- 9 Ağustos 2013
- 116
- 6
- 38
- Konu Sahibi Handecelik
arkadaşlar saçları kıvırcık olanlar hangi bakımları yapıp saçlarına şekil veriyorlar benim saçlarımda kıvırcık sizinde bakımlarınızı merak ediyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar saçları kıvırcık olanlar hangi bakımları yapıp saçlarına şekil veriyorlar benim saçlarımda kıvırcık sizinde bakımlarınızı merak ediyorum:)
7/24 kremler. nemlendirici ürünler vede yağ kullanıyorum![]()
bende bunların hepsini kullanıyorum hepside kabarmaya karşı etkili olan ürünler ama istediğim sonucu alamıyorum kabarmaması için önerebileceğin gerçekten etkili bi ürün var mı?
off ben ne cektim saclarımdan ama banyo sonrası nemli saca jöle baska yöntemi yok hem cok guzel bukleler oluyor hem hiç kabarmıyor diplere uygulamıyorum oyuzden dökülmüyor.![]()
sana en doğalını söyleyim. bi kaç haftadır zeytinyağı kullanıyorum. haftada bir bi kaç damla uçlara sür. geçen hafta kullanmamıştım ve acayip farkediyo. yada argan yağı. bizde zeytinyağı olduğu için onu kullanıyorum. ayrıca sürüp saçını tararsan hem daha kolay taranır hemde yağ eşit dağılır
off ben ne cektim saclarımdan ama banyo sonrası nemli saca jöle baska yöntemi yok hem cok guzel bukleler oluyor hem hiç kabarmıyor diplere uygulamıyorum oyuzden dökülmüyor.![]()
bende bi defa zeytinyağını uyguladım argan yağı falanda varda çok üşeniyorum argan yağını saçı uzatıyor diye almıştım ama 1-2 kere kullandım sonra bıraktım gerçekten uzatıyor mu?