Saç Kesim Şekilleri kıvırcık saça sahip olanlar:)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Handecelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
116
6
38
arkadaşlar saçları kıvırcık olanlar hangi bakımları yapıp saçlarına şekil veriyorlar benim saçlarımda kıvırcık sizinde bakımlarınızı merak ediyorum:)

off ben ne cektim saclarımdan ama banyo sonrası nemli saca jöle baska yöntemi yok hem cok guzel bukleler oluyor hem hiç kabarmıyor diplere uygulamıyorum oyuzden dökülmüyor.:46:

bende bunların hepsini kullanıyorum hepside kabarmaya karşı etkili olan ürünler ama istediğim sonucu alamıyorum kabarmaması için önerebileceğin gerçekten etkili bi ürün var mı?

sana en doğalını söyleyim. bi kaç haftadır zeytinyağı kullanıyorum. haftada bir bi kaç damla uçlara sür. geçen hafta kullanmamıştım ve acayip farkediyo. yada argan yağı. bizde zeytinyağı olduğu için onu kullanıyorum. ayrıca sürüp saçını tararsan hem daha kolay taranır hemde yağ eşit dağılır

sana en doğalını söyleyim. bi kaç haftadır zeytinyağı kullanıyorum. haftada bir bi kaç damla uçlara sür. geçen hafta kullanmamıştım ve acayip farkediyo. yada argan yağı. bizde zeytinyağı olduğu için onu kullanıyorum. ayrıca sürüp saçını tararsan hem daha kolay taranır hemde yağ eşit dağılır

bende bi defa zeytinyağını uyguladım argan yağı falanda varda çok üşeniyorum argan yağını saçı uzatıyor diye almıştım ama 1-2 kere kullandım sonra bıraktım gerçekten uzatıyor mu?

off ben ne cektim saclarımdan ama banyo sonrası nemli saca jöle baska yöntemi yok hem cok guzel bukleler oluyor hem hiç kabarmıyor diplere uygulamıyorum oyuzden dökülmüyor.:46:

jöle köpük bunları bende kullanıyorum bazende duştan sonra saçlarımı jöleleyip ortadan ikiye ayırıyorum her iki tarafıda 3 parçaya bölüyorum her bir tutamıda kendi arasında ikiye ayırıp burgu halinde kıvırıyorum bi kaç saat ya da gece yapıp yattıktan sonra açıyorum harika bir şekilde kıvırcık oluyor

bende bi defa zeytinyağını uyguladım argan yağı falanda varda çok üşeniyorum argan yağını saçı uzatıyor diye almıştım ama 1-2 kere kullandım sonra bıraktım gerçekten uzatıyor mu?

ben argan yağı kullanmadım. ama yumurta sarısı, zeytinyağı ve lavanta yağı karışımını yeni öğrendim belki onu belkide arganı denerim. çünkü uzamasını istiyorum :5:

7/24 kremler kullanıyorum ben. Jöle hiç doğal göstermiyo saçları bence. O yüzden kremler ve nemlendirici spreyler tavsiye ederim.

Arkadaşlar uzun bi yazı paylaşacağım ama okumanız da fayda var. Chabliss adlı üye bir ürün keşfetmiş ve paylaşmış:
"kızlar hayatımın saç ürününü buldum desem abartmış olmam . yıllardır boıya ve röfleden yıpranmış, zaten özünde kuru olan dalgalı saçlarım bu ürün sayesinde harika buklelere kavuştu. ürünün adı john frieda frizz ease dream curls curl perfector. saç spreyi gibi ama saçı ağırlaştırmıyor sertleştirmiyor. duştan sonra tarayıp bu üründen sıkıyorsunuz. sonra parmaklarınızla hareketlendirip kendi halinde kurumaya bırakıyorsunuz yada vigo ile kurutuyorsunuz.

ayrıca saç kuruyken de elektriklenme olursa üründen sıkabiliyorsunuz. artık saçlarımda harika bukleler var ben çok memnun kaldım. hepinize bir kez denemenizi tavsiye ederim.

bu arada john frieda ürünleri sevil, boyner, douglas, watsons, ykm 'lerde satılıyor"

Ve deneyen bir arkadaşın yorumu:
"evet arkadaşlar sonuç hakkaten kıvırcık laştı saçlarım evet elektriklenmio benimkiler braz zor bi saçtır aslında benim pek bi ümidim yoktu ama sonuç süpeeer hatta biraz fazla bile kıvırcıklaştı ama güsell benim kıvırcıklarım dalgaya kaçmıştı artık boyadan falan beğendim teşekkür ederim cnm"

Ben de almayı düşünüyorum, umarım yardımcı olur~

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha çok kıvırcık olması için ne yapmayalım saçlarım dümdüz perma yaptırdım su dalgası oldu 3 gün içinde ve ben kıvırcık olsun istiyorum sizce ne yapmalıyım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X