merhabalar canım geçmiş olsun... yasmin bir dogum kontrol ilacıdır hem adetlerini düzene sokar hemde bi kornma yöntemidir kist tedavisi için verdiyse doktor kullan ihmal etme bende yasmin kullandım 6 ay kadar ama korunma amaclıydı bıraktım kimisi bıraktıgı an hamile kalmıs kimi 3 ay kimi 8 ay sonra yani bünye meselesi bu... birde hapı bıraktıktan sonra 3 ay baska yöntemlerle korunmak gerektiği yazıyor prespektörnde hormonların düzene girsin diye ama ben arastırdım bazı doktorlar korunmaya gerek yok dedi bzılarıda en az 2 adet geçirmemi tavsiye ettiler bende 2 ay korundum şimdi korunmayı bıraktık çalısmalara basladık sende sık sık doktor kontrlunde ol umarım yardımcı olabilmişimdir ....
ilginiz ve cevabınız için teşekkürler...büyük ihtimal bir kutu içicem kistlerde gerileme varsa bebek için takip başlıycak.umarım bir kutu çok ötelemez bebek hayallerimizi...
ben zatn pco'luyum.bu yüzden serophene ile bebek tedavisine başlandı.o da pco dışında yeni kistler oluşturdu.Patlarsa Allah korusun iyi olmaz dedi.bu kistleri geriletmek için de yasmine başladık.umarım yasmin kistler eritir,bbek hayalimizi de ötelemez...tek korkum bu
anladım. basit deseydin soğan kürü önerecektim hapa gerek kalmadan atabilirdin kisti. hapa madem başladın bırakmak olmaz istersen ibrahim saraçoğlunun sitesine bakabilirsin soğan kürü tam bir mucize. bende tecrübe ettim. tertemiz etmişti. hapı bıraktığın zaman bir süre daha koruyabiliyor
Cnm öncelikle geçmiş olsun...Kistlerim için ben de yasmin kullanmıştım kistleri eritiyor bu ilaç ve ben faydasını gördüm 1 ay kullandım sadece çok şükür eridi kistlerim.3 ay sonra da hamile kaldım Allah şükür.İnş seni de bebişin çok bekletmez