Aynı şeyi yazmışız yoksa bahsettiğim arkadaşım sen misin.benim de saçlarım kıvırcık ve uzun . kısa olunca daha çok kabarıyor deli oluyorum .
1. avoun köpüğü var. çok yağlandırmıyor saçları onu kullanıyorum.
2. elidor un 7/24 lerini kullanıyorum yıllardır. ondan da mennunum. çok sürmüyorum zaten . sürdükten sonra biraz kendi halinde kurumaya bırakıyorum. o zaman kabarmayıp güzel şekil alıyor.
bilemedim şu an olabilir miAynı şeyi yazmışız yoksa bahsettiğim arkadaşım sen misin.
aynen benim katlı kesim .kivircik sac özel bakim ister, bol bol bakim yap
internetde bir sürü seyler var sekle sokmani kolaystiracak
bide kesim de önemli
Aha benden bir tane daha :) ben tepeye topuz yapıyorum, çıkan kısımlara da tel toka takıyorum biktim jöle den.Benim gibi saclariyla sorunu olan arkadaslar siz ne yapiyorsunuz
Hiç sevmiyorum saçlarımı . Ya jöle sür saç kremi sür bir yere kadar . Her gün bakım istiyor . Fön her zaman olmuyor o da ciddi bir zaman istiyor. Kendi haline biraksam kötü görünüyor. Bakımsız duruyor. Saç duzlestirici aldım 1 saat sürüyor artık kolum yoruluyor.ustelik Fön gibi de olmuyor.
Sizin tavsiyemiz var mi
Aynen o da öyle diyor.bilemedim şu an olabilir mi
ama bu bilgiyi kimseye vermem doğal diyorum ben hep
aynen benim katlı kesim .
bir de o kadar gür ki saçlarım 5 kilo saç taşıyorum resmen
katlı esim yaptırıp ara makas falan attırıyorum
Burda yakalananları okuyunca ben de şüphe etmedim değil ama benim arkadaşın saçları senin dediğin kadar gür deil o yönden benzeşmediniz.kendimden şüphe ettim şu an
Onu da işe giderken kullanamıyorum ki ben...Aha benden bir tane daha :) ben tepeye topuz yapıyorum, çıkan kısımlara da tel toka takıyorum biktim jöle den.
Benim gibi saclariyla sorunu olan arkadaslar siz ne yapiyorsunuz
Hiç sevmiyorum saçlarımı . Ya jöle sür saç kremi sür bir yere kadar . Her gün bakım istiyor . Fön her zaman olmuyor o da ciddi bir zaman istiyor. Kendi haline biraksam kötü görünüyor. Bakımsız duruyor. Saç duzlestirici aldım 1 saat sürüyor artık kolum yoruluyor.ustelik Fön gibi de olmuyor.
Sizin tavsiyemiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?