Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kıvırcık olan saçların artik kıvırcık olmuyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dnzmhmmt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
609
134
53
Arkadaşlar önceden saçların kivircikti kısa kestirmiştim ve güzel durmuo DİE hergun duzlestiriciyle duzlestirdim simdi ise hicbisi kullanmiom ama saçların düz oldu ne yapabilirim acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar önceden saçların kivircikti kısa kestirmiştim ve güzel durmuo DİE hergun duzlestiriciyle duzlestirdim simdi ise hicbisi kullanmiom ama saçların düz oldu ne yapabilirim acaba

canım yıpratmışsın demekki. ben de boyattığım için kıvırıcklarında açılmalar olmuştu. her iki günde bir saçlarına mayonez sür, 45 dk beklet ve güzelce yıka. ben faydasını çok gördüm.

canım yıpratmışsın demekki. ben de boyattığım için kıvırıcklarında açılmalar olmuştu. her iki günde bir saçlarına mayonez sür, 45 dk beklet ve güzelce yıka. ben faydasını çok gördüm.

Tamam cnm deniycem tsk ederim

mayonez mii.şaşırdım .yağlanmıyomu saç .kuru saçlar için olsa gerek

Evet kuru ve yıpranmış saçlar için, ben henüz denemedim ama bugun bir tv programında anlatıyorlardı mayonez en kolay bulabilceginiz saç maskesi diye.Yumurta ve zeytinyağından dolayı besleyip, gürleştirip, hızlı uzattığını söylüyolardı ama sanırım kokusu kalıyormuş.. Yrn deneme fırsatım olursa sonuçları yazarım

Back
X