- 1 Aralık 2016
- 22
- 7
- 36
- 37
- Konu Sahibi kardelenim01
Yazarim tabi cok tesekkurler.insallah temiz çikacak sonucu da yazarsan sevinirim. merak ederim ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazarim tabi cok tesekkurler.insallah temiz çikacak sonucu da yazarsan sevinirim. merak ederim ben.
Kistik fibrozis degeri yuksek dedi saglik ocagiMerhaba benim kızımada kistik fibrozeden şüphelenildiği için ter testi yapıldı. Bir gün sonra sonuç aldık sonuçta iyi geldi çok şükür...İnşallah sizde iyi sonuçlar alırsınız. Bu hastalığın teşhisini efor (ter) testi olmadan koymak mümkün değil diye biliyorum.Bebeğinizin hangi kan değerleri yüksek acaba
Ikinci topuk kani sonucu temiz cikti cok şükürinsallah temiz çikacak sonucu da yazarsan sevinirim. merak ederim ben.
çok sevindim. söylemiştim:)Ikinci topuk kani sonucu temiz cikti cok şükür
Canım ben!!!!
Perişan etti, yerle bir etti beni geçen hafta hayat bana zindan oldu desem yeri.
Ama 2. Değer düştü.
İkinci değerin düştüğünü sağlık ocağı mi söyledi bizde dün ikinci kanı verdik ama ne önceki değeri söyledi ne de hangi testin yüksek çıktığını sadece ikinci kez yapılması gerektiğini genelde ilk yüksek çıktığını söyledi
Korkma! İnşallah değer düşecek, içini ferah tut...
İkinci değerin düştüğünü sağlık ocağı mi söyledi bizde dün ikinci kanı verdik ama ne önceki değeri söyledi ne de hangi testin yüksek çıktığını sadece ikinci kez yapılması gerektiğini genelde ilk yüksek çıktığını söylediCanım ben!!!!
Perişan etti, yerle bir etti beni geçen hafta hayat bana zindan oldu desem yeri.
Ama 2. Değer düştü.
Korkma! İnşallah değer düşecek, içini ferah tut...
İkinci değerin düştüğünü sağlık ocağı mi söyledi bizde dün ikinci kanı verdik ama ne önceki değeri söyledi ne de hangi testin yüksek çıktığını sadece ikinci kez yapılması gerektiğini genelde ilk yüksek çıktığını söyledi
Arkadaşlar merhaba kistik fibrozis degeriniz kac çıkmıştı söylermisiniz benim bebegimdede olma ihtimali var ter testine yolladılar ama bebegm terlemedigi için iki ay sonra tekrar gel dediler martın 25 inde tekrar gidecegz inşallah temiz çıkar bebegimin sonucu
Benim bebegiminde ikinci topuk kaninda kistik fibrozis yuksek cikmisti ucuncu kez kan istediler sonuc 10 gun sonra cikacakmis ve eger deger yuksek cikarsa bize doneceklermis o kadar bekleyemedik ve ozel bir laboratuvarda ter testi yaptirdik sonuc normal geldi zaten saglik ocagida bjr daha aramadi labotatuvardaki gorevliler hic korkmayin buraya insanlar uzgun gelip gulerek cikiyor dediler yuksek geldi diye hemen korkmayin beklemek istemezseniz ter testi yaptirin ben ankarada Yaptirdim yarim saatlik bir test
Topuk kani degerlerini bilmiyorum ssadce yuksek.dediler hatta hemsire maili direk okuttu sadece yuksek yaziyordu. Ter testimin sonucu ise 39 cikmisti 50 alti normal diyordu doktorda normal cikmis dedi insallah senin bebegindede yoktur. Internette bir suru yuksek cikip bebegi saglikli olan insanlar okumustum ama cok korkmustum benPeki kaç çıkmıştı deger canım
Topuk kani degerlerini bilmiyorum ssadce yuksek.dediler hatta hemsire maili direk okuttu sadece yuksek yaziyordu. Ter testimin sonucu ise 39 cikmisti 50 alti normal diyordu doktorda normal cikmis dedi insallah senin bebegindede yoktur. Internette bir suru yuksek cikip bebegi saglikli olan insanlar okumustum ama cok korkmustum ben
Biz gittigimizde ins terler demislerdi terledi sorun cikmadi. Medicana ankarada ki doktorumuz kaka ve kan testi oldugunuda soylemisti yani ter testi yuksek ciksaydi kaka ve kan testi yaptiracakti tam teshis icin iki ay uzun bir zaman beklemek yorucu diger testleri arastirsaniz belki yapan yerler vardirAynen öyle bende çok korktum ögrendikten sonra ter testine gittik ama terlemedi o yüzden sonucu ögrenemedik iki ay sonraya gün verecegz yoksa zararlı elektrik veriyoruz çocuga dediler bizde bekledik ama çok canım sıkılıyo inşallah bi sıkıntı yoktur sonucu yazarım buraya
Biz gittigimizde ins terler demislerdi terledi sorun cikmadi. Medicana ankarada ki doktorumuz kaka ve kan testi oldugunuda soylemisti yani ter testi yuksek ciksaydi kaka ve kan testi yaptiracakti tam teshis icin iki ay uzun bir zaman beklemek yorucu diger testleri arastirsaniz belki yapan yerler vardir
Az kalmis insallah terler bebeginiz. Insllah guzel sonuclar alirsiniz24 ünde gitcem zaten canım az kaldı günümüze dua edin lütfen çıkmasın