- Konu Sahibi kardelenim01
Yeni doğan bebeğimizin ilk topuk kanı hastanede hemen alındı. İkinci topuk kanı için sağlık ocağına 3 gün sonra çağırdılar. İkinci alınan topuk kanı sonucunda kistik fibriyoz testi 95 çıktı ve tekrar topuk kanı vermemiz gerektiğini söylediler. Dünyamız başımıza yıkıldı, hemen bu forumu incelemeye başladım ve az da olsa rahatladım. Üçüncü topuk kanımızı verdiğimizde değer 41'e düşmüştü ve rahatlamıştık şükür Allah'a. Bu süreci biraz açıklamak istiyorum:
Biz 3. gün topuk kanı için çağrıldığımızda, oğlumuz anne sütünü çok az almıştı, testten sonraki günlerde anne sütü arttı, çocuğun kakası düzene girdi. Burada çocuğun her hareketinden nem kapmamak çok önemli. Eğer çocuğunuzda bir rahatsızlık varsa inanın hemen belli ediyor. Çocuk anne sütünü almaya başladıysa değerin düşeceğinde emin olabilirsiniz. Herkesin çocuğuna Allah şifa versin...
Biz 3. gün topuk kanı için çağrıldığımızda, oğlumuz anne sütünü çok az almıştı, testten sonraki günlerde anne sütü arttı, çocuğun kakası düzene girdi. Burada çocuğun her hareketinden nem kapmamak çok önemli. Eğer çocuğunuzda bir rahatsızlık varsa inanın hemen belli ediyor. Çocuk anne sütünü almaya başladıysa değerin düşeceğinde emin olabilirsiniz. Herkesin çocuğuna Allah şifa versin...