Kısmetim mi yok evlenemiyorum çok umutsuzum

Selam arkadaşlarım.2 hafta önce bir konu açmıştım.https://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-1048346.html
Hep buna benzer ilişkiler yaşadım.nasıl kısmet açıyorsam hep benden sonra evlendiler şerefsizler.
33 yaşındayım.biraz fazla kilom var tamam kabul.veriyorum kilo sonra alıyorum bi daha veriyorum. Çalışıyorum muhasebciyim.etrafındakiler güzel ve becerikli olduğumu söyler seni alan yaşadı der arkadaşlarım hep.ama gel gelelim evlenemiyorum olmuyor bir türlü. Hatayı kendinde aradığım da oluyor terkedenlere küfrettiğimde oluyor. Sabrım kalmadı artık.bende bir yuva kurmak istiyorum. 8 yıl önce nişanlandım ayrıldım.inanın arkadaşlarım bile yaşadıklarıma şaşırıyor artık bi insana hep benzer adamlarmı gelir diye.onlar bile üzülüyor halime.gayet sosyal bi insanım bi sürü arkadaşım dostum çevrem var.geziyorum tozuyorum ama evlenmekte çok istiyorum.dua ediyorum bi sürü hocaya gittim ama yok hoca falan fayda etmedi.millet arkamdan evde kaldı diye yorum yapıyordur kesin.bu beni çok üzüyor. Tamam evlilik herşey değil diceksiniz boşanan arkadaşlar biz evlendikten ne oldu haline şükret diyecek.ama bende evim yuvam çocuğum olsun istiyorum artık. Psikolojim gerçekten iyi değil hiç böyle hissetmemiştim kendimi.ve son ilişkim çok yıprattı çok üzdü beni.içimi dökmek istedim kızlar.herkese teşekkür ederim şimdiden.

Canim daha yasin normal simdi insanlar 27 28 den sonra evleniyor . Insallah sende gonlune gore bulursun birini. Dert etme Allah buyuktur.

bu nasıl bir kendini eziklemedir arkadaşım. güçlü ve ayakları üzerinde duran kadın kafası nerede? evlilik bir zorunluluk mu? evlenen kadınlar hep beğenilen kısmetli kadınlar mı? kadın erkek birbiri için doğru insan kavramı sana bir şey ifade ediyor mu?
hoca ne ya? nasıl imanlı insanlarsınız ben anlamıyorum? allaha yakarırken araya neden aracı koyarsınız? kısmet mi açıyormuş dolandırıcılar töbe yaa..
Serzenişiniz bir değişik geldi,Kaç yaşında olduğunuzu ve medeni durumunuzu merak ettim.Çünkü yalnızlık bu hiçbirşeye benzemiyor herşeyi düşündürtüyor.

önceki konunu okudum. oradaki arkadaş muhtemelen seni beğenmedi veya kafalarınız uyuşmadı zaten bahaneler arıyormuş ayrılmak için. 1 ay içinde nişanlanması bu sebepten. evlenseydiniz de gözü dışarda olacaktı bu kadar çabuk bitirip yeni birşeye başlayan biriyle anca öyle olur. o nedenle üzülme. evlilklerin çoğu dışardan göründüğü gibi değil. sıkıntı çok. kendine uygun birini en kısa zamanda bulursun umarım. hocaya falan gitme. hoca ne ya. kısmeti bize veren Allah değil mi? araya birini sokmak neden. otur dua et hayırlısını iste.

Evliliği insanlar gözünde nekadar büyütüyor hayatınızı yaşasanız
Ben bi 4 sene öncesine dönüp yarıda bıraktığın işimi okulumu tamamlardım . Kazandığımı yerdim arkadaşlarımla zaman geçirmek isterdim . Gez gör oku valla kıymetini bilmiyorsunuz evlendik ne oldu ?ne değişti ne kazandık .
evli olmayan biri olarak soyluyorum ki haklısınız.Ama toplum baskısı,kadınlık içgüdüsü,biolojik saat denen gerçek insanı sahip olmadığı düşüncelere sürüklüyor.İnsan sosyal bir varlık çünkü.

