Kitaplarım

Karadutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.458
3.260
83
Benim bi derdim var. 2 haftadır sürekli beynimin içinde dolanıyor. Yakın bir kız arkadaşım biriyle görüşmeye başlıyor. Beni de tanıştırmak istedi. Ben de olur dedim. Sohbet ederken senaryo yazdığını ve psikoloji ile ilgili kitaplar okuduğunu söyledi. Ben de ilgi duyuyorum o tarz kitaplara dedim ve ısterse kitaplarımı ödünç verebileceğimi söyledim.

Aslında böyle arkadaşımla gelecek hayalleri falan kuruyorlar planlar yapıyorlar falan. Ben de ona guvenerek 6 kitabimi odunc verdim. Üzerine notlar aldığım hatıralar bıraktığım kitaplarım.

Neyse bu şrfsz arkadaşımla sevgili olarak başladılar ve yakınlaştıktan sonra arkadaşıma " Biz sevgili değiliz iki basit arkadaşız " demiş. Artık görüşmeyi kestiler. Olan benim kitaplarıma oldu.

Arıyorum iki gündür isteyeceğim kafama koydum ama açmıyor telefonunu. Mesaj attim cevap yazmadı. Kitaplarımın arkasından yas tutuyorum resmen.

Arkadaşım da unut o kitapları ben sana yenisini alırım diyor. Olmaz ki öyle yaa

ister misiniz aslında çocuk size göz koymus olsun sonra irtibata gececek fln

neyse ben altını çizdiğim kitaplarımın notlar aldığım kitaplarımı en yakın arkadasıma vermiyorum kaldı ki tanımadığım birine vereceğim. Bu kitaplar kişinin mahremidir siz içinizi tanımadığınız bi adama vermişsiniz.
benm plaklarım ve kitaplarım değerlidir kimseye vermem isteyen üzülsün isteyen kırılsın zaten en yakınlarım bildiği için istemez. . kıymetli onlar. .

Hani tek kitap verirsiniz anlarim da (ben onu da vermem) 6 tane birden ne gerek vardi sanki ayni anda okuyacak.
Lisedeyken okudugum serinin ilk kitabini bir arkadasim istemişti vermiştim, geri gelmemişti. Kimseye kitap vermiyorum versin 3 kuruş alsin sanki dunyanin parasi, o kadar okumak isteyen alsin valla kendi.

Eşimle tanistigimizda benden kitap onerisi istemişti. Okudugum kitabi benden ödünç almak yerine gidip kendisine yenisini almişti ki ben verirdim kendisine yine de almamisti. Gercekten durumu olmayanlar disinda boyle beleşcilik yapanlara uyuzum ben.

Getirirse kendinizi şansli sayin artik.

Ben de kitaplarımı paylaşırım ama bu şekilde olan kitabımı zaten vermem. Bu şekilde olmayanı bile vermem 3 gündür tanıdığıma. Çünkü giden kitap gelmiyor. Geçen ay 10 kitap almıştım. Dün 13 tane aldım. Geri getireceklerini bildiklerimle paylaşmakta sakınca görmüyorum ben. Belki başka kitaplar almak istiyor ama bendekini de okumak.istiyor olabilir yani. Illa gitsin alsın diye düşünmem. Ama normalde kitap pek almayan pek okumayan birine de vermek istemem. Beleşçi yani onlar.

Ah canim kitapsever olarak seni o kadar iyi anliyorum ki. Mesaja yazmadin mi kitaplarimi ver diye

Yazdım yaa , söyledim de sana değer verdim arkadaşımın hatrına, lütfen kitaplarımı geri ver dedim. Adam o kadar acımasız ki. Şu yaptığı canavarca geliyor bana. Mesajlarıma cevap vermiyor aramalarımi açmıyor.

Ah bu tür insanlar yüzünden iyi niyetimiz kayboluyor.
Ne kadar güzel bir şey yapmış ve kitaplarını paylaşmışsin .

Geçen gün de birisi fotoğraf makinesi konusu açmıştı.
Ona da çok üzüldüm.
Niye böyle yapıyorlar anlamıyorum.

İyilere kötülük yapmasınlar artık ya. Onlar yüzünden iyilikler azalıyor dünyada.

İnşallah geri alırsınız kitaplarınızı.

Yaa inşallah cidden burnumun direği sızlıyor aklıma geldikçe. Ben paylaşırım genelde her şeyimi. Ama kitaplarım benim çok kiymetlimmis . Daha iyi anlıyorum şuan

asla kitaplarımı ödünç vermeyen biri olarak yaptığın saçma olmuş. su iç üzerine

ya annemin benim mis gibi iki kitabimi birilerine okusun diye verip kime verdigini hatirlamamasi kitaplarin 2 senedir gelmemesi

Elim cok aciktir yedirmeyi icirmeyi severim birinin ihtiyaci olsa gucum yettigince yardim ederim hesabini yapmam ama kisisel esyalarimi asla paylasmaktan hoslanmiyorum.hele bir de notlar aldim diyorsunuz insan en yakinina bile vermez.gecmis olsun insallah vicdana gelir de getirir ne diyeyim.size de ders olsun kimseye vermeyin bir daha.

çok zaman oldu kimdi hatırlayamadım ama yakındık sanırım akraba kuzen vs diyim :)
bi keresinde kitabımı istemişti okurken keyif aldığım kitaplardan biri idi , o zamanlar pek hayır diyemeyen bi tiptim tamam demiştim :)
ama elim varmadı kitaplığıma bende internetten sip verip kızın adresine yollamıştım :) o gunden beri artık kim istese kbakmayın ben kitap paylaşmıyorum diyorum . .

Sahsen adamin ailesinin oturdugu evi ögrenir gidip annesine söylerdim. Cocuk gibi davranacaksa cocuk muamelesi görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…