chentiq Hytmda grkli dğşmlri klylkla ve nzkçe ypyrm Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 27 Mayıs 2011 Mesajlar 6.949 Emoji Skoru 12.557 Puanlar 448 19 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi putukare #21 Elli ton serisinin fiyatini soracaktim. Bir de talip cikmazsa ev islerini savasa donusturmeyin benim icin ayirin. 4 tl lik kitap icin kargo odemek istemiyorum. Ama kitabi istiyorim
Elli ton serisinin fiyatini soracaktim. Bir de talip cikmazsa ev islerini savasa donusturmeyin benim icin ayirin. 4 tl lik kitap icin kargo odemek istemiyorum. Ama kitabi istiyorim
P putukare Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2007 Mesajlar 30 Emoji Skoru 6 Puanlar 86 Yer İstanbul 19 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi putukare #22 Elli Ton satıldı. Diğer kitabı da bahçelievler bakırköy civarındaysanız elden teslim ederim
qarden Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 17 Haziran 2011 Mesajlar 5.477 Emoji Skoru 3.178 Puanlar 698 19 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi putukare #23 selındrellayı gördüm listedee:) çok çok sevımlı bir kitap,ben 2 tur döndürüp okumuştum kıtabı. alıcı degılım ama günün stres ve karmaşasından uzaklasıp kahkahalar atmak ıstersenız mutlaka okuyun derım:)
selındrellayı gördüm listedee:) çok çok sevımlı bir kitap,ben 2 tur döndürüp okumuştum kıtabı. alıcı degılım ama günün stres ve karmaşasından uzaklasıp kahkahalar atmak ıstersenız mutlaka okuyun derım:)