Arkadaşlar merhaba. Benim sağ yumurtalıkta 5 buçuk cm e yakın solda da 2,5-3 cm e yakın kistim var. Doğal yolla bir kere gebe kaldım fakat bebeğimin kalbi atmayınca kürtaj olmak durumunda kaldım. Doktor bir kere kaldıysan bir daha kalırsın dedi. Aynı durumda olanlar var mı
Hamile kalabildiniz mi pekiMrhb canim bnmde kistim vardı
Baktırmadım ama bir kere gebe kalabildiğim için en son gittiğim doktor bir daha kalırsın yumurtalıkların güzel çalışıyor demekki demişti sizin kaç cm diSizin kistleriniz küçükmüş benimki büyük olduğundan dolayı normal yolla gebelik olmayacağını söylemişlerdi ben ameliyat oldum geçen hafta o yüzden gerçekten de 4-5 ay civarı denememizde hamile kalamamıştım. Bundan sonrasına bakıcaz artık amh nize baktırdınız mı
Benim tespit edildiğinde biri 15 cm diğeri 3,5 cm di ama yumurta toplama işlemi sırasındaki hormonlarla diğeri de 7-8 cm olarak alındı. Benim de hem yumurtalıklarıma hem de folikül sayıma iyi dendi ama bu kistlerle tabi mümkün değilmiş hamilelik nasipBaktırmadım ama bir kere gebe kalabildiğim için en son gittiğim doktor bir daha kalırsın yumurtalıkların güzel çalışıyor demekki demişti sizin kaç cm di
Ne güzel hayırlısı olsun inşallahBi tanıdığımızda tıpkı sizin gibi kist varmış ilk gebeliği düşük oldu 1 yıl sonra tekrar hamile kaldı kistlerde 6 7 aylık şimdi oldu mu oluyor
Ne güzel Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok sağolun İnşallah ben de ikinciye gebe kalır sağlıkla geçiririmKistim vardı benim de. Haberim yoktu. Sezaryen doğum esnasında görüldü. O sırada aldılar. Miyomlarım da vardı.
1 kızım var. Şimdi 2.ye hamileyim. Sizin de bir probleminiz olmaz. Yine hamile kalıp sağlıcakla doğum da yaparsınız.
Çok geçmiş olsun şuan da ikinci gebeliğim 9 aylık oldun ,bende ultrason da fark ettim kistin olduğunu ama gebe kaldığımdan ötürü müdahale edilmedi doğumdan sonra aldıracam.Arkadaşlar merhaba. Benim sağ yumurtalıkta 5 buçuk cm e yakın solda da 2,5-3 cm e yakın kistim var. Doğal yolla bir kere gebe kaldım fakat bebeğimin kalbi atmayınca kürtaj olmak durumunda kaldım. Doktor bir kere kaldıysan bir daha kalırsın dedi. Aynı durumda olanlar var mı
Ah ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah5-5,5 cm olarak bilinen sağdaki kistle kendiliğinden hamile kaldım, planlıydı ve ilk denememizdi hatta. Sonrasında kist büyüdü gebeliğimde ağrılara yol açtı ve gebeyken kısa süren kapalı bir ameliyatla aldılar. Ama bebrğime de bana da herhangi bir zarar gelmedi çok şükür. Şimdi 36+6dayız doğumu bekliyoruz her şey yolundadaha şanslı olanların kisti hamilelikte de hiç sorun çıkarmıyor. Sizin de inşallah tamamen sorunsuz olur. Allah gönlünüze göre versin 
Şu aşamada almayı doğru bulmuyorlar yumurtalıklara zarar verebiliyor ve gebeliği daha da zorlaştırabiliyormuş sanırımÇok geçmiş olsun şuan da ikinci gebeliğim 9 aylık oldun ,bende ultrason da fark ettim kistin olduğunu ama gebe kaldığımdan ötürü müdahale edilmedi doğumdan sonra aldıracam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?