Kısmetim mi yok evlenemiyorum çok umutsuzum

Evlendim mutluyum huzurluyum ama bekarlığın asla eksiklik olmadığını çocuk sahibi olmamanın asla eksiklik olmadığını düşünüyorum. Kıl oluyorum insanlara bunun eksiklik noksanlık olduğunu düşündürenlere. Mahalle baskısı işte bu.

Selam arkadaşlarım.2 hafta önce bir konu açmıştım.https://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-1048346.html
Hep buna benzer ilişkiler yaşadım.nasıl kısmet açıyorsam hep benden sonra evlendiler şerefsizler.
33 yaşındayım.biraz fazla kilom var tamam kabul.veriyorum kilo sonra alıyorum bi daha veriyorum. Çalışıyorum muhasebciyim.etrafındakiler güzel ve becerikli olduğumu söyler seni alan yaşadı der arkadaşlarım hep.ama gel gelelim evlenemiyorum olmuyor bir türlü. Hatayı kendinde aradığım da oluyor terkedenlere küfrettiğimde oluyor. Sabrım kalmadı artık.bende bir yuva kurmak istiyorum. 8 yıl önce nişanlandım ayrıldım.inanın arkadaşlarım bile yaşadıklarıma şaşırıyor artık bi insana hep benzer adamlarmı gelir diye.onlar bile üzülüyor halime.gayet sosyal bi insanım bi sürü arkadaşım dostum çevrem var.geziyorum tozuyorum ama evlenmekte çok istiyorum.dua ediyorum bi sürü hocaya gittim ama yok hoca falan fayda etmedi.millet arkamdan evde kaldı diye yorum yapıyordur kesin.bu beni çok üzüyor. Tamam evlilik herşey değil diceksiniz boşanan arkadaşlar biz evlendikten ne oldu haline şükret diyecek.ama bende evim yuvam çocuğum olsun istiyorum artık. Psikolojim gerçekten iyi değil hiç böyle hissetmemiştim kendimi.ve son ilişkim çok yıprattı çok üzdü beni.içimi dökmek istedim kızlar.herkese teşekkür ederim şimdiden.
Biz ewlendikte ne oldu diyesim war:KK12:

Selam arkadaşlarım.2 hafta önce bir konu açmıştım.https://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-1048346.html
Hep buna benzer ilişkiler yaşadım.nasıl kısmet açıyorsam hep benden sonra evlendiler şerefsizler.
33 yaşındayım.biraz fazla kilom var tamam kabul.veriyorum kilo sonra alıyorum bi daha veriyorum. Çalışıyorum muhasebciyim.etrafındakiler güzel ve becerikli olduğumu söyler seni alan yaşadı der arkadaşlarım hep.ama gel gelelim evlenemiyorum olmuyor bir türlü. Hatayı kendinde aradığım da oluyor terkedenlere küfrettiğimde oluyor. Sabrım kalmadı artık.bende bir yuva kurmak istiyorum. 8 yıl önce nişanlandım ayrıldım.inanın arkadaşlarım bile yaşadıklarıma şaşırıyor artık bi insana hep benzer adamlarmı gelir diye.onlar bile üzülüyor halime.gayet sosyal bi insanım bi sürü arkadaşım dostum çevrem var.geziyorum tozuyorum ama evlenmekte çok istiyorum.dua ediyorum bi sürü hocaya gittim ama yok hoca falan fayda etmedi.millet arkamdan evde kaldı diye yorum yapıyordur kesin.bu beni çok üzüyor. Tamam evlilik herşey değil diceksiniz boşanan arkadaşlar biz evlendikten ne oldu haline şükret diyecek.ama bende evim yuvam çocuğum olsun istiyorum artık. Psikolojim gerçekten iyi değil hiç böyle hissetmemiştim kendimi.ve son ilişkim çok yıprattı çok üzdü beni.içimi dökmek istedim kızlar.herkese teşekkür ederim şimdiden.

