Kavga :(

Yengenizin yaptığı büyük saygısızlık.
Annenize de çok sinirlendim.
Babanız yoksa abiniz babadır.
Abiniz yoksa anne aynı zamanda babadır. İlla dayıyı araya sokmaya ne gerek var?
Anne kız gitseniz yeterdi.
Yengeniz çok fütursuz biri. Bir daha hiçbir işinize karıştırmayın.

Yengenizin yaptığı büyük saygısızlık.
Annenize de çok sinirlendim.
Babanız yoksa abiniz babadır.
Abiniz yoksa anne aynı zamanda babadır. İlla dayıyı araya sokmaya ne gerek var?
Anne kız gitseniz yeterdi.
Yengeniz çok fütursuz biri. Bir daha hiçbir işinize karıştırmayın.
Haklısınız çok teşekkür ederim

Merhabalar, konuya hemen gireyim. Akıl almaya ihtiyacım var. Benim babam yok annem ve kardeşim var. Sözlümün ablasının düğünü oldu. Bizi de davet ettiler. Ama dayımı aramayı unutmuşlar. Annemi beş defa aradılar. Ama dayımı unutmuşlar. Yengem bu duruma çok sinirlendi. Gittiğimiz düğün evinde, akrabaların arasında sürekli laf soktu. Herkesin içinde bizi aramadınız gelmeyecektim yine büyüklük yaptım dedi. Saçını böyle mi yaptılar, elbisen ucuz mu dedi. Benim sözlümün ailesinin durumu belli. Benim büyük taleplerim yok. Hiçbir talebim yok esasen. Sonra birçok laf sokmuş iğnelemiş. Ben de ona arabada kızdım. Bana sen safsın salaksın dedi. Ben çok üzüldüm ve sinirlendim. İçeride herkes sinirlenmiş. Sözlüm benim ailem ablamla mı uğraşacak senin yengenle mi dedi. Özür dilediler alttan aldılar. Ama baya içeride kızdılar. Kızlar ben bu durumda ne yapayım bilmiyorum.

Ben kızınca yengeme, annem abimi küstürdün. Biz napacağız, kapımızı kim çalacak artık diyor. Yapayalnız kaldık diyor. Biz üçümüz hiçbir şeyi yalnız yapamıyoruz. Annem abim kızar diyor. Bireyselleşemiyoruz. Ben ne yapacağımı şaşırdım
Dayının karısına başlatmasın annen de , hayırdır ya ? Kapını çalacak olan da benim sana bakacak olan da benim de annene.

Asil mesele bu kabul görme çabası. Onları düşünürse ,düşünülecegini sanma aslinda yenge hanimin umurunda değil. Böyle saçmalamazdi normal olsaydı
Evet evet kesinlikle elindeki her şeyi onlara vermek istiyor. Söyleniyor ama vazgeçmiyor . Ama ben de o üzülecek diye sineye çekmekten sıkıldım

Yengem bana böyle davranma cüretinde bulunacak? Dünyanın sonu gelmiş derim.

Merhabalar, konuya hemen gireyim. Akıl almaya ihtiyacım var. Benim babam yok annem ve kardeşim var. Sözlümün ablasının düğünü oldu. Bizi de davet ettiler. Ama dayımı aramayı unutmuşlar. Annemi beş defa aradılar. Ama dayımı unutmuşlar. Yengem bu duruma çok sinirlendi. Gittiğimiz düğün evinde, akrabaların arasında sürekli laf soktu. Herkesin içinde bizi aramadınız gelmeyecektim yine büyüklük yaptım dedi. Saçını böyle mi yaptılar, elbisen ucuz mu dedi. Benim sözlümün ailesinin durumu belli. Benim büyük taleplerim yok. Hiçbir talebim yok esasen. Sonra birçok laf sokmuş iğnelemiş. Ben de ona arabada kızdım. Bana sen safsın salaksın dedi. Ben çok üzüldüm ve sinirlendim. İçeride herkes sinirlenmiş. Sözlüm benim ailem ablamla mı uğraşacak senin yengenle mi dedi. Özür dilediler alttan aldılar. Ama baya içeride kızdılar. Kızlar ben bu durumda ne yapayım bilmiyorum.

Ben kızınca yengeme, annem abimi küstürdün. Biz napacağız, kapımızı kim çalacak artık diyor. Yapayalnız kaldık diyor. Biz üçümüz hiçbir şeyi yalnız yapamıyoruz. Annem abim kızar diyor. Bireyselleşemiyoruz. Ben ne yapacağımı şaşırdım
Öööf sussun otursun yerine ya. Sözlümün ablasının düğününde dayımı aramak lazım mı ki, ne alaka? Vıcık vıcık ilişkiler.

Konu sahibi anladığım kadarıyla naif hanımefendi bir kızsın. Anlayışın da bu yüzden. Annen de dünürlere karşı yalnız kalmak istemedi belkide. O yüzden dayınları yanında istedi annene kızma bence. Yengen konusuna gelince de belli ki patavatsız birisi sözlünün ailesi de farkındalar büyük ihtimalle. Boşver yengen için bu konu üzerinde hiç durma. Eğer yengen tekrar bu konuyu açarsa da kötü niyetleri yok o hengamede atlamışlar dersin. Ama çok yüz göz olma yengenle benden tavsiye sözlünün ailesi ile de mümkün olduğunca bir araya getirme.

Konu sahibi anladığım kadarıyla naif hanımefendi bir kızsın. Anlayışın da bu yüzden. Annen de dünürlere karşı yalnız kalmak istemedi belkide. O yüzden dayınları yanında istedi annene kızma bence. Yengen konusuna gelince de belli ki patavatsız birisi sözlünün ailesi de farkındalar büyük ihtimalle. Boşver yengen için bu konu üzerinde hiç durma. Eğer yengen tekrar bu konuyu açarsa da kötü niyetleri yok o hengamede atlamışlar dersin. Ama çok yüz göz olma yengenle benden tavsiye sözlünün ailesi ile de mümkün olduğunca bir araya getirme.
Evet evet cok haklısınız. O düğün evinde o hareketlerinden o kadar utandımki. Annem başımızda erkek olsun diyor her zaman. Ona diyorum ki biz varız. İlla erkek olsun istiyorsan erkek kardeşim var 20 yaşında o da geldi. Ama o kadar yalnız olmaktan korkuyor ki, bizim önümüzü de kapatıyor. Maddi ve manevi yıpranıyor. Ben söyleyince ağlıyor,paniklere giriyor. Ben de onz kıyamıyordum. Ama bu sefer tepki verdim. Alışacak yapacak bir şey yok

Back
X