Merak etme doğru yoldasın, ben de 34 yaşında evlendim. Bekarlığımda ailemle rahatça yaşadım çok şükür hiç sıkıntım yoktu, erkek arkadaslarim oldu akışına biraktim, kafama yatmayan insanla asla zorlamadim, hep yoluma baktim. arkadaş çevrem çoktu, eğitimimi yüksek lisansımı yaptım işimi mesleğimi yoluna koydum artık evlenmeliyim diye zamanı geldiğini hissederek tanıştım eşimle. O da aynı kafa yapısındaydi, biraz ciktik tanidik çok şükür iyi anlaştık tamam dedik ve evlendik. Huzurlu mutlu evliliğimiz var herşeyi birlikte yaparız gezeriz tozariz. Ha tartisma yok mu? Cooooook ama birbirimizin kıymetini biliyoruz :-) geç bulduk ne de olsa. Demek istedigim zaten içinde keşkelerle yarım kalmisliklarla yaptığın evliliğin tadı tuzu olmazdi, sen şimdi tam doğru evliliği yapacak döneme girdin bence. Az sabırlı ol karşına çıkar. Kendini tani, kendini gelistir. Hoca moca sahtekarlara para yedirme, erkekler hoşlanmaz bu tur seylerden bak :KK66:
Benim de içime su serptiniz İnanın aynı durumu yaşayan insanlar olarak eziklenmek değil desteğe ihtiyacımız var:)

hayirlisi no iste her zaman Tevekkul et cok rahatlicaksin gor bak . evlilik kolay degul hele zor biri ise esin daha zor o yuzfe n seni anlicak devecek merhametli biri icin dua et vaktin var daha . insan bilemiyot belki yarin cok iyi biri cikacak karsina butunnn bu yillara degecek biri belki ondan olmadi. insanlar colkkk asik olarak evlenip mutsuz oluyor o yuzden ask a inanmiuorim degisiyor evlenince erkekler . hayurlisini guzel huylusunu dile Allah tan . Ben 27 de evlendi m ama col erken geliyo bana keske 30 dan sonra evlenseydim. yukse k lisansimi yapsaysim duzgn bi isim olsaydi biraz daha gezseydim keske ama kader.

Canım benim senle aynı yaştayız ve benzer şeyleri yaşamışız az çok, benim karşıma çok kişi çıktı ama olmadı bi türlü öyle çirkin bir kız falan degilim inan (hatta bir cok arkadaşım bana sen evliliği istiyorsun nasıl evlenemiyorsun şaşırıyorum diyordu) çok sıkıntılar yaşadım bu konudan dolayı neler söylediler yüzüme karşı evde kaldı diyen, çocuğu olmaz diyen daha neler neler, bu konudan dolayi çok ağladığımda oldu psikolojim bozuldu inan. O kadar çok dua ettim ki internette hangi dilek duasını görsem okudum, kim şu dua iyi dediyse okudum, hocaya bende gittim (bu kısmı geç bence, hocanın kendisine bile faydası yok) .en son 1 ay oldu sözlümle tanıştım :) 10 gün önce de sözlendik ,yaş farkımız biraz fazla ama bir çok konuda iyi anlasiyoruz. Kendini boşuna yıpratma sen naparsan yap evleneceğin kişi ve zaman yazılmış, o zaman gelmeden o kişi karşına çıkmadan evlenemeyeceksin, o yüzden( belki söylemesi kolay diyeceksin ama ) hayatını yaşamaya bak o vakitte gelir inşallah
Ay çok sevindim canım senin adına gerçekten. İnşallllaaahhh çççççooooook mutlu bir evliliğin olur. 1 ayda nasıl karar verdin evlenmeye

evliler hemen napcan evlenip diyor oda sacma Ben oyle deniyorum ki cok kavgalarm oldu cok uzuldum ama iyi bir insan da bulabilrisin anlasabilirsin guzel bi evlilgin olabilir. esinle gezip tozabilirsin
evlilik kotu demiyoru m iyi biruyle olursa gayet guzel olur ki zaten gezmissin tozmussun 33 oldun istediklerni yapmissn icinde bisey kalmamis. o yuzden ins iyi huyu biri cikar karsina gebeym ins Kabul olur duam

Merak etme doğru yoldasın, ben de 34 yaşında evlendim. Bekarlığımda ailemle rahatça yaşadım çok şükür hiç sıkıntım yoktu, erkek arkadaslarim oldu akışına biraktim, kafama yatmayan insanla asla zorlamadim, hep yoluma baktim. arkadaş çevrem çoktu, eğitimimi yüksek lisansımı yaptım işimi mesleğimi yoluna koydum artık evlenmeliyim diye zamanı geldiğini hissederek tanıştım eşimle. O da aynı kafa yapısındaydi, biraz ciktik tanidik çok şükür iyi anlaştık tamam dedik ve evlendik. Huzurlu mutlu evliliğimiz var herşeyi birlikte yaparız gezeriz tozariz. Ha tartisma yok mu? Cooooook ama birbirimizin kıymetini biliyoruz :-) geç bulduk ne de olsa. Demek istedigim zaten içinde keşkelerle yarım kalmisliklarla yaptığın evliliğin tadı tuzu olmazdi, sen şimdi tam doğru evliliği yapacak döneme girdin bence. Az sabırlı ol karşına çıkar. Kendini tani, kendini gelistir. Hoca moca sahtekarlara para yedirme, erkekler hoşlanmaz bu tur seylerden bak :KK66:
Canım bir ömür boyu mutluluk dilerim darısı bütün bekar arkadaşların başına inşallah. İçime su serptin gerçekten.teşekkür ederim

