Kist

Mehrii34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
9.935
En iyi cevaplar
1
5.193
198
En büyük kistiniz kac cm idi? Bede klomen sonrasi her defasinda kist oluşuyordu ama adet ile atacak kadar kücükdü dün kontrolum vardi ve 5 cm bir kist göründü sanirim sag tarafda. Bu klomen ile oluşan kist icin ne yapmak lazim bilgisi olan varmi.

Birde yurt disinda almanyada oturan arkadaslar varsa burda hangi tüp bebek merkezine gittiniz hangi eyalettesiniz? Şuanki doktorum kan degerlerime göre bir sevk kagidi hazirlayacak cok korkuyorum 😞

mmEn büyük kistiniz kac cm idi? Bede klomen sonrasi her defasinda kist oluşuyordu ama adet ile atacak kadar kücükdü dün kontrolum vardi ve 5 cm bir kist göründü sanirim sag tarafda. Bu klomen ile oluşan kist icin ne yapmak lazim bilgisi olan varmi.

Birde yurt disinda almanyada oturan arkadaslar varsa burda hangi tüp bebek merkezine gittiniz hangi eyalettesiniz? Şuanki doktorum kan degerlerime göre bir sevk kagidi hazirlayacak cok korkuyorum 😞
merhabalar, geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi sonrası 19 mm olan yumurtam maalesef çatlamayıp kist ile sonuçladı.. Klomen sonrası 3cü kez bu durumu yaşıyorum... genellikle doğum kontrol hapı veriyorlar tek çözümü o diye biliyorum.. benimde yarın kontrol günüm adetimin 3cü günü olacak bakalım gittimi kistim... yaklaşık 3 cmlik bir kist olduğunu söylemişti doktorum

merhabalar, geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi sonrası 19 mm olan yumurtam maalesef çatlamayıp kist ile sonuçladı.. Klomen sonrası 3cü kez bu durumu yaşıyorum... genellikle doğum kontrol hapı veriyorlar tek çözümü o diye biliyorum.. benimde yarın kontrol günüm adetimin 3cü günü olacak bakalım gittimi kistim... yaklaşık 3 cmlik bir kist olduğunu söylemişti doktorum
Merhaba ,Benimde öyle oluyo ama sonra adetle attim her defasinda suan beni. 5 cm bir kistim var klomen okadar zararli ise neden veriliyor anlamiyorum .. birde catliyor benim yumurtam döllenmiyor ama

Back
X