Kısmetim mi yok evlenemiyorum çok umutsuzum

Konu sahibesine neden yüklenilmiş anlamadım
Gel sana bir okuyup üflettirelim kısmetin açılır diyen komşu bir teyzeye sebep gidiliyor hacı hocaya genellikle:bicak::bicak:

Yanlış anlamayın hacı hoca tabi ki dolandırıcı ama bir de bakmışsın anneme, teyzene , arkadaşına sebep gidivermişsin:bicak:

Konu sahibesine neden yüklenilmiş anlamadım
Gel sana bir okuyup üflettirelim kısmetin açılır diyen komşu bir teyzeye sebep gidiliyor hacı hocaya genellikle:bicak::bicak:

Yanlış anlamayın hacı hoca tabi ki dolandırıcı ama bir de bakmışsın anneme, teyzene , arkadaşına sebep gidivermişsin:bicak:

Hele ki Türkiye’de...
25-26’yı geçtin mi “ aaaa bak şekerim tanıdığım harika bir falcı var şıp diye söylüyor her şeyi,geçenlerde kaynımın kızını götürdük teeek tek anlattı valla olan biteni” demeyen akraba yoktur neredeyse.
İşin içine toplumsal baskılar girince kendini hacı hoca karşısında buluveriyorsun.

Şimdiye kadar olmadiysa daha iyisi olacağı içindir.lütfen sabredin.sizin gibi bir kuzenim var.şu an 34 yaşında yeni nişanlandi yaza evlenecek insallah.karşısına hiç düzgün insan çıkmamıştı.ama öyle birisi ile tanıştı ki şimdi bulutların üstünde.çok mutlu masallah.geç oldu ama gerçekten hak eden birisi ile oldu.siz de üzülmeyin.nasip.inşallah karşınıza çıkar bir gün

Şimdiye kadar olmadiysa daha iyisi olacağı içindir.lütfen sabredin.sizin gibi bir kuzenim var.şu an 34 yaşında yeni nişanlandi yaza evlenecek insallah.karşısına hiç düzgün insan çıkmamıştı.ama öyle birisi ile tanıştı ki şimdi bulutların üstünde.çok mutlu masallah.geç oldu ama gerçekten hak eden birisi ile oldu.siz de üzülmeyin.nasip.inşallah karşınıza çıkar bir gün

Maşallah ne güzel darısı bizlere inşallah :)

28 yasindayim dayim bile oyle seyler hakkinda konusmaz ne zman evlenecksin dedi. ben issizim diye evlenmedim ... karsima sevdigim biri cikmadi bende is olsun once dedim ceneleri kapansin diye ama dururlarmi ?benden kücuk kuzenlerimin cocuklari oldu cok tuhaf geliyro bazen...eksikmisim gibi hissediyorum bazen...sanki istenmeyen biri gibi ..dayimin iki gelini evlilik hakkinda fikirlerimle alay eder kendileri 20 yasinda evlenmis

O kadar boş konuşan var ki boşver evlenip ne yapacaksın yok o var sevinemiyorum bu oldu üzülüyorum arkadaş ne alâka? Bu kız evleneyim ne olursa olsun dememiş belli ki hatalar görüp dönmüş. Siz gözünüzü bağlamış evlenmişsiniz şimdi gelmiş yok evlilik şöyle kötü böyle kötü. Yok gerek yokmuş meslek varmış iş varmış çalışma varmış. Bu kadar sığ bakılamaz yani. Çalışan okumuş insanlar aşık olmasın mi çocuğu olup anneliği tatmasın mı ? Hep gez toz nereye kadar. Evlilik güzel midir değil midir bu karşına çıkan insanlara bağlı. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsin karşına konu sahibi. Gönlüne göre bir esin yuvan çocukların olsun tez vakitte inşallah. NOT:BURAYA HOCA YAZAYİM DEME CANİM BAZİ TIPLERIN ALERJISI VAR O KELIMEYE. GÖRÜNCE ONU ORDAN CİMBİZLA ÇEKERLER OLAN SENIN KONUNA OLUR.
Aynen ya öyle yapmış bazı arkadaşlar.o kadar yazdım okumadan sadece hoca kelimesinden yorum yapmışlar.teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.allah herkesin gönlünün muradını versin

Bacim gununu gun et uzulme gercekten evlenince birsey olmuyor.bende 18 yasinda evlendim ama olmadi ayrildik.Simdi cevrem tekrar evlenmem icin baski yapiyor ben ise bir daha evlilik mi tovbe diyorum.Istedigin gibi gez dolas gununu gun et nasibinde ne varsa onu yasarsin sikma canini sabirli ol

Güvendiğin ve samimiyetine inandığın insanlara evlenmek aile kurmak istediğini ama karşına doğru insanın çıkmadığını söyle.. Tanıdık vasıtasıyla doğru kişiyi bulursun belki.. Biraz da kriter azalt evleneceğin kişiyle ilgili.. Çevren geniş ama ölü çevre olabilir, farklı çevrelere gir.. Dua et sabırla bekle, inşaallah evlenmek isteyen herkes doğru insanla evlenir en kısa zamanda..

Yasadiklarinin aynisini yaşıyorum ve 27 bitti benim de. Hep ayni tipler cikiyor benim karsima da. İnsallah en kisa surede bizi hak eden gerçekten ömür boyu sevecek sayacak sadik bir adam cikar karşımıza.

Hersey kader kismet. Ben 27, buyuk ablam 45, kucuk ablam 41 yasinda evlendi.

Nasibin ne zamansa o zaman olur. Sıkma canıni. Umarim kalbine ve huyuna gore biri olur.

Canım benim senle aynı yaştayız ve benzer şeyleri yaşamışız az çok, benim karşıma çok kişi çıktı ama olmadı bi türlü öyle çirkin bir kız falan degilim inan (hatta bir cok arkadaşım bana sen evliliği istiyorsun nasıl evlenemiyorsun şaşırıyorum diyordu) çok sıkıntılar yaşadım bu konudan dolayı neler söylediler yüzüme karşı evde kaldı diyen, çocuğu olmaz diyen daha neler neler, bu konudan dolayi çok ağladığımda oldu psikolojim bozuldu inan. O kadar çok dua ettim ki internette hangi dilek duasını görsem okudum, kim şu dua iyi dediyse okudum, hocaya bende gittim (bu kısmı geç bence, hocanın kendisine bile faydası yok) .en son 1 ay oldu sözlümle tanıştım :) 10 gün önce de sözlendik ,yaş farkımız biraz fazla ama bir çok konuda iyi anlasiyoruz. Kendini boşuna yıpratma sen naparsan yap evleneceğin kişi ve zaman yazılmış, o zaman gelmeden o kişi karşına çıkmadan evlenemeyeceksin, o yüzden( belki söylemesi kolay diyeceksin ama ) hayatını yaşamaya bak o vakitte gelir inşallah
Ela sözlendin mi sen :halay:hadi hayırlı uğurlu olsun.Sevindim senin adına.Yaş farkı var demişsin.Ne kadar fark var ki?Mutlulular diliyorum sana :KK16:

Ben de 31im kimse olmadı hayatımda senelerdir yalnızım evlenmeyi isterim çocuğum olsun eşim olsun destek olsun paylaşayım falan ama olursa olur olmazsa nasip
bunu dert etmek kişinin kendine zarar
Dua et, hayatına devam et aşk hiç ummadığında çalar kapını ;) aynı durumda olan biri olarak yazıyorum
kaldi ki sosyal çevrem de yok evle iş arası mekik dokuyorum maalesef

Back
X