kist

nimesay aslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
91
16
38
30
merhaba kızlar bugün gebelik düşündüğüm için muayeneye gittim daha öncesinde 3 dusuk yaptım. ve doktor 2 santim kist var dedi bugün adetimin 23.gunu ve goguslerim dokununca acıyor. Kist gogus agrisi yapar mi birde kist olduğuna gore yumurtlama olmadığını mi gosterir

Kist yumurtlmayı engellemez göğüs hassasiyeti yumurtlma çatladıktan sonra başlar zaten her ay olur ama gebelk düşünenler biraz kendini dinledği için daha çok göze batabilir birde 2 cm kist küçük adetle sökülebilir yumurtlmaya engel olmaz

Anladım canım teşekkür ederim gogus acisi hiç bu kadar olmamıştı bende gebelikten şüphelendim aslında ama bugün kist oldugunu öğrenince acaba dedim kist mi yaptı

Anladım canım teşekkür ederim gogus acisi hiç bu kadar olmamıştı bende gebelikten şüphelendim aslında ama bugün kist oldugunu öğrenince acaba dedim kist mi yaptı
merhaba bendede aynı durum var sanırım adet olamıyorum gecikti kist var süt hormonu yüksek ise memede büzüşme koyulaşma olurmuş sizde hassasiyet falan var mı hala endişeliyim tartusal içtim hala olmadım adet

benim hala hassasiyetim.var ama adetime de 15 gun var 40 günde bir adet oluyorum bu kadar erken acimasi.beni endişelendirdi . diğer zamanlar adet zamanım gelince acır regl olunca geçerdi

benim hala hassasiyetim.var ama adetime de 15 gun var 40 günde bir adet oluyorum bu kadar erken acimasi.beni endişelendirdi . diğer zamanlar adet zamanım gelince acır regl olunca geçerdi

süt hormonu bende de bi ara yüksek çıkmıştı ama gogus acimasi ile değil adet olamiyorum diye hormon test yapttrdigimda ogrendim

süt hormonu yüksekse tedavi görmeniz lazım gebe kalamaz ya da adet görülmezmiş ya dadüzensizlik olurmuş dostinex kullanan var tedavi için doktora gidip hormonlara tekrar baktırmalısınız bende o yüzden adet olamadım sanırım çok tuhaf endişeliyim ben de

süt hormonu yüksekse tedavi görmeniz lazım gebe kalamaz ya da adet görülmezmiş ya dadüzensizlik olurmuş dostinex kullanan var tedavi için doktora gidip hormonlara tekrar baktırmalısınız bende o yüzden adet olamadım sanırım çok tuhaf endişeliyim ben de

benimki çok yüksek değildi sınırdaydı doktor gerek yok dedi bende birdaha baktitmadim adet oluyorum ben ama sadece olma surem uzadi

eğer gebelik olmadığına eminsen sogansuyu icebilirsin

Bende pko var bende de oluyor duzensız oluyorum hasta olmadan 2ya da 3 hafta önce goguslerım aşırı hassas oluyor ve dokunamıyorum bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…