- 11 Haziran 2020
- 91
- 16
- 38
- 30
- Konu Sahibi nimesay aslan
-
Kist yumurtlmayı engellemez göğüs hassasiyeti yumurtlma çatladıktan sonra başlar zaten her ay olur ama gebelk düşünenler biraz kendini dinledği için daha çok göze batabilir birde 2 cm kist küçük adetle sökülebilir yumurtlmaya engel olmazmerhaba kızlar bugün gebelik düşündüğüm için muayeneye gittim daha öncesinde 3 dusuk yaptım. ve doktor 2 santim kist var dedi bugün adetimin 23.gunu ve goguslerim dokununca acıyor. Kist gogus agrisi yapar mi birde kist olduğuna gore yumurtlama olmadığını mi gosterir
merhaba bendede aynı durum var sanırım adet olamıyorum gecikti kist var süt hormonu yüksek ise memede büzüşme koyulaşma olurmuş sizde hassasiyet falan var mı hala endişeliyim tartusal içtim hala olmadım adetAnladım canım teşekkür ederim gogus acisi hiç bu kadar olmamıştı bende gebelikten şüphelendim aslında ama bugün kist oldugunu öğrenince acaba dedim kist mi yaptı
benim hala hassasiyetim.var ama adetime de 15 gun var 40 günde bir adet oluyorum bu kadar erken acimasi.beni endişelendirdi . diğer zamanlar adet zamanım gelince acır regl olunca geçerdimerhaba bendede aynı durum var sanırım adet olamıyorum gecikti kist var süt hormonu yüksek ise memede büzüşme koyulaşma olurmuş sizde hassasiyet falan var mı hala endişeliyim tartusal içtim hala olmadım adet
süt hormonu yüksekse tedavi görmeniz lazım gebe kalamaz ya da adet görülmezmiş ya dadüzensizlik olurmuş dostinex kullanan var tedavi için doktora gidip hormonlara tekrar baktırmalısınız bende o yüzden adet olamadım sanırım çok tuhaf endişeliyim ben debenim hala hassasiyetim.var ama adetime de 15 gun var 40 günde bir adet oluyorum bu kadar erken acimasi.beni endişelendirdi . diğer zamanlar adet zamanım gelince acır regl olunca geçerdi
süt hormonu bende de bi ara yüksek çıkmıştı ama gogus acimasi ile değil adet olamiyorum diye hormon test yapttrdigimda ogrendim
eğer gebelik olmadığına eminsen sogansuyu icebilirsinsüt hormonu yüksekse tedavi görmeniz lazım gebe kalamaz ya da adet görülmezmiş ya dadüzensizlik olurmuş dostinex kullanan var tedavi için doktora gidip hormonlara tekrar baktırmalısınız bende o yüzden adet olamadım sanırım çok tuhaf endişeliyim ben de
anladım canım sağlık olsun rabbim dualarımızı kabul eylesinbenimki çok yüksek değildi sınırdaydı doktor gerek yok dedi bende birdaha baktitmadim adet oluyorum ben ama sadece olma surem uzadi
amin inşallah ya kist gogus acisi yapar mi sence 2 cm kistanladım canım sağlık olsun rabbim dualarımızı kabul eylesin
2 gündür içiyorum adet gecikti denedim olmadı adet göremedimeğer gebelik olmadığına eminsen sogansuyu icebilirsin
bilmiyorum kuzum bendede kist var acaba ondan mı göğüs hassasiyetiamin inşallah ya kist gogus acisi yapar mi sence 2 cm kist
işte kafa olarak hamile olmadığını kabullenmek de etkiliyor adet olmayı. benum öyle olmuştu2 gündür içiyorum adet gecikti denedim olmadı adet göremedim
aaa ne kadar tuhaf insan vücuduişte kafa olarak hamile olmadığını kabullenmek de etkiliyor adet olmayı. benum öyle olmuştu
bilmiyorum ki bikere de daha boule kist çıkmıştı ama onda hassasiyetim yoktu bende gebelikten şüpheleniyorum ama adetime daha vadbilmiyorum kuzum bendede kist var acaba ondan mı göğüs hassasiyeti
hadi ya o zaman ben hamilelige yormayayım bende polikistik yok da işte sağ yumrt. kist var dedi ama onemsizmisBende pko var bende de oluyor duzensız oluyorum hasta olmadan 2ya da 3 hafta önce goguslerım aşırı hassas oluyor ve dokunamıyorum bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?