Kitap askina

Kimlabu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
162
58
48
35
Arkadaslar kafa dengi ve kitap aşığı birkaç kişiyle kitap üzerine konusabilecegim kitap alışverişi yapabileceğimiz bi grup oluşturmak istiyorum. Katılımlar? ??

Kitap alışverişi olmadı,paylaşamam kitaplarımı hiçHoppa
Bende takipçi olabilirim en fazla.

Bir ara kitap belirleyip üzerine konuştuğumuz bir gruba katılmıştım. Faydalı oluyor aslında, denemeyi öneririm?

Ben de klasiklerden yanayım genelde bir de hep içimde kalmıştır psikoloji okumak, karakterlerin içdünyasını anlatan romanlara bayılıyorum. Böyle avutuyorum kendimii. :KK68: Şimdi Kolera Günlerinde Aşk'a başladım. Nasıl gidecek bakalım.

Debbie' yi seviyorum mesela yeni yazarlardan. Klasikler zaten okunmalı ben konusu gerçeğe yskın olan ve soft olan kitapları seviyorum
Yeni yazarlar konusunda çok kötüyüm ben bi önyargı var nedense. Önerebileceğiniz şeyler var mı :)

Ben korku-gerilim,romantik komedi,tarihi öyküleme tarzı kitapları begeniyorum.Ayrıca dini kitaplar,klasikler ve bilim romanlarını da severim.
Şu anda Demet Altinyeleklioglu nun Mihrimah kitabını okuyorum.

Ben de klasiklerden yanayım genelde bir de hep içimde kalmıştır psikoloji okumak, karakterlerin içdünyasını anlatan romanlara bayılıyorum. Böyle avutuyorum kendimii. :KK68: Şimdi Kolera Günlerinde Aşk'a başladım. Nasıl gidecek bakalım.

Umut mevsimini okuyorum birbirine uzak yaşsm tarzları olan kadınların dostluğunu anlatıyor. Fena değil. Ortalardayım.
Bu güne dek en çok etkilendiğiniz kitaplar hangisiydi?

Umut mevsimini okuyorum birbirine uzak yaşsm tarzları olan kadınların dostluğunu anlatıyor. Fena değil. Ortalardayım.
Bu güne dek en çok etkilendiğiniz kitaplar hangisiydi?
Böyle sorunca aklıma gelmedi pek bir şey elbet daha iyileri olmuştur ama Rüzgar Gibi Geçti en iyilerden biri bence. Öneririm. Ölmeye Yatmak da Cumhuriyet dönemi edebiyatı arasında ciddi çıkarımlar yapılabilecek bir roman. Hem tarihe ciddi eleştiriler var hem de kadına toplumsal bakışı, toplumsal cinsiyet meselesini sağlam biçimde ele almış. Şuan aklıma bu ikisi geldi. Başka bir şey gelirse eklerim.

@Türkçeye iyisilerden diye bir tabir katmışım bana bir alkış :KK54:

Back
X