Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim ŞekilleriKıvırcık saçımı nasıl toplayabilirim ?
Kızlar benim saçlarım çok kalın telli. Genelde topluyorum ama saçım sürekli tel tel kabarıyor. Bunun için hangi ürünleri önerirsiniz ? Sizce kıvırcık saçlar nasıl toplanmalı?
benim saclarımda kıvırcık banyoda hacı sakır şampuan ardından glıss sac kremı surup duruluyorum. çıktıktan sonra saclarımın hepsını tutam tutam bukup lüle yapıp azcık jöle surup bırakıyorum. kuruduktan sonra o lulerı elimle acıyorum süper elektriksız bukleli kıvırcık oluyor toplamayada gerek kalmıyor belki bi faydam dokunur sana. kıvırcık sac cok zor valla kendi kafasına gore takılan sac cınsı
benim saclarımda kıvırcık banyoda hacı sakır şampuan ardından glıss sac kremı surup duruluyorum. çıktıktan sonra saclarımın hepsını tutam tutam bukup lüle yapıp azcık jöle surup bırakıyorum. kuruduktan sonra o lulerı elimle acıyorum süper elektriksız bukleli kıvırcık oluyor toplamayada gerek kalmıyor belki bi faydam dokunur sana. kıvırcık sac cok zor valla kendi kafasına gore takılan sac cınsı