- 2 Mayıs 2025
- 34
- 25
- 3
- 26
Yook. Annem onlar olmadan gidemem, çiğneyemem dedi. O şekilde olduDayınızla yengenizin, sözlünüzün ablasının düğününde ne işleri var ? Sözlünüzle akrabalık bağınız mı var ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yook. Annem onlar olmadan gidemem, çiğneyemem dedi. O şekilde olduDayınızla yengenizin, sözlünüzün ablasının düğününde ne işleri var ? Sözlünüzle akrabalık bağınız mı var ?
Anneniz neyin ne olduğunu görüp, anlamıştır umarım. Dayınızla yengenizi ilişkinizden uzak tutun. Yoksa bu evlilik gerçekleşmez.Yook. Annem onlar olmadan gidemem, çiğneyemem dedi. O şekilde oldu
ciddiye alıncak bi tip değil bidakine hiç çağırmazsınız artıkMerhabalar, konuya hemen gireyim. Akıl almaya ihtiyacım var. Benim babam yok annem ve kardeşim var. Sözlümün ablasının düğünü oldu. Bizi de davet ettiler. Ama dayımı aramayı unutmuşlar. Annemi beş defa aradılar. Ama dayımı unutmuşlar. Yengem bu duruma çok sinirlendi. Gittiğimiz düğün evinde, akrabaların arasında sürekli laf soktu. Herkesin içinde bizi aramadınız gelmeyecektim yine büyüklük yaptım dedi. Saçını böyle mi yaptılar, elbisen ucuz mu dedi. Benim sözlümün ailesinin durumu belli. Benim büyük taleplerim yok. Hiçbir talebim yok esasen. Sonra birçok laf sokmuş iğnelemiş. Ben de ona arabada kızdım. Bana sen safsın salaksın dedi. Ben çok üzüldüm ve sinirlendim. İçeride herkes sinirlenmiş. Sözlüm benim ailem ablamla mı uğraşacak senin yengenle mi dedi. Özür dilediler alttan aldılar. Ama baya içeride kızdılar. Kızlar ben bu durumda ne yapayım bilmiyorum.
Ben kızınca yengeme, annem abimi küstürdün. Biz napacağız, kapımızı kim çalacak artık diyor. Yapayalnız kaldık diyor. Biz üçümüz hiçbir şeyi yalnız yapamıyoruz. Annem abim kızar diyor. Bireyselleşemiyoruz. Ben ne yapacağımı şaşırdım
Bence dayınızı ve yengenizi çağırmalarına zaten gerek yok. Sizin birinci derece, kök ailenizin çağrılmış olması yeterli. Üstüne birde davet edilmediği yere gelmiş yengeniz. Dua etsin yine saygılı insanlarmışta hakkettiği cevabı vermemişler.Merhabalar, konuya hemen gireyim. Akıl almaya ihtiyacım var. Benim babam yok annem ve kardeşim var. Sözlümün ablasının düğünü oldu. Bizi de davet ettiler. Ama dayımı aramayı unutmuşlar. Annemi beş defa aradılar. Ama dayımı unutmuşlar. Yengem bu duruma çok sinirlendi. Gittiğimiz düğün evinde, akrabaların arasında sürekli laf soktu. Herkesin içinde bizi aramadınız gelmeyecektim yine büyüklük yaptım dedi. Saçını böyle mi yaptılar, elbisen ucuz mu dedi. Benim sözlümün ailesinin durumu belli. Benim büyük taleplerim yok. Hiçbir talebim yok esasen. Sonra birçok laf sokmuş iğnelemiş. Ben de ona arabada kızdım. Bana sen safsın salaksın dedi. Ben çok üzüldüm ve sinirlendim. İçeride herkes sinirlenmiş. Sözlüm benim ailem ablamla mı uğraşacak senin yengenle mi dedi. Özür dilediler alttan aldılar. Ama baya içeride kızdılar. Kızlar ben bu durumda ne yapayım bilmiyorum.
