• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmetim mi kapandı anlamadım ???

Aslında çirkin bi bayan değilim . Hatta bir çok kişi tarafından çok çok beğenilen bir bayanım ama kafama uygun bir insan çıkmıyor karşıma .
5 aylık bir ilişkim vardı yeni bitti . İlk zamanlar deliler gibi peşimde koştu . Biz adını koyunca kurt adama dönüştü :( .
Şu sıra gelenler var . Liseden falan tanıdığım bir kaç arkadaşım . Meyledip arkasından konuşmaya başlayınca bıçakla keser gibi :S
Eski konularımı , yorumlarımı bilenler varsa öyle kaba bir bayan değilim aksine çok okurum , çok film izlerim . Hitabet yeteneğime güvenirim en azından .
Neden böyle oluyor anlamıyorum :(

canım henüz 21 yaşındaymışsın ya ben ne yapayım cuma günü 36 olacağım :O ve aynı dertten mustaribim :(

kızlar yarın kandil lütfen bu konuda kısmetsizlik yüzünden kim dert yanmışsa onlara hayırlı kapılar aç Allahım diye dua edelim. böylece kaç kişi birden aynı şey için dua etmiş oluruz. inşallah faydası olur...

daha çok sosyal hayatin olursa karşına birileri çıkar mutlaka,kös kös evde oturma:27:

Tabiki de haklısın en güzeli kişinin kendisinin sevmesi bulması ama işte çok iyi bir çocuk ayyy çok efendi aman da aman diye anlattıklarında geri çevirmek de istemedim belki kaderimde görücü usulü vardır dedim. Ayrıca bulunduğum yer öyle çok sosyal ortamlarda bulunup birilerini tanıyıp göreceğim yerler değil. Geleni de kovmak olmaz.

Hem kendim buldum sevdim birini de ama sonuç hüsran. Öyle de olmuyor böyle de....

canım hayırlısı yaa mutlaka çıkar ...

Herkes buldu birilerini sanirsam uzun zamandir kimse yazmamis :) hakkinizda hayirlisi olsun insallah bende kismet ariyorum ama kendime degil kardesime:) ben gorumce olmak istiyorum yaa :)

Back
X