Kistttt

Rumeysa8888

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
45
12
1
Arkadaslar iki aydir adet gormuyorum kilo aldim adet duzenim vardi fakat evlenince bozuldu yeni evliyim kiloya bagli olarak minik bir kist oldugunu soyledi adet duzensizligimi buna bagladi kilo verince gecebilcegini soyledi fakat bu durum beni cok strese soktu boyle bi durum yasayan varmi cok kotuyum adet sokturucu verdi

Arkadaslar iki aydir adet gormuyorum kilo aldim adet duzenim vardi fakat evlenince bozuldu yeni evliyim kiloya bagli olarak minik bir kist oldugunu soyledi adet duzensizligimi buna bagladi kilo verince gecebilcegini soyledi fakat bu durum beni cok strese soktu boyle bi durum yasayan varmi cok kotuyum adet sokturucu verdi
canım bunun adı polikistik over.... benimde bekar iken adetlerim düzenli idi evlendikten 3 ay sonra bana da bu teşhis konuldu. uygun tedavi ile adetlerim düzene sokuldu çok kilo veremedim ama hamile kaldım simdi ellerinden öper 15 yaşında kızım var. sakın üzülme kafana takma herşey düzelir. tedavisi kolay....

canım bunun adı polikistik over.... benimde bekar iken adetlerim düzenli idi evlendikten 3 ay sonra bana da bu teşhis konuldu. uygun tedavi ile adetlerim düzene sokuldu çok kilo veremedim ama hamile kaldım simdi ellerinden öper 15 yaşında kızım var. sakın üzülme kafana takma herşey düzelir. tedavisi kolay....
Allah bagislasin ya cidden icimi ferhalattiniz Allah razı olsun sizden benim cevremde gormedigim icin bilmedigimde birsey oldugu icin cok tedirgin oldum umarim benimkide duzelir 😍

düzelir kuzum ama iyi bir kadın doğum doktoru bul...
Çok haklısınız bugun gittigim doktor bana hicbir bilgi vermedi butun degerlerim normalmiş adet sokturucu verdi ben sordum herşeyi ultrasyonda birsey gordunuzmu vs diye kendisi soylemedi bile bir kist olabilecegini bu kadar degersiz mi insan sagligi ben sormasam haberim olmiycak sahsen suphelendim yani belli belirsiz konuştu bir ay sonra ancak randevu bulabiliyorum baska bir doktora gozukecegim bakalim

düzelir kuzum ama iyi bir kadın doğum doktoru bul...
Bir de birsey sorabilirmiyim sizin doktorunuz ne tarz seyler onerdi acaba fikir olsun diye bir bilgim yok o yuzden size sormak istedim nasil bir tedavi yontemi uyguladiniz acaba

Bir de birsey sorabilirmiyim sizin doktorunuz ne tarz seyler onerdi acaba fikir olsun diye bir bilgim yok o yuzden size sormak istedim nasil bir tedavi yontemi uyguladiniz acaba
benim doktorum hemen antidiabetik ilaç verdi bu hem adeti düzenliyor hem de insülin direncini kırıyor. bunlara ek olarak klomen kullandım ama gebelik olmadı. 6 ay tedavinin sonunda klomeni sonlandırdık ve 5 ay sonra ben kendiliğinden gebe kaldım.

Back
X