Mrb arkadaslar...
Ben 24yasinda unv mezunuyum ve calisiyorum.
Avrupada dogdum buyudum ailemle Beraber oturuyorum.
Cevremde hep begenilirim, yanlis anlasilmasin ukalalik olarak degil ama kendimide begeniyorum. Kendime dikkat ederim, bakimliyim, spor fln yapmaya önem veririm.
Alisveris yapmayi cok severim vs..
Elim yuzum fizigim duzgun ama malesef bi prens Yok
Söyleki cevrem yabanci genellikle, Turklerde var cok olmasada az var..
Ben Benim gibi modern burdan bi turk istiyorum..
Niyetim hemen öyle pat evlenmek degil ama ciddi bi iliskim olsun istiyorum...
Fakat gel görelimki olmayinca olmuyo...
Yani ne sorunu var Bende bilmiyorum..
Giriskenim konuskanim, guleryuzluyum espiriliyim iyi niyetliyim..
Eglenebilicegim, hayata dair herseyi konusabilicegim , kisacasi herseyi paylasabilicegim o özel insani istiyorum ama olmuyo.. bugune kadar bos arayislara girip yanlis kisiler tanidim cok gecmeden ögrenmis oldum hel ama sonu hep mi husran olur herseyin...
Yeni bi cocukla tanismistim ama cocuk cok zayifti kisilik olarak asiri anneci ve hoslanamadim zorladim zorladim sevmek icin olmadi.. olmayinca olmuyor....
Bi tek benmiyim bu durumda?
Gercek ask öyle pat diye kapiyi calmazki??
Kimse ayagnada gelmez....
Öyle farkli ortamlarsasa bulunsanda bu illa yeni insanlar tanicagin anlamina gelmiyo ki...
Kismetsizim iste
Hayati yasiyorum, arklarimla geziyorum, tatillere vs gidiyorum ama hic mi gercek aski bulamicam yahu.......
Ben 24yasinda unv mezunuyum ve calisiyorum.
Avrupada dogdum buyudum ailemle Beraber oturuyorum.
Cevremde hep begenilirim, yanlis anlasilmasin ukalalik olarak degil ama kendimide begeniyorum. Kendime dikkat ederim, bakimliyim, spor fln yapmaya önem veririm.
Alisveris yapmayi cok severim vs..
Elim yuzum fizigim duzgun ama malesef bi prens Yok

Söyleki cevrem yabanci genellikle, Turklerde var cok olmasada az var..
Ben Benim gibi modern burdan bi turk istiyorum..
Niyetim hemen öyle pat evlenmek degil ama ciddi bi iliskim olsun istiyorum...
Fakat gel görelimki olmayinca olmuyo...
Yani ne sorunu var Bende bilmiyorum..
Giriskenim konuskanim, guleryuzluyum espiriliyim iyi niyetliyim..
Eglenebilicegim, hayata dair herseyi konusabilicegim , kisacasi herseyi paylasabilicegim o özel insani istiyorum ama olmuyo.. bugune kadar bos arayislara girip yanlis kisiler tanidim cok gecmeden ögrenmis oldum hel ama sonu hep mi husran olur herseyin...
Yeni bi cocukla tanismistim ama cocuk cok zayifti kisilik olarak asiri anneci ve hoslanamadim zorladim zorladim sevmek icin olmadi.. olmayinca olmuyor....
Bi tek benmiyim bu durumda?
Gercek ask öyle pat diye kapiyi calmazki??
Kimse ayagnada gelmez....
Öyle farkli ortamlarsasa bulunsanda bu illa yeni insanlar tanicagin anlamina gelmiyo ki...
Kismetsizim iste

Hayati yasiyorum, arklarimla geziyorum, tatillere vs gidiyorum ama hic mi gercek aski bulamicam yahu.......