Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
flaubert/ madam bovary![]()
Kitap tavsiyesinde bulunmak kolay da, hangi tür kitaplar ilginizi çeker bilmediğimden yüzlerce kitap arasından ilk 5 veya ilk 10'u buraya listeleyemiyorum.
Kendi kütüphanemi yazayım sana bir kısmı :)
Suzanne collins-açlık oyunları serisi
Suzanne collins-yeraltı günlükleri
Demet altınyelekoğlu-moskof cariye hürrem
Demet altınyelekoğlu-cariyenin kızı mihrimah
Beyazıt akman- Dünyanın ilk günü
Khaled hosseini-uçurtma avcısı
Khaled hosseini-bin muhteşem güneş
Amanda hodgkınson- britanya yolu
Şule yüksel şenler-huzur sokağı
Mary wıne-her şey senin uğruna
Böyle uzuyo liste cnm....
Biyografi seviyorum..Mesnevi..Romanın her türlüsünü Sen yeterki listele..:) kitap okumayı çok seviyorum..liste yapıp her okuduğumun üstünü çizmek büyük keyif..Desteğini bekliyorum.:)
Hangi Formda Açmam gerektiğini bilemedim..Arkadaşlar sizden kitap tavsiyesi istiyorum..Bu ara daha fazla okumaya ihtiyacım var.Tek kafamın dağıldığı zaman dilimi...Şimdiden teşekkürler
İskender Pala'nın romanları,denemeleri.O'nun adını gördüğünüz her eser olabilir.
![]()
ne tür kitaplar ilginizi çeker? biraz bilgi verirseniz daha fazla yardımcı olabiliriz sanıyorum.
klasikleri severseniz eğer;
Kroyçer Sonat - Tolstoy ( ilişkilerin açmazları, kıskançlığın ulaştığı boyut üzerine Tolstoy'un bunalım döneminde yazdığı sarsıcı bir eser)
Budala - Dostoyevski ( budalalık derecesinde naif bir karakteri -Prens Mişkin'i- tanımak için okunmaya değer)
Oblomov - Gonçarov ( oblomovluk gibi tembelliğin en yoğun halini anlatan bir kavramın ortaya çıkmasına vesile olmuştur)
Dorian Gray'in Portresi - Oscar Wilde ( en sevdiğim kitapların başında gelir, güzellik ve gençlik tutkusu ile ruhunu şeytana satan hedonizmi hayat felsefesi olarak benimsemiş bir adamın öyküsü)
Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali ( edebiyatımızın en özel aşk öykülerinden biri)
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu-f104/
burada aradığın herşeyi bulabilirsin
bir çok kitap tavsiyesi ve tanıtımı konusu var.
bir kaç kitap tavsiyesi de ben yazayım;Aslında bütün klasik eserleri okumak lazım ama benim ilk aklıma gelenler şunlar
Tolstoy; İtiraflarım, anna karanina
Shakespeare; Hamlet, Macbet, Othello, Kral Lear
Dostoyevski; Suç ve Ceza, Karamozov Kardeşler
Stendhal; kırmızı ve siyah
John Fowles; Fransız Teğmenin Kadını
Ahmet Hamdi Tanpınar; saatleri ayarlama enstitüsü
Oğuz Atay; Tutunamayanlar
Ayfer Tunç; Bir deliler evinin yalan yanlış anlatılan kısa tarihi