- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
- Konu Sahibi Heart of Gold
-
Canım hayırlı olsun günlüğün..Başka bir grupta paylaşım yapıyorum. Ama bir de burada kendi günlüğüm olsun istedim.
öyle belli bir tarihte şu kiloda olacağım diye şartım yok. ayda 5 - 10 kilo vereceğim diye bir şey de yok ki zaten çok sağlıksız. sağlıklı olan protein yağ ve karbonhidrat dengesini kurup aç kalmadan faydalı her şeyi yiyebilmek. yanlış ve sağlıksız beslenme ileride hastalıklara vücutta değişik tepkilere yol açabiliyor.
***3 ana öğün - 2 ara öğün şeklinde besleniyorum. gece yatmadan önce yoğurt kürü yapıyorum ( o da bir ara öğün sayılabilir). sebze ve protein aynı gün içinde tüketmeye çalışıyorum. asla öğün atlamıyorum. asla light ürün ( özellikle süt peynir yoğurt türlerinde)kullanmıyorum ve karşıyım.
ve düzenli olarak haftanın 5 günü 1 saat yürüyorum. bazen ekstra yürüyüşlerim de olabiliyor.
günlük menü ve egzersiz paylaşımında bulunacağım. 1 hafta bitti şimdi tek tek yazmayayım :) yarın sabahtan itibaren yazarım.
esasında 3 haftadır dikkat ediyordum ama arada küçük kaçamaklarım olmuştu. ilk başladığımda 83.5 dim ama onu saymıyorum.
"HEDEF 60" GÜNLÜĞÜM
01.04.2015 82.7 (başlangıç)
08.04.2015 80.2 ( 1.haftanın sonu ) - 2,5 kg
Tesekkur ederim canim. Bu sefer cok azimliyim. Basaracagim insallah.Canım hayırlı olsun günlüğün..
Ben de arada uğrar, desteklerim seni..
Zaten çok başarılısın, feyzalırız senden...
Merhabaaaa
size katılmak istiyorum izninizle
birlikte devam edelim buraya yazalım motive olalım mı
yalnız ben sizden şişmanım
1 yılda 20 kilodan fazla aldım dün rejime başladım spora da başladım bu ay başında
Başlangıç kilom 84.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?