Kitap Önerileri/ Ne Okuyoruz?

ben şu an odysseia okuyorum. mitoloji falan severler için güzel. çok okuduğum bir tarz değil normalde ama bu aralar farklı tarzları da denemeye çalışıyorum

Murakami /1Q84
2.kitaba geçtim. Çok okumaya fırsatım olmuyor yavas yavas okuyorum ama keyifli..
Bir de aynı zamanda doktor moreau adası'nı okuyorum. Çok çok beğendim kitabı 1 gecede yarısını okudum. ilk fırsatta diğer yarısını da okuyacağım. İnce bir kitap...

Konumu hortlatacağım. Evlilik hayatı ve arka arkaya 2 bebek derken uzuun süredir kitap okumuyorum. Ama artık, hayatımız az da olsa bir rutine bindi ve kitap okumaya vakit ayırabileceğimi umuyorum. Son 3-5 yıldır çıkan veya gündem olan, kesinlikle okumalısın dediğiniz kitap önerileriniz var mı kızlar?
İlk önerimi aldım: Taş, Kağıt, Makas

İstediğin tür var mı her türden öneri verilir

Gizem gerilim tarih dram eğlenceli aksiyon kişisel gelişim ve doğaüstü şeyler hariç genel önerileri alabilirim
Gizem gerilim polisiye dehşet ters köşeler ve ince bir zeka istiyorsan hemen şu seriye başlıyorsun;

İki hafta önce başlayıp yarıda bırakmıştım başka bir kitap için o bitince bugün buna geri döndüm

`