Kitapla Gnlm ald

White Mocha

Nirvana
Pro Üye
1 Temmuz 2009
6.061
6.698
773
Cok eski ve populer olmayan bir konu oldugu icin, yonetim izni olmadan icerigi kaldirdim.

Son düzenleme:
ayyyyy ne güzel bii jest olmuş :1hug:

ne güzel canım yaa sana gerçekten değer veren bi sevgilin varmış:nazar: maşallah maşallah

Allah mutluluğunuzu sevginizi daim kılsın a.s.

aZHa çok teşekkür ederimm iyi dileklerin ve güzel sözlerin için :)
Asmin sevgilim adına çok tşk ederim :))

Güzel ve degisik bir jest olmus gercekten..
Güller,dallar demode oldu artik
Yasasin kitaplar,kütüphaneler :lepi:

..
Mehmet Emin Kazcı'nın Hüzün Kalır Geriye adlı kitabı. Kitabın kapağında; Büyük aşklar, küçük nedenlerle biter yazıyor :)) Kitabın arka kapağında bir de alıntı vardı, sizlerle paylaşmak istiyorum o kısmı;

"Bu galiba sevdaların yazılmamış yasasıdır Hande; büyük aşklar küçük nedenlerle biter! Çünkü o büyük aşkları ancak iyi insanlar yaşayabilir. İyi insanlarda alçaklık, kalleşlik ve ihanet gibi 'büyük nedenlere' tevessül edecek kadar zaten küçülmezler. Dolayısıyla ayrılık nedenleri de küçük olur."
"Bu sözlerin acılarımı hafifletirmi sanıyorsun Hakan? Sanmıyorum.. Sanmıyorum.."
"Eğer birbirimize karşı utanıcalak kadar büyük yanlışlarımız olsaydı, yıllar sonra birgün karşılaştığımızda daha fazla kahrolmaz mıydık? Birbirinin gözlerinin içine bakmayı bile engelleyecek bir utançla yaşamak daha mı iyiydi?"
"İnsan yine de kabullenemiyor işte; basit bir tartışma ve gurur, bu büyük aşkı bitirmeli miydi?.."

Bu satirlar cok dikkatimi cekti..

Ayriligi bu yönden hic düsünmemistim acikcasi :delphin:
Hakan belki de hakli.

evet LiMoNi kitapta aşk ilişkilerine ve bitiş sebeplerine değişik bir açıdan bakılıyor sanki. Bir kadının hayatına giren iki farklı karakter kısmen anlatılmış. Basit bir üslubu var kısacık hemen biten bir kitap. kısa yolculuklarınızda otobüslerde vapurlarda falan okunacak bir kitap tam :)
bence de yaşasın kitaplar kütüphaneler :)) Çiçekler de çok hoş ama hangi çiçek bu kitabın arka kapağında yazanları hissetirebilirdi ki bana? Hem ben sadece saksıda olan çiçekleri seviyorum, paketlenmiş olanları değil :)

bana kalirsa kitaptan daha guzel bi hediye olamaz zaten :)
ustelik kitabin arkasinda yazan senin yazdigin kisim yani, beni cook dusundurdu..

Evet Asmin ben de senin gibi düşündüğüm için arkadaşlarıma hediye seçerken kitap hep öncelikli planda olur. :)
Çevremizde görürüz hep. Daha basit, sığ, daha hissiz yaşanılan ilişkilerde sorun çıkmaz.. Herşey güllük gülistanlık devam eder.. Birbirlerine deli gibi aşık olan, değer veren çiftler arasındaysa daha çok gerilim yaşanmakta ve bazen ayrılıkla sonuçlanmaktadır.. Hakan sanırım bunun sebebini çözmüş..

ayyy çook güzeel yaa :)) iyiki barışmışsın böle romantik bi çocuk bırakılırmıı tutt hiç bırakma onuu bencee :))

süper yaaaaaaaaaaaa:))))
çok şanslısın hayatımm...!
düşünebilmek,harika...!

süper yaaaaaaaaaaaa:))))
çok şanslısın hayatımm...!
düşünebilmek,harika...!

çok saoll cnm :))
benim tam zıttım olarak ince bir sevgilim var cidden. ben onun kadar başarılı değilim bu gönül alma konusunda :)) bir erkek olarak o çok daha fazla ince düşünebiliyor.
Bence de dediğin gibi düşünebilmek harika ama erkekler bu konuda genelde çok başarılı değil. o nedenle niyet önemli. belki böyle bir fikir aklına gelmez ama ne kadar üzüldüğünü ve seni geri kazanmak istediğini bir 'alo' diyişinden anlayabilirsin sevgilinin. barışma süreci 1 2 gün uzar ama elinde sonunda barışırsın :))

ayy çok hoş bi jest olmuş dideemcim
çok romantik ve düşünceli bi sevgilin var ne güzel:))

duymasın o zaman canım ne kadar iyi olsalarda erkekleri şımartmamak lazım:)) arkalarından övelim sadece:)

:))) bence dee haklısın :)) arada bir takdiri hak ediyorlar ama :) fazla abartmadan bir 'aferin' demek lazım :P

Ne güzel rabbim ayırmasın sizi hep mutlu olun we küçük şeylerden kırılmayın birbirinize kitap hep gözünün önünde olsun sewgileropuyorumnanaktan

Ne güzel rabbim ayırmasın sizi hep mutlu olun we küçük şeylerden kırılmayın birbirinize kitap hep gözünün önünde olsun sewgileropuyorumnanaktan

Amin. İnşallah Allah ömrümü onunla birlikte, sizleri de sevdiklerinizle birlikte geçirmeyi nasip eder.
Haklısınız küçük şeylerden kırılmamak lazım.. İnsan olgunlaştıkça öfkesini daha kolay kontrol edebiliyor. Önceden çekilmezdim gerçekten ama o çekti :)) Şimdi çok dikkat ediyorum özen gösteriyorum onu kırmamaya.. a.s.

Back
X