- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.698
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
Cok eski ve populer olmayan bir konu oldugu icin, yonetim izni olmadan icerigi kaldirdim.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
..
Mehmet Emin Kazcı'nın Hüzün Kalır Geriye adlı kitabı. Kitabın kapağında; Büyük aşklar, küçük nedenlerle biter yazıyor :)) Kitabın arka kapağında bir de alıntı vardı, sizlerle paylaşmak istiyorum o kısmı;
"Bu galiba sevdaların yazılmamış yasasıdır Hande; büyük aşklar küçük nedenlerle biter! Çünkü o büyük aşkları ancak iyi insanlar yaşayabilir. İyi insanlarda alçaklık, kalleşlik ve ihanet gibi 'büyük nedenlere' tevessül edecek kadar zaten küçülmezler. Dolayısıyla ayrılık nedenleri de küçük olur."
"Bu sözlerin acılarımı hafifletirmi sanıyorsun Hakan? Sanmıyorum.. Sanmıyorum.."
"Eğer birbirimize karşı utanıcalak kadar büyük yanlışlarımız olsaydı, yıllar sonra birgün karşılaştığımızda daha fazla kahrolmaz mıydık? Birbirinin gözlerinin içine bakmayı bile engelleyecek bir utançla yaşamak daha mı iyiydi?"
"İnsan yine de kabullenemiyor işte; basit bir tartışma ve gurur, bu büyük aşkı bitirmeli miydi?.."
ayyy çook güzeel yaa :)) iyiki barışmışsın böle romantik bi çocuk bırakılırmıı tutt hiç bırakma onuu bencee :))
süper yaaaaaaaaaaaa:))))
çok şanslısın hayatımm...!
düşünebilmek,harika...!
ayy çok hoş bi jest olmuş dideemcim
çok romantik ve düşünceli bi sevgilin var ne güzel:))
![]()
![]()
hep böle aşk dolu kalın..
Ne güzel rabbim ayırmasın sizi hep mutlu olun we küçük şeylerden kırılmayın birbirinize kitap hep gözünün önünde olsun sewgileropuyorumnanaktan