Kısmetim mi yok evlenemiyorum çok umutsuzum

Sizde benim gibi 10 larca insanla tanıştırıldı hepsinde sıkıntılı tiplerle karşılaştıysanız bi yerde yaş boy görüntü bu kriterleri es geçiyor insan KARAKTER önemli olan bu
Bıktım bıktım arızalı tiplerden. Yaşa takılma sen boşver.rahmetli ananemin bir lafı vardı git adamın kartına bak rahatına derdi hep.:)))) kıymet bilir yaşı büyük olan adam

Birde şöyle düşünmek lazim
Adam cok şansli görüyor kendini
Kendinden 13 yaş kücük biriyle evlenmek onu heyecanlandiriyor olsa gerek. Simdi deseler ona kadin sende 10 yaş büyük eminim ki kabul etmez.malesef gercek bu
Kabul etmez elbette ki niye etsin sonuçta biz görücü usulü tanıştık bişeyler cazip gelecek ki görüşmek istesin insan, arada aşk varsa 10 yaş farkı eminim ki görmez

Birde şöyle düşünmek lazim
Adam cok şansli görüyor kendini
Kendinden 13 yaş kücük biriyle evlenmek onu heyecanlandiriyor olsa gerek. Simdi deseler ona kadin sende 10 yaş büyük eminim ki kabul etmez.malesef gercek bu
Çokta takılmayalım yaş konusuna bence ya.ben olsam bende 10 yaş büyük biriyle eğlenirim yani.önemli olan anlaşmak

Çokta takılmayalım yaş konusuna bence ya.ben olsam bende 10 yaş büyük biriyle eğlenirim yani.önemli olan anlaşmak
Tabi ki önemli olan bu, Çevrenizde illa ki örneği vardır yaşıt olup birbirine çok yakışan ama sonu hüsranla biten nice evlilikler var

Aslında kader diylm kiminin kaderi benm gibi 15 inde açılıyor kiminin 30 da sonra bu işler insanın elinde olmuyor ben 15 yaşında gelin oldum suan 25 yaşında 10 yıllık evliyim darısı başınıza ne diyim
Çocuk gelin oldunuz ve darısı başınıza diye temenni de mi bulunuyorsunuz allah akıl fikir versin ne diyim

31 yaşinda evlendim 2.5 yil oldu rabbime nasil dua ettiysem işyerine sinirlenmistim aglaya aglaya eve gidiyordum dolmusa binmeden yarim saat yurudum eve gidene kadar nasil dua ediyorum sanirim o an dilek kapim açikmiş belki inanmazsin 2 gun sonra eşimle tanıştım 6 ay sonra evlendim çok mutluyum gel gelelim çocugumuz olmuyor tedavi goruyorum rabbim herseyin hayirlisini versin eminim seninde kismetin bi yerdedir herseyin hayirlisini dile birde artik olgunuz flort falan yapma karsina biri ciktiysa niyetini açik acik soyle adam gibi gelsin istesin bizde tam tersi olmustu eşim ikinci bulusmamizda evlenme teklifi etmisti;)ama dedigim gibi yap hii bu arada gurbete geldim işten ayrildim ;)

Bende evlenmek istiyorum yavas yavas, 31imdeyim ve daha tik yok. Nasip kismet iste. Olursa olur, olmazsa olmaz. Yapacak birsey yok.
Allahtan calisiyorum ve kendi ayaklarimin üzerinde duruyorum. Evlenmek bir marifet degil diye düsünüyorum. Ama artik yavas yavas olsa tabi güzel olur :KK200:
Diyecegim oki yalniz degilsin. Bizlerden daha cooooooook var :21:

