• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kisti olan var mı ?

Benim sağ göğsümde 6-7 cm büyüklüğünde vardı 3 sene önce ameliyat oldum. koltukaltımda ve sol göğsümde de var.. sol göğsümde ki 3 cm falan 2 sene önce gitmiştim. büyümezse sorun olmaz demişti doktor. şuan büyüdüğünü hissediyorum ama gidemedim doktora daha. yağ bezesiydi benimkiler. vücut yaparmış. takip etmek önemli.. ama bitkisel kürler soğan kürü falan var yapanlar iyi geldiğini söylüyor.
Yağ bezesi değil benimkiler

Bende ufak tefek kistler var.. bitanesi kasimda, bir tanesi bogazimda, ve yillar once bacagimdakini cilt doktoru ameliyatla almisti.. yegenimin koltuk altlarindada vardi, simdi nasil oldu bilmiyorum..
Benim belimde var bide hiç büyüme yapmadı yıllardır

Solid lezyon diyodu kağıtta. Bir dr biyopsi istedi diğeri gerek yok dedi bende yaptırmadım. Benimkilerde adet zamanı ağrıyo. Anne tarafimı sordu dr hyr yok meme kanseri.

ultrason sonucuma yeniden baktım, benimkinde solid kitle lezyonu izlenmemiş. Duzgun sınırlı lezyon dikkati çekmiş.

ultrason sonucuma yeniden baktım, benimkinde solid kitle lezyonu izlenmemiş. Duzgun sınırlı lezyon dikkati çekmiş.
Bu sefer baska bi doktora kontrol olcam o ne diyecek bakalım. Biyopsiyi isteyen doktor da büyük ihtimal bi sey yok ama içimiz rahat etsin yine de diyerek istedi. Bende iz kalacağını falan duyunca baska doktora gittim o gerek yok deyince yaptırmadım.

Bu sefer baska bi doktora kontrol olcam o ne diyecek bakalım. Biyopsiyi isteyen doktor da büyük ihtimal bi sey yok ama içimiz rahat etsin yine de diyerek istedi. Bende iz kalacağını falan duyunca baska doktora gittim o gerek yok deyince yaptırmadım.

bence de git canım.
fibroadenom? yazmış bide benimkine :işsiz:

Bide şey dicem doktor benim yaşımı sordu. Normalmiş ve cok sık yasanıyormus bu yaşlarda bunlar öyle dedi. (20 ve 30 arası)

benimkide yağ bezesiymiş korktum baktırmaya çok ağrı yapıyor bazen :kahve:

2 yıl önce yengem meme kanserinden vefat etti. 6 yıllık bir direniş sonunda hemde.. Bu süre içinde iki göğüsüde alındı önce biri sonra diğerinede sıçradığı ve iç organlara kemiğe sıçradığı fark edilince . Çok yoruldu tükendi ve ailemizde olan sorunlarda onu yordu 2 çocuğu vardı ve üstelik aldatıldığınıda yaşadığı son yılda öğrendi hiçbir şey demeden direndi bildiği halde buda hastalığını tetikledi tabiiki bunları yazmak benim için zor.Hatırlarım bana kemiklerim ağrıyor sızlıyor dediğini hala.. Son yıl tam iyileşme belirtileri varken bunlar eklenince üzerine bir gün gece fenalaşıyor ve hastaneye kaldırılıyor o gecenin sabahı komaya giriyor. Komaya girmeden önce çocuklarım size emanet diyerek gözlerini kapattı. 2 yıl geçti birde tam bayram sabahıydı çok zordu atlattık fakat hala taze gibi.. Ruhuna el fatiha...

Göğsünde kisti olan var mı arkadaslar? Ben her 6 ayda bir kontrol oluyorum. Ustelik birkaç tane var. Aldıran var mı? Tekrar olusma ihtimali varmış galiba. Geçmiyor da bunlar..
icinde su olan kiatlerse 3 kadindan birinde oluyo. kotuye cevirme ihtimali olmayan kistler onlar. belli bi cm'e ulastiginda istersen patlatiyorlar.

2 yıl önce yengem meme kanserinden vefat etti. 6 yıllık bir direniş sonunda hemde.. Bu süre içinde iki göğüsüde alındı önce biri sonra diğerinede sıçradığı ve iç organlara kemiğe sıçradığı fark edilince . Çok yoruldu tükendi ve ailemizde olan sorunlarda onu yordu 2 çocuğu vardı ve üstelik aldatıldığınıda yaşadığı son yılda öğrendi hiçbir şey demeden direndi bildiği halde buda hastalığını tetikledi tabiiki bunları yazmak benim için zor.Hatırlarım bana kemiklerim ağrıyor sızlıyor dediğini hala.. Son yıl tam iyileşme belirtileri varken bunlar eklenince üzerine bir gün gece fenalaşıyor ve hastaneye kaldırılıyor o gecenin sabahı komaya giriyor. Komaya girmeden önce çocuklarım size emanet diyerek gözlerini kapattı. 2 yıl geçti birde tam bayram sabahıydı çok zordu atlattık fakat hala taze gibi.. Ruhuna el fatiha...

basiniz sag olsun. Cook uzuldum. :KK42:

bence de git canım.
fibroadenom? yazmış bide benimkine :işsiz:

Bide şey dicem doktor benim yaşımı sordu. Normalmiş ve cok sık yasanıyormus bu yaşlarda bunlar öyle dedi. (20 ve 30 arası)
Fibroadenom ablamda da var göğsünde ve koltuk altında. Bazen ağrı yapiyo. Kötü birşey değildeğilmiş. Ablam takibini yaptırıyor. Bir çok kadında varmış diye biliyorum.

Göğsünde kisti olan var mı arkadaslar? Ben her 6 ayda bir kontrol oluyorum. Ustelik birkaç tane var. Aldıran var mı? Tekrar olusma ihtimali varmış galiba. Geçmiyor da bunlar..
canım bendede var. ağrıyla gittim 5 tane çıktı. korkulacak bişey yok emzirdiğinde sütün verdiği destekle yok olacaklar demişti doktor. adet zamanlarında ağrım oluyor onun haricinde çok sükür. ama acısı acıdır biliriiiim. GECMİŞ OLSUN CANIM

canım bendede var. ağrıyla gittim 5 tane çıktı. korkulacak bişey yok emzirdiğinde sütün verdiği destekle yok olacaklar demişti doktor. adet zamanlarında ağrım oluyor onun haricinde çok sükür. ama acısı acıdır biliriiiim. GECMİŞ OLSUN CANIM

siskinlik de yapti mi peki goguste?

Benimde sağ gogsum uzulunce sizlamaya başlıyordu doktoragittim cok sukur temiz cikti hersey 30yas olmasi normal dedi demir eksikligi icin ilac verdi stresten uzak dur dedi mevlan hayirlisiyla hepimize bol saglik bol guc hayirli uzun omur nasip etsin elem keder uzak dursun hepimizden

Back
X