Ben kızınca yengeme, annem abimi küstürdün. Biz napacağız, kapımızı kim çalacak artık diyor. Yapayalnız kaldık diyor. Biz üçümüz hiçbir şeyi yalnız yapamıyoruz. Annem abim kızar diyor. Bireyselleşemiyoruz. Ben ne yapacağımı şaşırdım
Neden? Annen küçük çocuk mu? Siz dayın ve yengenle aynı evde mi yaşıyorsunuz ki yengen bu kadar tepki vermiş? Ancak o zaman yengen haklı olabilir ama o zaman bile bu kadar tepkiye gerek yok.Yook. Annem onlar olmadan gidemem, çiğneyemem dedi. O şekilde oldu
Merhabalar, konuya hemen gireyim. Akıl almaya ihtiyacım var. Benim babam yok annem ve kardeşim var. Sözlümün ablasının düğünü oldu. Bizi de davet ettiler. Ama dayımı aramayı unutmuşlar. Annemi beş defa aradılar. Ama dayımı unutmuşlar. Yengem bu duruma çok sinirlendi. Gittiğimiz düğün evinde, akrabaların arasında sürekli laf soktu. Herkesin içinde bizi aramadınız gelmeyecektim yine büyüklük yaptım dedi. Saçını böyle mi yaptılar, elbisen ucuz mu dedi. Benim sözlümün ailesinin durumu belli. Benim büyük taleplerim yok. Hiçbir talebim yok esasen. Sonra birçok laf sokmuş iğnelemiş. Ben de ona arabada kızdım. Bana sen safsın salaksın dedi. Ben çok üzüldüm ve sinirlendim. İçeride herkes sinirlenmiş. Sözlüm benim ailem ablamla mı uğraşacak senin yengenle mi dedi. Özür dilediler alttan aldılar. Ama baya içeride kızdılar. Kızlar ben bu durumda ne yapayım bilmiyorum.
Yook. Annem onlar olmadan gidemem, çiğneyemem dedi. O şekilde oldu
Çiğnemiş olmak ne alaka? Annenizin düşünce tarzı değişmedikçe bu yenge herseye karışmaya devam eder. Kolay kolay da değişeceğini sanmıyorum. İnşallah sorunsuz bir şekilde evlenip kendi ailenizi kurarsınız. İşte o zaman dayınıza ve yengenize sağlam bir duvar örün.Yook. Annem onlar olmadan gidemem, çiğneyemem dedi. O şekilde oldu
Evet o yüzden cok mahcup oldum ben de öyle işteBence sözlün ve ailesi sana gerçekten değer veriyor ve seni seviyorlar. Sen de anladığım kadarıyla naif birisin. Kimseyi takma boşver sen mutluysan gerisi önemli değil. Annen de naparsa yapsın artık evlendikten sonra kendi kuracağın aileye kimseyi karıştırma.
HaklısınızAnnen yengen falan normal değiller zaten
Ama kendini sözlüne ezdirme. Yengen bahanesiyle seni yıpratmasına izin verme. Çok uzatıyorsa kestirip at. Yengen ayrı sen ayrı bir insansın.
Sözlüm haklı diye alttan alırsan sonradan çok pişman olursun.
Aynı evde değiliz. Annemin maaşı var, araba bile aldı. Aslında ona söylüyorum sen muhtaç değilsin ama o yalnız kalmaktan çok korkuyorNeden? Annen küçük çocuk mu? Siz dayın ve yengenle aynı evde mi yaşıyorsunuz ki yengen bu kadar tepki vermiş? Ancak o zaman yengen haklı olabilir ama o zaman bile bu kadar tepkiye gerek yok.
Aynı evde değilseniz dayı ve ailesi dış kapının dış mandalı zaten. Onlara ne ki? Bir de yengen davet edilmediği yere gitmiş, yetmemiş üstüne laf sokmuş. Yengen kaç yaşında? 15 mi? Ne çiğ hareketler.
Yok hayır kendi emekli maaşı varAnneniz dayınızdan maddi olarak destek alıyor mu?
Böyle bir insanla muhattap olsa ne olmasa ne, belli ki cazgır, problemli biri.Aynı evde değiliz. Annemin maaşı var, araba bile aldı. Aslında ona söylüyorum sen muhtaç değilsin ama o yalnız kalmaktan çok korkuyor
Kötü bir hayat tecrübesi olmuş. Hep yalnız bırakılmış , dışlanmış annemi psikoloğa göndermeyi düşünüyorum.Böyle bir insanla muhattap olsa ne olmasa ne, belli ki cazgır, problemli biri.