Selam arkadaşlarım.2 hafta önce bir konu açmıştım.https://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-1048346.html
Hep buna benzer ilişkiler yaşadım.nasıl kısmet açıyorsam hep benden sonra evlendiler şerefsizler.
33 yaşındayım.biraz fazla kilom var tamam kabul.veriyorum kilo sonra alıyorum bi daha veriyorum. Çalışıyorum muhasebciyim.etrafındakiler güzel ve becerikli olduğumu söyler seni alan yaşadı der arkadaşlarım hep.ama gel gelelim evlenemiyorum olmuyor bir türlü. Hatayı kendinde aradığım da oluyor terkedenlere küfrettiğimde oluyor. Sabrım kalmadı artık.bende bir yuva kurmak istiyorum. 8 yıl önce nişanlandım ayrıldım.inanın arkadaşlarım bile yaşadıklarıma şaşırıyor artık bi insana hep benzer adamlarmı gelir diye.onlar bile üzülüyor halime.gayet sosyal bi insanım bi sürü arkadaşım dostum çevrem var.geziyorum tozuyorum ama evlenmekte çok istiyorum.dua ediyorum bi sürü hocaya gittim ama yok hoca falan fayda etmedi.millet arkamdan evde kaldı diye yorum yapıyordur kesin.bu beni çok üzüyor. Tamam evlilik herşey değil diceksiniz boşanan arkadaşlar biz evlendikten ne oldu haline şükret diyecek.ama bende evim yuvam çocuğum olsun istiyorum artık. Psikolojim gerçekten iyi değil hiç böyle hissetmemiştim kendimi.ve son ilişkim çok yıprattı çok üzdü beni.içimi dökmek istedim kızlar.herkese teşekkür ederim şimdiden.
Evlilik kader ve kısmettir.
Ayrıca evlilik herkesin yürütebileceği bi kurum değil.
Daha önceki konunu da okudum. Neden iki evlilik yaşamış bir adamla tanıştın ve evlenmek istedin. Hadi biri hata, ikinci evliliğide bitmiş bir adam hayatta alınmaz. Güven olmaz.
Çok dua etme ( dua etme derken duanı et ama duayı bile takıntı yapmış insanlar tanıdım) akışına bırak inan dogru insan çıkacak karşına.

tabiki doğal olarak her birey evlenmek ister ama illa evleneyim diyede kendine bu kadar stres etme karşına birisi çıktığı zamn fazla irdeleme herşeyi dörtdörtlük isteyen insanlar maalesef başarısız oluyor hakkında hayırlısı kısmet diyelim

31 yaşinda evlendim 2.5 yil oldu rabbime nasil dua ettiysem işyerine sinirlenmistim aglaya aglaya eve gidiyordum dolmusa binmeden yarim saat yurudum eve gidene kadar nasil dua ediyorum sanirim o an dilek kapim açikmiş belki inanmazsin 2 gun sonra eşimle tanıştım 6 ay sonra evlendim çok mutluyum gel gelelim çocugumuz olmuyor tedavi goruyorum rabbim herseyin hayirlisini versin eminim seninde kismetin bi yerdedir herseyin hayirlisini dile birde artik olgunuz flort falan yapma karsina biri ciktiysa niyetini açik acik soyle adam gibi gelsin istesin bizde tam tersi olmustu eşim ikinci bulusmamizda evlenme teklifi etmisti:KK66:ama dedigim gibi yap hii bu arada gurbete geldim işten ayrildim :KK66:
Ahh ahh bende o kadar çok ağladım ki canım.inşallah mükafatını alırım. Adına sevindim esinle mutlusun ne güzel. Allah bebeğini de kucağına almayı nasip etsin inşallah

Selam arkadaşlarım.2 hafta önce bir konu açmıştım.https://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-1048346.html
Hep buna benzer ilişkiler yaşadım.nasıl kısmet açıyorsam hep benden sonra evlendiler şerefsizler.
33 yaşındayım.biraz fazla kilom var tamam kabul.veriyorum kilo sonra alıyorum bi daha veriyorum. Çalışıyorum muhasebciyim.etrafındakiler güzel ve becerikli olduğumu söyler seni alan yaşadı der arkadaşlarım hep.ama gel gelelim evlenemiyorum olmuyor bir türlü. Hatayı kendinde aradığım da oluyor terkedenlere küfrettiğimde oluyor. Sabrım kalmadı artık.bende bir yuva kurmak istiyorum. 8 yıl önce nişanlandım ayrıldım.inanın arkadaşlarım bile yaşadıklarıma şaşırıyor artık bi insana hep benzer adamlarmı gelir diye.onlar bile üzülüyor halime.gayet sosyal bi insanım bi sürü arkadaşım dostum çevrem var.geziyorum tozuyorum ama evlenmekte çok istiyorum.dua ediyorum bi sürü hocaya gittim ama yok hoca falan fayda etmedi.millet arkamdan evde kaldı diye yorum yapıyordur kesin.bu beni çok üzüyor. Tamam evlilik herşey değil diceksiniz boşanan arkadaşlar biz evlendikten ne oldu haline şükret diyecek.ama bende evim yuvam çocuğum olsun istiyorum artık. Psikolojim gerçekten iyi değil hiç böyle hissetmemiştim kendimi.ve son ilişkim çok yıprattı çok üzdü beni.içimi dökmek istedim kızlar.herkese teşekkür ederim şimdiden.
karşınıza hep aynı tip adamlar çıkıyorsa, aynı kişikiklere çekiliyorsanız bir yerde bir yanlışlık var bence bunu düşünmek lazım, kaçırdığınız bir nokta var, onu aşamadığınız için bu döngüden kurtulamıyorsunuz, bir nevi sınav gibi düşünün

