yok yok o kitap değil bunlar 8 kardeşlerdi yüzden alfabeye göre isim koyuyordu aileleri hani kız bi türlü evlenemiyordu abileri yüzünden sonra dük simon geldi abisinin okul arkadaşı onla evlendi filan baya komikti kitap adını hatırlayamadım şimdi
İskender Pala konusunda, aynen katılıyorum.. Ayşe kulin kitaplarıda akıcılık olarak eh iştenin 1 tık aşağısı yani bi Alex değil..İhsan beyi daha okumadım.
Ama aynı çizgide olduklarını duymuştum.
İskender Pala propaganda yapıyor gibi hissettim kitaplarında.
Onun için de okuyasım gelmiyor.
Aynı şeyi Ayşe Kulin'de yapıyor.
Naptın kankaZoey'in o mu bu mu şu mu o piti piti hallerine nasıl dayandın?
Bu tarz seviyorsan Laurell hamilton ve Jeaniene frost oku. Onlar yetişkin tarzda.
Hele Laurell hamilton kitaplarının ana kahramanı anitanın haremini bir görsen
evet hain dük nolcek iyi kitaptı ama o da ben çok gülerek okumuştum :)Kekeleyeni diyosun. Daphnenin kocası kitabın adı "yüreğe söz geçmiyor"
Simonun babası ne fenaydı
Yani İskender Pala siyasi görüşünü kitaplarında belli etmeyi seven bir yazar.
Bana da mesela tam tersine Monica daha iyi veriyormuş gibi geliyor o duygu derinliğini. Zevkler farklı farklı oluyor işte.
ahahah zoey miydi o ..
depresif dönemimde çok iyi gelmişti yahu..
Yani, çok irrite edici bir şey tabii. Anlıyorum ne demek istediğini.İşte o beni itiyor.
Tiksindiriyor hatta.
Arkadaşlar acık konuşmak gerekirse benim kitap okuma alışkanlıgım yok.Ama bu sıralar nedense kendimi mutsuz sürekli olumsuz düşüncelerimden dolayı pozitif düsünme güzel düsünme mutlu olma ile ilgili yada kendini yenileme ile ilgili akıcı anlatımı hoş,sıkıcı olmayan beni ruhen düsünce olarak faydası olabilecek kitap önerebilirmisiniz? Artık kitap okumak istiyorum.
O zamanlar ben ergen sayılırdım bana bile fazla ergen gelmişti
Spoiler---Spoiler---Spoiler---Spoiler---Spoiler---Spoiler---Spoiler---Spoiler---Spoiler---
Kankası kız gagalı kusumsu oğlanla çiftleşme aşk hayalleri başladığındadaha da okumadım.
ay ben hatırlamıyorum bile..
kafa dağıtmaca kitapları işte..
debbie macomber ın kitaplarını da okudum güzeldi ama içeriği neydi onlarıda hatırlamıyorum mesela..
canım hep mutsuzum hep olumsuz düsünüyorum ben sanszım iyi seyler beni bulmaz tarzı gercektende bulmuo dedim bu bole olmıycak kendini geliştir düsüncelerini gelistir.bi arkadas ferrarisini satan bilgeyi onerdi arastırdım hem akıcı hemde kısısel gelişim tarzı kıtapmıs siparişini verdim bakalım insallah severek okurumda devamı gelir önerecegin kitaplarıda alabilirim kitap okuma alıskanlıgı kazanmak istiyorum bakalım :)öncelikle kısa ve akıcı kitaplar okumalısın. Birde bir kitaptan beklentin nedir. ?
-Seni şaşırtmalı mı?
-Duygusallığa mı boğmalı?
-Manevi anlamda mı zenginleştirmeli?
-Kişisel gelişime mi katkı sağlamalı?
-Yada Tarihi , İslaı vb. konularda mı bilgi sahibi olmak istiyorsun öncelikle bunları cevapla.
Ben Okumayı öğrendiğim günden beri sürekli bir şeyler okurum. Bir ayda minimum 5-6 kitap okurum. Ve tam anlamıyla bilinçli roman okumaya başladığım dönem Ortaokuldu. O dönem asosyaldim arkadaşım yoktu.Başkalarıyla iletişim kurmakta sorlanıyordum. Yada kursam bile tatmin olmuyordum. Bende arkadaşlığı kitaplarda aramaya başladım ve İpek Ongunun Bir genç kızın gizli defteri serisiyle başladım. Ve bana o kadar katkısı olduki bu serinin. Serra adında bir kız vardı annesi babası ayrıydı, ve çok arkadaşı vardı onun düşündüğü açıdan düşünmeye başladım onun yaptıkları davranışlardan hoşuma gidenleri bende yaptım ve bir anda çevrem genişlemiş sosyal bir kız olmuştum
Ben bu şekilde tanıştım kitaplarla sende o kitap okuma arzunun sebebini söyle sana 10 tane kitap sıralayım. Sonrada kitap okumayı asla bırakamazsın
Burada @kayacans arkadaşıma bir kaç kitap önermiştim severek okumuştu
canım hep mutsuzum hep olumsuz düsünüyorum ben sanszım iyi seyler beni bulmaz tarzı gercektende bulmuo dedim bu bole olmıycak kendini geliştir düsüncelerini gelistir.bi arkadas ferrarisini satan bilgeyi onerdi arastırdım hem akıcı hemde kısısel gelişim tarzı kıtapmıs siparişini verdim bakalım insallah severek okurumda devamı gelir önerecegin kitaplarıda alabilirim kitap okuma alıskanlıgı kazanmak istiyorum bakalım :)
Kiz Bin Muhteşem Güneş ile Uçurtma Avcisini okursa daha çok bunalıma girer1-Bin Muhteşem Güneş
2-Uçurtma Avcısı
3-Kürk Mantolu Madonna
4-Şeker Portakalı
5-Serenad
6-Piruze Şamda bir Türk gelini
7-Şahika ve Feraye
Kiz Bin Muhteşem Güneş ile Uçurtma Avcisini okursa daha çok bunalıma girerBen günlerce etkisinden kurtulamamıştım. Ha kötü mü ? Asla değil benim başucu kitaplarım arasında. Ama çok depresif.. Yine de güzel bi liste olmuş, ben de tavsiye ederim..
Konu sahibesi ben size Adam Fawer öneririm. Olasılıksız ve Empati. Popom yamulmuştu onları okurken elimden birakamadim. Cok sürükleyici
Arkadaşlar acık konuşmak gerekirse benim kitap okuma alışkanlıgım yok.Ama bu sıralar nedense kendimi mutsuz sürekli olumsuz düşüncelerimden dolayı pozitif düsünme güzel düsünme mutlu olma ile ilgili yada kendini yenileme ile ilgili akıcı anlatımı hoş,sıkıcı olmayan beni ruhen düsünce olarak faydası olabilecek kitap önerebilirmisiniz? Artık kitap okumak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?