Esimi seviyorum ama evlilik bana gore degilmis. Ne kadar da guzel hayatim varmis. Bence bunda da vardır bir hayir diyin ve onunuze bakin zamani kacirmayin. Gezin eglenin nasibiniz illa bulacaktir sizi

Evliliği insanlar gözünde nekadar büyütüyor hayatınızı yaşasanız
Ben bi 4 sene öncesine dönüp yarıda bıraktığın işimi okulumu tamamlardım . Kazandığımı yerdim arkadaşlarımla zaman geçirmek isterdim . Gez gör oku valla kıymetini bilmiyorsunuz evlendik ne oldu ?ne değişti ne kazandık .
Canım haklı olabilirsin ama o dediklerini yapıyorum üniversite mezun uyum geziyorum görüyorum çok şükür rabbime.ama artık yuvam olsun istiyorum.

Canım benim senle aynı yaştayız ve benzer şeyleri yaşamışız az çok, benim karşıma çok kişi çıktı ama olmadı bi türlü öyle çirkin bir kız falan degilim inan (hatta bir cok arkadaşım bana sen evliliği istiyorsun nasıl evlenemiyorsun şaşırıyorum diyordu) çok sıkıntılar yaşadım bu konudan dolayı neler söylediler yüzüme karşı evde kaldı diyen, çocuğu olmaz diyen daha neler neler, bu konudan dolayi çok ağladığımda oldu psikolojim bozuldu inan. O kadar çok dua ettim ki internette hangi dilek duasını görsem okudum, kim şu dua iyi dediyse okudum, hocaya bende gittim (bu kısmı geç bence, hocanın kendisine bile faydası yok) .en son 1 ay oldu sözlümle tanıştım :) 10 gün önce de sözlendik ,yaş farkımız biraz fazla ama bir çok konuda iyi anlasiyoruz. Kendini boşuna yıpratma sen naparsan yap evleneceğin kişi ve zaman yazılmış, o zaman gelmeden o kişi karşına çıkmadan evlenemeyeceksin, o yüzden( belki söylemesi kolay diyeceksin ama ) hayatını yaşamaya bak o vakitte gelir inşallah

Aslında kader diylm kiminin kaderi benm gibi 15 inde açılıyor kiminin 30 da sonra bu işler insanın elinde olmuyor ben 15 yaşında gelin oldum suan 25 yaşında 10 yıllık evliyim darısı başınıza ne diyim
15 yaşındamı gelin oldunuz? Merak ettim evlenirken eşinizin yaşı kaçtı? Kendi rızanızlamı evlendiniz. 15 yaş...çok küçük. Tamam 9 değil ama, yinede küçük. :KK43:

15 yaşındamı gelin oldunuz? Merak ettim evlenirken eşinizin yaşı kaçtı? Kendi rızanızlamı evlendiniz. 15 yaş...çok küçük. Tamam 9 değil ama, yinede küçük. :KK43:
Canm evet kendi rizamla evlendim eşim 24 yaşındaydı ozaman askerden yeni gelmişti

Bu konuda şunu diyebilirim ki bir şeyi çok istemek o şeyin olmaması için en kuvvetli sebeplerden biri. Biraz tevekkül edebilmek lazım. Çünkü hayat sürekli bir döngü içerisinde. Bugün olmadı diyorsun yarın iyi ki olmamış. Evlilik tamamiyle kader değildir, seçimdir bunu da unutmayalım.

