Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 cm dermoid bendede var , ameleiyet dedimi dermoid içinkızlar yumurta rezervim 3 çıktı ama sağlı sollu 5 cm lik kistim var biri çikolata kisti diğeri dermoid kist doktor biraz daha bekle istersen olmadı ameliyat olursun dedi. Rezerv yüksek kistler etkiler mi gebe kalmamı zaten 6 ay oldu o ayrı
Mr istedi ilaçlı orda gördü zaten dermoid kisti ultrasonda başta görememişti sonradan gördü. Genç olduğun için hemen ameliyat önermem normalde çocuk da düşünüyorsun dedi ama iki taraflı kist olunca 5-6 ay daha dene istersen olmazsa gebelik ameliyat olmanı öneririm dedi.7 cm dermoid bendede var , ameleiyet dedimi dermoid için
dermoid olduğunu nasıl anladı , mr çektinizmida gördü
Bence bir doktora daha gorun bende de iki tarafta da dermoid kist vardı biri 7 biri 9 cm doktor kesinlikle hamile kalmamalisin once ameliyat dedi çünkü hamileyken kist patlayabilir dedi bu kistler küçülebilen ya da ilaçla geçecek kistler değil tek care ameliyat. Ben ameliyattan korktuğum için 3 4 doktor fikri aldım hepsi aynisini söyleyince de ameliyat oldum. Ameliyattan 7 ay sonra da hamile kaldimMr istedi ilaçlı orda gördü zaten dermoid kisti ultrasonda başta görememişti sonradan gördü. Genç olduğun için hemen ameliyat önermem normalde çocuk da düşünüyorsun dedi ama iki taraflı kist olunca 5-6 ay daha dene istersen olmazsa gebelik ameliyat olmanı öneririm dedi.
sizin ağrı falan yaptımı , usg de mi tespit edildi .Bence bir doktora daha gorun bende de iki tarafta da dermoid kist vardı biri 7 biri 9 cm doktor kesinlikle hamile kalmamalisin once ameliyat dedi çünkü hamileyken kist patlayabilir dedi bu kistler küçülebilen ya da ilaçla geçecek kistler değil tek care ameliyat. Ben ameliyattan korktuğum için 3 4 doktor fikri aldım hepsi aynisini söyleyince de ameliyat oldum. Ameliyattan 7 ay sonra da hamile kaldim
Hiçbir belirtim yoktu rutin bir kadın doğum kontrolünde farkedildi emin olmak için ilacli mr çekildi zaten direkt ameliyat dedilersizin ağrı falan yaptımı , usg de mi tespit edildi .
Sadece çikolata kisti olsa bana da müdahale etmeyeceklerdi muhtemelen dermoid kisti öğrenmeden önce zaten hiç ameliyattan bahsetmediler ama iki taraflı kist olunca bilmiyorum birkaç doktora daha görünüp karar vereceğimDermoid kist ile gebelik nasıl ilerliyor prosedürü bilmiyorum ama ben çikolata kistiyle gene kalmıştım, gebeliğin 3./4.aylari gibi kat olmuştu hatta. Doğumdan sonra yine çıktı. Bana doktorum ameliyat önermemişti 4cm olduğu için. Üstüne tüp bebek tedavisi gördüm onda da sorun çıkarmadı şükür. Ameliyat olan rezervi de çok azaltır yorumu yaptı gittiğim her doktor. Zaten kiste bagli yaşıma göre azdi rezervim
teşekkür ederim benimde hiç belirti yok . rutin kontrolde çıktı .patoloji sonucuda dermoid geldi dememkki .Hiçbir belirtim yoktu rutin bir kadın doğum kontrolünde farkedildi emin olmak için ilacli mr çekildi zaten direkt ameliyat dediler
Merhaba. Adetimi günü gününe oluyorum düzenimde bir sorun yok ilaç da kullanmıyorum. Sadece vitamin takviye alıyorumMerhaba kist yüzünden adet gecikmesi yaşıyormusunuz ve yalnızca ilaç desteği ile mi adet oluyorsunuz
Benim rezervim iyi çıktı. Ama iki yumurtalıkta da kist olması ameliyatı düşündürdü doktora da. 7 ay öncesinde kadar sadece çikolata kistim var sanıyordum ki öyle hamile kaldım. Bilmiyorum ne yapacağımı birkaç doktora da görünüp karar vereyimDermoid kist ile gebelik nasıl ilerliyor prosedürü bilmiyorum ama ben çikolata kistiyle gene kalmıştım, gebeliğin 3./4.aylari gibi kat olmuştu hatta. Doğumdan sonra yine çıktı. Bana doktorum ameliyat önermemişti 4cm olduğu için. Üstüne tüp bebek tedavisi gördüm onda da sorun çıkarmadı şükür. Ameliyat olan rezervi de çok azaltır yorumu yaptı gittiğim her doktor. Zaten kiste bagli yaşıma göre azdi rezervim
Istanbuldaysaniz kist konusunda kendi doktorumu siddetle tavsiye ederim bir muayene olmaniziBenim rezervim iyi çıktı. Ama iki yumurtalıkta da kist olması ameliyatı düşündürdü doktora da. 7 ay öncesinde kadar sadece çikolata kistim var sanıyordum ki öyle hamile kaldım. Bilmiyorum ne yapacağımı birkaç doktora da görünüp karar vereyim
Merhaba hangi doktor acaba benimde 7cm var ve 5 haftalık gebeyimIstanbuldaysaniz kist konusunda kendi doktorumu siddetle tavsiye ederim bir muayene olmanizi
Gözünüz aydınMerhaba hangi doktor acaba benimde 7cm var ve 5 haftalık gebeyim
Teşekkür ederimGözünüz aydıninsallah sizinki de kaybolur gebelik süresince. Prof dr Ercan Baştu, endometriozis konusunda gerçek bir uzmandır