kısmet denilen nasipden ötesi yoktur diye bahsettigimiz kaderin bir kaç kelimesini yoruma iliştirmek istiyorum.
sabırlı olun Allah dan hayırlısını isteyin.
hoca denilen kişilerin olacak ile ölecege birşey yaptıkları görülmemiştir.inanmak bile ALLAH ın üstünlügüne ortak koşmaktır.
kaderinizde ki insan evlenmeye henüz niyetlenmemiş olabilir ondan böyle bekliyorsunuz

Ahh ahh bende o kadar çok ağladım ki canım.inşallah mükafatını alırım. Adına sevindim esinle mutlusun ne güzel. Allah bebeğini de kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canim insallah sende bi gun buraya evlendigini yazarsin ama çok fazlanirdeleme benim kismetim coktu ama cok irdelerdim şoyle olsun boyle olsun bide gorucu falan bana gore degil ille ben taniyip evlenecem derdim halbuki ne alakaysa sonra bi baktim yaş gelmiş 31 e:))allah sanada hayirli kaderler yazsin canim oluruna birak birde nacizane fikrim farkli ortamlara gir biraz cevreni degis kimbilir belki cikar karsina

karşınıza hep aynı tip adamlar çıkıyorsa, aynı kişikiklere çekiliyorsanız bir yerde bir yanlışlık var bence bunu düşünmek lazım, kaçırdığınız bir nokta var, onu aşamadığınız için bu döngüden kurtulamıyorsunuz, bir nevi sınav gibi düşünün
Bunu bende düşünüyorum gerçekten. Ders çıkarmaya çalışıyorum. Aklıma gelen tek şey şu:ben ne zaman duadan ibadetten uzaklaşsam allah bir müsibet veriyor başıma.benimde sınavım bu demek hep aynı cins heriflerle imtihan oluyorum.

Serzenişiniz bir değişik geldi,Kaç yaşında olduğunuzu ve medeni durumunuzu merak ettim.Çünkü yalnızlık bu hiçbirşeye benzemiyor herşeyi düşündürtüyor.

evliyim 30 yaşındayım. emin ol kadın hakları, feminizm, kadının toplumdaki yeri, kadına bakış açısı konusunda eğitime, bilgiye ve tecrübeye sahibim. bu bir yalnızlık değil bu sosyal psikoloji denilen aslında toplumsal baskıdan kaynaklanan (yaşın geldi evlen, yaşın geçmeden çocuk sahibi ol, evlenmeyen kadına iyi gözle bakılmaz, kız/kadın ayrımı vs gibi) hatta insanı konu sahibinden görüleceği üzere hocaya gitmesine sebep olacak kadar zora sokan bir sıkıntı.
çocukluğumuzdan itibaren bu aşılanıyor bize. kız çocuğu büyür okusa da olur okumasa da ama evlenmese olmaz başa kalır. evlenenler çok iyi bir halt etmiş gibi evlenmeyenlere ilginç gözle bakar. evlenince çocuk ne zaman baskısı. çocuk yaparsın ikinci ne zaman baskısı. bunların hepsi insanların mahremine dalmaktır.
konu sahibine serzenişte bulunmadım alenen kızdım. konu sahibi üzerinden bu gibi düşünen bütün kadın hemcinslerime ve onların böyle düşünmesine sebep olan topluma kızdım.
umarım anlatabilmişimdir.
konuyu çok açarsam anlatacaklarım derya deniz onun için bu kadar kısa kesiyorum.

Back
X