.Bu arada bi açıklama komşuyuz ama farklı bloklardayız öyle olmasa bi merabalaşmamız olurdu, görmedik yakından hiç birbirimizi çocuk sabah gidip akşam geliyo zaten öyle kızlar..bi yorumunuz varsa alayım..

belki evlenmek istemiyordur artık erkekler 30 dan önce evlenmeye sıcak bakmıyor okumuş olanlardan bahsediyorum

canım çok güzel heyecanlar bunlar da annesinin öyle bi niyeti olsa seni gözüne kestirse başkalarına gider mi sence bakmaya çocuk desen iyi kötü görmüştür seni yine çocuğun öyle bi niyeti olsa annesine en azından şunu kızı fena değil der bi şekilde belli eder annesi de sana belli eder hepimiz yaşadık bunun gibi şeyler komşular sizi yakıştırmış alie olarak yol yapıyorlar kendi aralarında ama tabi ihtimaller dahilinde annesi de ağızlarını arayın demiş olabilir hayırlısı olsun hakkınızda alnına kim yazıldıysa elinde sonunda onunla evlenirsin zaten bu tür konulara çok kaptırıp kendini üzme :))

başlıkla konu hakkında bağlantı kuramadım. Çocuğun hiç bişeyden haberi de olmayabilir ortak arkadaşınız falan yok mu sonuçta yaz geliyor birlikte bişiyler yapsanız. Komşuların dediklerine çok aldırış etme nedense her bekara bi eş bulmaya çalışıyor teyzelerimiz:)

BENDE öyle düşündüm canım ama ne bileyim içim ısınmıştı çocuğa iki kere karşılaştık , ama ben utancımdan yüzüne bakmadım o da bakmadı hiç..keşke demeselerdi komşular aklıma takıp duruyorum çocuğu inceliyorum falan

bence bir ondan hoşlandığını belli etmeye çalış sana karşı ilgisi varsa zaten belli olur ama şunuda anlamıyorum komşuluk ilişkilerinizi neden etkilesin ki? ben bekarken 3 komşum istemişti hepsine hayır dedim ama yinede annemle can ciğerler

yok canım Allahtan hevesli gibi davranmadım komşu ablaya..işte kardeşiyle hergün konuşuruz faceden havadan sudan o kadar..

bilmem ki canım annem öyle demiş..zaten beni isteyende yok:))ben kendi kendime heveslendim,onlar öyle diyince zaten daha önceden de beğenmiştim ben onu hatta ogün çok üzgün bir günümdü o arabadaydı ben dışarda annesiyleydim,annesiyle her akşam yürüyüş yaparız falan görüyo yani o da beni demek ki içinden geçirmemiş geçirse söylerdi annesine

o zaman güvendiğin biri annesine konuyu açacak annesinin ağzını arayacak niyeti yoksa zaten olmasın da. gelinini istemeyen kaynana oğlunu paylaşamaz.

Adamın hiç o taraflarda gözü yok bence, kalbinde biri bile olabilir. Baksana söyledikleri kızı görmeye bile gitmemiş.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

realist olmak gerekirse,

çocuğun kafasında biri olabilir (öğretmen kızı görmeye bile gitmemiş)
aile ya da çocuk seni uygun bulsa ailene ya da sana çıtlatırlardı, komşuların kendi yakıştırmasıdır
komşular size çıtlattılarsa karşı tarafa hayda hayda çıtlatmışlardır, anlamlı ve olumlu birşey olsa size dönerlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…