- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
TeşekkürlerTeste göre hamilesiniz kan verin bence
5 dakka sonra falan çıktı amaBaya koyu çıkmış hamilesiniz
Ne kadar sonra 10 dakika içinde mi yoksa saatler sonra mı çıktı5 dakka sonra falan çıktı ama
5 dakika sonraNe kadar sonra 10 dakika içinde mi yoksa saatler sonra mı çıktı
kan verdin mi canimKızlar geçen ay doktora gittim kese gibi bir şey gösterdi kist diye doğum kontrol hapı verdi eritmek için büğünde test yapmak istedim rahatsızlandım böyle çıktı yaşayan varmı Eki Görüntüle 3222142
Testin resmi varmı bende de kist varmış doğum kontrol hapı kullanıyordum çift çizgi çıktı kafayı yicemArkadaşlar merhaba, size bir şey sormak istiyorum. Benim çikolata kistlerim var bu yüzden bitki ilacı kullanmaya karar verdim kullanmadan önce ne olur ne olmaz diye test yaptırdım çift çizgi oldu. Aynı testi 3 defa tekrarladım aynı sonuç çıktı. Sizce hamilelik mi yoksa kistlerden dolayı mı böyle çıkıyor?
Kan vericem şimdi hayırlısıgayet kırmızı canım kuruma olamaz.bu doktorları gerçekten anlamıyorum kist ne ya...
hadi hayırlısı canım haber et:)Kan vericem şimdi hayırlısı
Kan verdin miTestin resmi varmı bende de kist varmış doğum kontrol hapı kullanıyordum çift çizgi çıktı kafayı yicem
Kan verdin mi
naptın canımKan verdim bekliyorum hastanede 1 tane daha test yaptım o negatif çıktı umudumu kaybettim şuan demekki pozitif çıkan test bozuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?