kist hakkında bilgiiiiii :(

ultrasonla baktı doktor kist gördü kist dedi gebelik şüphem yok bana adet olmanı bekle adetin 3.ünü bazı tahliller yapılcakmş 5.günü ultrason istedi ben 3 aydır adet olamıyorum adet söktürücü vermedi kendiliğinde olması geremiş hala olmadım bir ay oldu doktra gideli nerdeyse olamıyorm napmam gerek başka doktora mı gitsem

adetin 3.günü çağırmasının nedeni o gördüğü şeyin yumurta mı değil mi ondan emin olmak.eğer yumurtaysa adette çatlamıştır ve yok olmuştur ki bu çok normal bi durum.her kadın her ay yaşar bunu.eğer ki kist se ve 5cmden küçük ise doğum kontrol hapı verir.ve 3 ay sonra kontrole çağırır.eğer kist küçülmüş veya yok olmuşsa promlem yoktur.ama büyümüşse ameliyat der.ben 5 sene önce yumurtalık kisti ameliyatı oldum.7buçuk cm kist aldılar.ama kapalı ameliyat yani laparoskopi.3günde iş hayatına bile geri döndüm ve 5 sene geçti tekrarlamadı.geçmiş olsun.umarım o senin normal yumurtandır..

benim adet düzensizliğim vardı en son yine gecikti ve en son ağustosta adet oldum adet düzensizliğinden gittim olmuyo diye bi ay olmadı gideli kist dedi aşağıdan muayne etmeye gerek duymadı.ultrasonla baktı 3 cm den biraz büyüktü.inşallah dediğin gibidir gebelik testide yaptırdım acaba gebe miyim diye ama çıkmadı bişey.adet söktürücü ile adet olduğum zaman yapılan tahliller geçersiz oluyomuş doğru net sonuç alınmıyomş öle dedi kendisi olması gerek dedi.bişey vermedi söktürücü vs.bende böyle çatlamak üzereyim

muhtemelen emin olmak istiyordur doktor nedir ne degildir diye ben ilk gittigimde kistim 6 cm'e gelmisti sizinki 3 cm suan hic korkulcak birsey degil adet olamamanız problem ama adet sokturucu verir doktorlar kendiliginden olman lazım diye bir durum yok zaten kist var belliki ondan olmuyorsun sen testleri yaptır hala doktor kendiliginden olcak diyorsa baska doktora gorun

anladım adetini beklemek zorundasın onun da ne zaman geleceği belli değil.lh ve fsh hormonlarıydı galiba kanda bakılıyor.kist var mı diye.ama 3cm den az büyük diyorsun.benimde tesadüfen normal muayene esnasında fark edildi ve 3buçuk cantimdi teşhis konulduğunda.ama korkulacak birşey yok ilaç verir büyük ihtimal.zaten doğum kontrol hapı adeti de düzene sokuyor.en son çare ameliyat derse ol derim.açık ameliyat değil.laparoskopi ile yapıyolar.sadece karnında 3 dikiş izi oluyor başka da hiçbişeyin kalmıyo.için rahat etmiyorsa farklı bi doktora daha görün.

teşşkkür ederim bilgileriniz için arkadaşlar kafamı karıştıran kendisi olsun dedi ben zaten ağustostan beri adet olamıyorm ve bunalıma girdm stret çok etkiliyo zaten adet olammı bekliyorm öyle sadece.adet söktürü dedim ama kendisi olsun dedi bende başka bi doktora görünmeyi düşünüyorum.böyle bekleye bekleye daha kötü oluyorum

ameliyat olmak istemem daha bekarım erkek arkadaşımla gittik muaynede öğrendik adet düzensizliğim için daha bekarım dikiş izin vücudumda istemem ve ameliyat olmak çok zor benim için ailem bilmiyor

ay ben seni korkuttum galiba.3 dikiş izi derken tırnağımın boyu kadar bile değil ve estetik dikiş belli bile olmuyor.bekarsan yani bakireysen ilaç verir bence.tam olarak bilmiyorum onu.neyse sen aklına ameliyat falan getirme zaten.doğum kontrol hapıyla erir o merak etme..

bakire değilim işin garibi belirttm olmadığmı bakire.aşağıdan muayne etmedi beni o garibime gitti.ilk kez gittim doktora ve kist çıktı direk.

bakire değilim işin garibi belirttm olmadığmı bakire.aşağıdan muayne etmedi beni o garibime gitti.ilk kez gittim doktora ve kist çıktı direk.

merhaba papatya şuanki durum ne kistlerle ilgili hap kullanıyormusun?bende geçen ay gittim dr doğum kontrol hapı verdi 2 ay kullanmam gerek mecburen yeni başladım yan etkileri beni kötü yapıyor o kadar ama şart kullanmam geçmesi için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…