- 12 Temmuz 2019
- 45
- 9
- 1
- 28
- Konu Sahibi Dilaraozturk54
Boyle bisey olan var mı cift cizgi cikiyor test yapinca ama kistim varmış kan testi istediler. Sizin za boyle bsey gelen var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle bisey olan var mı cift cizgi cikiyor test yapinca ama kistim varmış kan testi istediler. Sizin za boyle bsey gelen var mı ?
Kan testin kaç çıktıTeşekkür ederim inanmadim olmadığına çünkü kac tane test yaptm hepsi aninda cikti yinede bir daha aldim smdi yaptim resmi atiyorum bakım nasl koyu belirdi
Kan testin kaç çıktı
Sen gayet net hamilesin Canım kese küçük belkii ondan görünmediKan testim öglenden sonra 2 bucuk gbi çıkacak
Ne kistiniz varmış
Onu bi sorarmisn canim cikolata kistimi yumurtalik kistimi pko mu ne yani bin tane kist war. Bu arada hayirli olsun hamilesn. Adet agrilari gbi agrilar yada ates basmasi warmiOnun hakkinda bsey söylemedi 35mm miş
3000 lerde çıkar hcg baya koyu
Benim öyle koyu çıkınca 3150 çıkmıştı. Hayirli olsun ...905 e çıktı tahlil sonucum var yani![]()
5 6 gün sonra gidin kese görünür inşaAllah905 e çıktı tahlil sonucum var yani![]()