Gebeliğe Hazırlık kist icin 2 doz ovitrelle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sonkaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
189
63
48
36
Merhaba klomen~ovitrelle tedavisine başlayalı bu ikinci ayım. Bugün adetin 12. günü muayene oldugumda dr yumurtamın iyi geliştiğini ama birde 5 cm kist oluştuğunu söyledi. 2 doz ovitrelle iğne verdi. biri bugün biri yarın vurulacakmis. Burda okuduğum kadarıyla kist olduğunda dkh veriliyor demiş herkes. Konuyla ilgili bilgisi ve daha once deneyimlemis olanlar bilgi lütfen.

Tedaviye ara vermemek için yapmış doktorunuz. Kist reglle atılmazsa dkh da uygulanabilir.

Merhaba klomen~ovitrelle tedavisine başlayalı bu ikinci ayım. Bugün adetin 12. günü muayene oldugumda dr yumurtamın iyi geliştiğini ama birde 5 cm kist oluştuğunu söyledi. 2 doz ovitrelle iğne verdi. biri bugün biri yarın vurulacakmis. Burda okuduğum kadarıyla kist olduğunda dkh veriliyor demiş herkes. Konuyla ilgili bilgisi ve daha once deneyimlemis olanlar bilgi lütfen.
Merhaba durumunuz nedir şuan Bende aynı durumdayim , bı kist birde 20 mm yumurta oluşmuş çatlatma ignesi yapıldı 6. Gunum ,siizn hamilelik oluştu mu acaba

Merhaba biraz geç oldu ama yeni gördüm mesajınızı. Ben kistten sonra iki ay ara verdim bu arada duphaston kullandım. reglle atıldı kistler. dogum kontrol hapına gerek kalmadı. şuan tekrar klomene başlayacağım ve takviye önerdi doktorum. sizde durum nedir?

Back
X