33 yaşındayım.biraz fazla kilom var tamam kabul.veriyorum kilo sonra alıyorum bi daha veriyorum. Çalışıyorum muhasebciyim.etrafındakiler güzel ve becerikli olduğumu söyler seni alan yaşadı der arkadaşlarım hep.ama gel gelelim evlenemiyorum olmuyor bir türlü. Hatayı kendinde aradığım da oluyor terkedenlere küfrettiğimde oluyor. Sabrım kalmadı artık.bende bir yuva kurmak istiyorum. 8 yıl önce nişanlandım ayrıldım.inanın arkadaşlarım bile yaşadıklarıma şaşırıyor artık bi insana hep benzer adamlarmı gelir diye.onlar bile üzülüyor halime.gayet sosyal bi insanım bi sürü arkadaşım dostum çevrem var.geziyorum tozuyorum ama evlenmekte çok istiyorum.dua ediyorum bi sürü hocaya gittim ama yok hoca falan fayda etmedi.millet arkamdan evde kaldı diye yorum yapıyordur kesin.bu beni çok üzüyor. Tamam evlilik herşey değil diceksiniz boşanan arkadaşlar biz evlendikten ne oldu haline şükret diyecek.ama bende evim yuvam çocuğum olsun istiyorum artık. Psikolojim gerçekten iyi değil
Canım haklı olabilirsin ama o dediklerini yapıyorum üniversite mezun uyum geziyorum görüyorum çok şükür rabbime.ama artık yuvam olsun istiyorum.
Merak etme doğru yoldasın, ben de 34 yaşında evlendim. Bekarlığımda ailemle rahatça yaşadım çok şükür hiç sıkıntım yoktu, erkek arkadaslarim oldu akışına biraktim, kafama yatmayan insanla asla zorlamadim, hep yoluma baktim. arkadaş çevrem çoktu, eğitimimi yüksek lisansımı yaptım işimi mesleğimi yoluna koydum artık evlenmeliyim diye zamanı geldiğini hissederek tanıştım eşimle. O da aynı kafa yapısındaydi, biraz ciktik tanidik çok şükür iyi anlaştık tamam dedik ve evlendik. Huzurlu mutlu evliliğimiz var herşeyi birlikte yaparız gezeriz tozariz. Ha tartisma yok mu? Cooooook ama birbirimizin kıymetini biliyoruz :-) geç bulduk ne de olsa. Demek istedigim zaten içinde keşkelerle yarım kalmisliklarla yaptığın evliliğin tadı tuzu olmazdi, sen şimdi tam doğru evliliği yapacak döneme girdin bence. Az sabırlı ol karşına çıkar. Kendini tani, kendini gelistir. Hoca moca sahtekarlara para yedirme, erkekler hoşlanmaz bu tur seylerden bak ;)

ya evlilik herşey demek değil, değil.. evlenip mutsuz olacağına, evlenip boşanacağına yalnız ve mutlu bir hayat yaşarsın..
şu hayatta bir öleceğimiz bir de evleneceğimiz günü değiştiremeyiz derler..
bir şeyi ne kadar çok istersen onunla sınanırsın, akışına bırak hayatı, nasibin elbette bir yerlerde vardır..

Bu konuda yanliz degilsin ...böyle seyler hic umadigin anda olur.. kismet neden olmuyor düsüncesiyle kendini bloklama.. vardir bi hikmet.. en önce bu düsünceden kurtul elbet kalbinin prensini bulursun hersey kimset❤️ Yeni yil yeni huzur olsun.. biraz yenilik yap kendinde kuaföre git mesela güzel bir gün ayarla ve kendine vakit ayir.. güzel sarkilar dinle bu yazdiklarim komik gelcek belki ama ise yariyor neden olmuyor düsüncesini unut ve kalbime göre olsun diye bu yöne odaklan.. sana yeni yilda musmutlu bir ask diliyorum❤️ Seni cok seven degerini kiymetini bilen ayni sekilde seninde onun kiymetini bilen biri olsun hayatinda...

30 yaşındayım.Fazla kilom da yok.Şu an çalışmıyorum iş arıyorum ama bulamıyorum.Arkadaslarımın neredeyse hepsi evlendi ve 2. cocuklarını doguran bile var.Sizin ucundan kenarında nişan yaşamışsınız.Ben ne evlenme telkifi aldım ne de güzel birşeyler yaşadım.Fakat Kısmet adı üstünde zengin olsan olmuyor fakir olsan güzel yada çirkin olmakla da olmuyor.Sizin tekelinizde olan birşey değil.Yani benzer durumları yasayan biri olarak realist yaklaşmayı öğrendim.Tabiki duygusal patlamalar oluyor,inanın antidepresan bile kullanmayı düşündüm ama düşündüm ki o kadar istedim istedim sonunda biri çıktı karşıma,o da hayırsız çıkarsa benim açımdan daha üzücü olur.Okuyoruz burada ne eşler var.Ağdatsa şiddet uygulasa falan.O yüzden Allahtan hep hayırlısını diliyorum her an her dakika.Bu sebepten içim o kadar rahat ve artık hiç üzülmüyorum ki cunkü ben üzülmeyi hak edecek birşey yapmadım.Oldu ki karsınıza kimse cıkmadı,hayatınızın sonuna kadar üzülecek misiniz?

Back
X