Kesinlikle desteğe umut dolu sözlere ihtiyacımız var arkadaşım
nasipse gelir Hint'ten Yemen'den.

üzülme. akışına bırak.

benim kuzenimin çok talibi olmasına rağmen kafa yapısına uymadığı için hep reddetti.
39 yaşında iken, kendinden 5 yaş küçük bir beyle evlendi ve çocuğu oldu.

geç kaldığını düşünme, hayırlısını dile.

nasipse gelir Hint'ten Yemen'den.

üzülme. akışına bırak.

benim kuzenimin çok talibi olmasına rağmen kafa yapısına uymadığı için hep reddetti.
39 yaşında iken, kendinden 5 yaş küçük bir beyle evlendi ve çocuğu oldu.

geç kaldığını düşünme, hayırlısını dile.
Bizim de bir abla vardı 1 sene arayla anne ve babasını kaybetti. Sonra kısmeti çıktı 45 yasında kendisi. Ay sonunda düğünü var

Aslında kader diylm kiminin kaderi benm gibi 15 inde açılıyor kiminin 30 da sonra bu işler insanın elinde olmuyor ben 15 yaşında gelin oldum suan 25 yaşında 10 yıllık evliyim darısı başınıza ne diyim
Maşallah benmle yaşıtsın 10 yıllık evlisin :) Allah daim etsin

Canım bir ömür boyu mutluluk dilerim darısı bütün bekar arkadaşların başına inşallah. İçime su serptin gerçekten.teşekkür ederim
Amin canın inşallah. Hayatta istediğin şey hemen olmuyor, zamana bırak hayırlısını dile. Baktın karşındakinde arıza var, yol ver gitsin. Sen kacsan da kısmetin gelip seni bulacak için rahat olsun

evliler hemen napcan evlenip diyor oda sacma Ben oyle deniyorum ki cok kavgalarm oldu cok uzuldum ama iyi bir insan da bulabilrisin anlasabilirsin guzel bi evlilgin olabilir. esinle gezip tozabilirsin
evlilik kotu demiyoru m iyi biruyle olursa gayet guzel olur ki zaten gezmissin tozmussun 33 oldun istediklerni yapmissn icinde bisey kalmamis. o yuzden ins iyi huyu biri cikar karsina gebeym ins Kabul olur duam
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Rabbim evladınla esinle mutlu bir hayat nasip etsin canım.kulun kula duası daha makbul derler.Rabbim kabul eder inşallah canım

Amin canın inşallah. Hayatta istediğin şey hemen olmuyor, zamana bırak hayırlısını dile. Baktın karşındakinde arıza var, yol ver gitsin. Sen kacsan da kısmetin gelip seni bulacak için rahat olsun
Ya yoksa kısmetim en çok ondan korkuyorum çevremde o kadar çokki 50 60 yasında hiç evlenmemiş bayanlar

Ay çok sevindim canım senin adına gerçekten. İnşallllaaahhh çççççooooook mutlu bir evliliğin olur. 1 ayda nasıl karar verdin evlenmeye
Bizi kuzenim tanıştırdı, önce bana fotoğrafını gösterdi fotoya bakınca, kocaman adam bu be dedim istemedim tanışmayı bile annem ısrarla bi tanış bi tanış deyince tamam dedim tanıştık, açık söyleyeyim işi cazip geldi bana yani mantık evliliği gibi baktım olaya ilk başta. 5aralıkta tanıştık 24'üne sözlendik :) . Duygusal olarak bişey hissetmedim ona karşı yani ufak ufak seveceğimi düşünüyorum çünkü bana kıymet veriyor görüyorum, beni mutlu etmek istiyor, söz kesildi çünkü birbirimizi ailelerimizi daha iyi tanıyalım diye ilkbaharda nişan yapıcaz inşallah bakalım hayırlısı inşallah. Seninde hakkında hayırlısı olsun tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah :)

Back
X