Kisti olan var mı ?

Sshelby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
460
134
33
Göğsünde kisti olan var mı arkadaslar? Ben her 6 ayda bir kontrol oluyorum. Ustelik birkaç tane var. Aldıran var mı? Tekrar olusma ihtimali varmış galiba. Geçmiyor da bunlar..

Geçmiş olsun. Bende yağ bezleri var takip ettiriyorum bende. Allah kötü hastalıklarla karşılaştırmasın.

Basit kistse sorun degilmis.

Benim kistim bu sefer baya agri ve siskinlik yapti. Panikle yine doktorun yolunu tuttum. Bazi kistler agri yapabilir dedi. Bir kac ay sonra yine ultrason istedi.

Ailenizde ya da yakin akrabalarinzda kanser hikayesi olan var mi?

Sumağın çok iyi geldiğini bir çok kişiden duydum. Bol bol sumak yiyin. Çorbaya, yoğurda, salataya, zeytin yağına katın yiyin.

Miss gibi nimet zaten ;)

Benim sağ göğsümde 6-7 cm büyüklüğünde vardı 3 sene önce ameliyat oldum. koltukaltımda ve sol göğsümde de var.. sol göğsümde ki 3 cm falan 2 sene önce gitmiştim. büyümezse sorun olmaz demişti doktor. şuan büyüdüğünü hissediyorum ama gidemedim doktora daha. yağ bezesiydi benimkiler. vücut yaparmış. takip etmek önemli.. ama bitkisel kürler soğan kürü falan var yapanlar iyi geldiğini söylüyor.

Benim sağ göğsümde 6-7 cm büyüklüğünde vardı 3 sene önce ameliyat oldum. koltukaltımda ve sol göğsümde de var.. sol göğsümde ki 3 cm falan 2 sene önce gitmiştim. büyümezse sorun olmaz demişti doktor. şuan büyüdüğünü hissediyorum ama gidemedim doktora daha. yağ bezesiydi benimkiler. vücut yaparmış. takip etmek önemli.. ama bitkisel kürler soğan kürü falan var yapanlar iyi geldiğini söylüyor.

koltukaltindaki nasiil olustu canim? Benim de koltukaltimda agriyla baslayan bir siskinlik olusmustu, aksesuar memeden suphelendiler. ama ultrasona bakan doktor hicbi sey demedi orayla ilgili, hicbi sey yazdirmadi bile.

koltukaltindaki nasiil olustu canim? Benim de koltukaltimda agriyla baslayan bir siskinlik olusmustu, aksesuar memeden suphelendiler. ama ultrasona bakan doktor hicbi sey demedi orayla ilgili, hicbi sey yazdirmadi bile.

Valla nasıl oluştuklarıyla ilgili bir fikrim yok doktor da bir şey demedi. Biopsi yapmışlardı sıkıntı yok demişti doktor. tabi 3-4 sene önce. Koltukaltımdakiler küçük küçük bir sürü. dışarıdan belli olmuyor.. Büyüse belli olurdu demek ki bir sorun teşkil etmiyor..

Valla nasıl oluştuklarıyla ilgili bir fikrim yok doktor da bir şey demedi. Biopsi yapmışlardı sıkıntı yok demişti doktor. tabi 3-4 sene önce. Koltukaltımdakiler küçük küçük bir sürü. dışarıdan belli olmuyor.. Büyüse belli olurdu demek ki bir sorun teşkil etmiyor..

himm anladim farkliymis sizle benim durum.
Allah beterini vermesin, korusun hepimizi bu illet hastaliklardan :dua:

Benim kistim bu sefer baya agri ve siskinlik yapti. Panikle yine doktorun yolunu tuttum. Bazi kistler agri yapabilir dedi. Bir kac ay sonra yine ultrason istedi.

Bu arada ben bu msjı atlamışım :KK70: benim de ağrı yapıyordu. Doktor ağrı yapan kistler kanser değildir dedi. kanser olanlar sinsice ilerler belli etmez demişti..

Bende ufak tefek kistler var.. bitanesi kasimda, bir tanesi bogazimda, ve yillar once bacagimdakini cilt doktoru ameliyatla almisti.. yegenimin koltuk altlarindada vardi, simdi nasil oldu bilmiyorum..

Solid lezyon diyodu kağıtta. Bir dr biyopsi istedi diğeri gerek yok dedi bende yaptırmadım. Benimkilerde adet zamanı ağrıyo. Anne tarafimı sordu dr hyr yok meme kanseri.

Sumağın çok iyi geldiğini bir çok kişiden duydum. Bol bol sumak yiyin. Çorbaya, yoğurda, salataya, zeytin yağına katın yiyin.

Miss gibi nimet zaten :KK66:
Benimkiler solid lezyon ise yararmı acaba

Back
X