Merhabalar, konuya hemen gireyim. Akıl almaya ihtiyacım var. Benim babam yok annem ve kardeşim var. Sözlümün ablasının düğünü oldu. Bizi de davet ettiler. Ama dayımı aramayı unutmuşlar. Annemi beş defa aradılar. Ama dayımı unutmuşlar. Yengem bu duruma çok sinirlendi. Gittiğimiz düğün evinde, akrabaların arasında sürekli laf soktu. Herkesin içinde bizi aramadınız gelmeyecektim yine büyüklük yaptım dedi. Saçını böyle mi yaptılar, elbisen ucuz mu dedi. Benim sözlümün ailesinin durumu belli. Benim büyük taleplerim yok. Hiçbir talebim yok esasen. Sonra birçok laf sokmuş iğnelemiş. Ben de ona arabada kızdım. Bana sen safsın salaksın dedi. Ben çok üzüldüm ve sinirlendim. İçeride herkes sinirlenmiş. Sözlüm benim ailem ablamla mı uğraşacak senin yengenle mi dedi. Özür dilediler alttan aldılar. Ama baya içeride kızdılar. Kızlar ben bu durumda ne yapayım bilmiyorum.
Ben kızınca yengeme, annem abimi küstürdün. Biz napacağız, kapımızı kim çalacak artık diyor. Yapayalnız kaldık diyor. Biz üçümüz hiçbir şeyi yalnız yapamıyoruz. Annem abim kızar diyor. Bireyselleşemiyoruz. Ben ne yapacağımı şaşırdım