• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmetim mi kapandı anlamadım ???

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Aslında çirkin bi bayan değilim . Hatta bir çok kişi tarafından çok çok beğenilen bir bayanım ama kafama uygun bir insan çıkmıyor karşıma .
5 aylık bir ilişkim vardı yeni bitti . İlk zamanlar deliler gibi peşimde koştu . Biz adını koyunca kurt adama dönüştü :( .
Şu sıra gelenler var . Liseden falan tanıdığım bir kaç arkadaşım . Meyledip arkasından konuşmaya başlayınca bıçakla keser gibi :S
Eski konularımı , yorumlarımı bilenler varsa öyle kaba bir bayan değilim aksine çok okurum , çok film izlerim . Hitabet yeteneğime güvenirim en azından .
Neden böyle oluyor anlamıyorum :(

daha küçüksün evlenirsin.okumuyomusun.benim kızım20 yaşında daha okuyacak küçük diyoruz.acele etme allahım iyi insanlarla yuva kurmayı sana nasip etsin.istersen benim oğlan var 22 yaşında ona alayımseni kuzum:82:

Gelen adamların az bir süre sonra kurt adama dönüştüklerinden dem vurmuştum .
Gelenlerin 1 2 saat sohbet sonrasında bıçakla keser gibi sohbeti bitirmelerinden hani

ben okuyorum 3.sınıfa geçtim . Hani hemen evleneyim diye bir gailem yok ama bu durum can sıkıcı çok hani önce etrafımda dönüp dolaşıp sonra böyle olması hayatıma girenlerin

ah ah bende böyle bir konu açmak istiyordum bende ayni durumdayim, beni her taniyan beni kendi çocuklarina örnek gösterir, annem her zaman bana dua eder hatta kom$ular bile bana dua eder, sürekli ünlü birilerine benzetilir ve her zaman güzel oldugumu söylerler hatta nazar degdirecez derler, sokaga ne zaman çiksam sürekli taciz edilirim insanlarin fazla olmadigi sokaklardan geçerim hatta, okumu$ ve kültürlü bir kizim, tüm mahalle, akrabalar (yemin ederim abartmiyorum) hatta yeni taniyan insanlar bile "seni alan ya$adi" "10 parmaginda 10 marifet var" "ke$ke benim kizimda senin gibi olsa".... bu tarz cümleleri her zaman duyuyorum ama gelin görünki kismetim yok!!! ayda yilda bir teklif aliyorum(2-3 tane toplamda) onlarda dü$ünülecek gibi degil çok kötü oluyorlar (fizik olarak degil huyu suyu i$i gücü ya$i kültürü uygun olmuyor)

ee böyle i$te ben 24 ya$imdayim, kismetim resmen kapali, demekki kismeti bol olmak için güzel olmak güzel huylu olmak yetmiyor :(

ah ah bende böyle bir konu açmak istiyordum bende ayni durumdayim, beni her taniyan beni kendi çocuklarina örnek gösterir, annem her zaman bana dua eder hatta kom$ular bile bana dua eder, sürekli ünlü birilerine benzetilir ve her zaman güzel oldugumu söylerler hatta nazar degdirecez derler, sokaga ne zaman çiksam sürekli taciz edilirim insanlarin fazla olmadigi sokaklardan geçerim hatta, okumu$ ve kültürlü bir kizim, tüm mahalle, akrabalar (yemin ederim abartmiyorum) hatta yeni taniyan insanlar bile "seni alan ya$adi" "10 parmaginda 10 marifet var" "ke$ke benim kizimda senin gibi olsa".... bu tarz cümleleri her zaman duyuyorum ama gelin görünki kismetim yok!!! ayda yilda bir teklif aliyorum(2-3 tane toplamda) onlarda dü$ünülecek gibi degil çok kötü oluyorlar (fizik olarak degil huyu suyu i$i gücü ya$i kültürü uygun olmuyor)

ee böyle i$te ben 24 ya$imdayim, kismetim resmen kapali, demekki kismeti bol olmak için güzel olmak güzel huylu olmak yetmiyor :(

ayyy Allah ım ya aynıları.... yalınz değilmişiz :31:

üniversitedeyken peşimden koşan koşanaydı:) şimdi işe girdik azaldı kısmet niye anlamadım:))) tam olacak bu sefer dıyorum olmuyorr en sonn oldu dedım adam kayıplarda yokkkk nete de girmiyor oysa kı ne hoslanıyordum yapacak bır sey yok gıden gıder kendı kaybeder dıyorum:(

ayyy Allah ım ya aynıları.... yalınz değilmişiz :31:

ya ne yapabilirizki, inanki benide bazen dü$ünceler aliyor, herkesin gözü üstümde herkes seviyor, herkes örnek gösteriyor ama yok kismet denen $ey yok malesef, tamam bende $u an evlenmek istemiyorum ama bu kadar iyi yönlerime kar$i en azindan bir veya iki dogru düzgün kismetim olsaydi ne olurdu sanki, sende ayni durumdasin sanirim yaa :(

benım de 3 4 senedir hyatımda kimse yok 23 24 yaşındayım çirkin de degilim ama bu iş güzellkle de olmuyor bu ortada.. biraz bizim etrafımızdakilere yaydığımız enerjiyle alakalı bence.ben dışardan bakıldıgım zaman itici oldugumu dusunuorm yani insanlara karşı soguk durdugmu dusunuorm iletişime geçilmesi zor bi insanım .. ve biraz da cekingenim yeterince özgüvenim yok tek sebep bu bence bunun farkndayım en azından bence siz de kendinzde olan negatif seyleri dusunun ve duzeltmeye calısın ben yapamadım siz yapın :)))

Son düzenleme:
Back
X